- 5 Mayıs 2019
- 1.077
- 1.068
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O insanlardan uzaklaşıyorum. Ve asla çaresiz olmadığımı biliyorum. Güçlüyüm inancım var ve yoluma devam ediyorum. Herkesin inişli çıkışlı dönemleri var lakin her zaman güçlü olduğunuzu bilmeniz lazım, istediğinizde her şeye gücünüzün yeteceğinin farkında olmanız lazım.Çaresiz hissettiğiniz dönemlerde sizi dahada çaresiz hissettiren insanlara karşı ne yapıyorsunuz?
uzun zamandır böyleyim mantık çerçevesinde adımlar atmaya çalışıyorum ama derdim tam olarak çözülmüş değil.
Güçlü kalabilenlerden tavsiye istiyorum.
Sizi caresiz hissettiren insanlar tam olarak kim?
Derdiniz nedir caresiz olduğunuz nedir
Annem başta olmak üzere en çok o hissettiriyor birde suanki ofisimdeki bazı insanlar
Paraya tapıyor.Anneniz nasil bir insan genel olarak?
maalesef ki (ayrı eve çıkmak için İstanbul’da maddi imkanlarım yeterli değil tek başıma)Beraber mi yaşıyor sunuz annenizle
Anladım zaten ayri eve çıkmanıza izin de vermez aileniz.. biraz birikim yapin oyle eve cikarsiniz ev ardsi ararsiniz o sure zarfinda kpss yi düşünün belki memur olursaniz biraz daha rahatlarsinz.maalesef ki (ayrı eve çıkmak için İstanbul’da maddi imkanlarım yeterli değil tek başıma)
Paraya tapıyor.
Bencil ve dar görüşlü.Vizyonu yok ve ayrımcı
Ya tam kendimi çaresiz., kötü hissettiğim an bunu okumamÇaresiz hissettiğiniz dönemlerde sizi dahada çaresiz hissettiren insanlara karşı ne yapıyorsunuz?
uzun zamandır böyleyim mantık çerçevesinde adımlar atmaya çalışıyorum ama derdim tam olarak çözülmüş değil.
Bir cocugun annesi tarafindan sevilip kabul etilmek istemesi normal. Ama annemiz/anne bahsettiginiz karakterde bir insan ise onun elestirelirini ciddiye almamayi ögreniyorsunuz. Siz onun gözünde tamamen yalnis olsaniz bile, bu sizin yalnis oldugunuz anlamina gelmiyor. Baskalarin bizi kabul etmesinden önce, bizim kendimizi kabul etmemiz önemli.
Ya tam kendimi çaresiz., kötü hissettiğim an bunu okumam![]()
İletişimi kesiyorumÇaresiz hissettiğiniz dönemlerde sizi dahada çaresiz hissettiren insanlara karşı ne yapıyorsunuz?
İletişimi kesiyorum, demek ki vadeleri doldu ve yenilenmeleri gerekiyor.. ayrıca güçlü kalmak insanların verdiği zararlarla baş edebilmek demek değildir, o insanları hayatımızdan çıkarıp verecekleri zararlara engel olmayı başarmak demektir.Çaresiz hissettiğiniz dönemlerde sizi dahada çaresiz hissettiren insanlara karşı ne yapıyorsunuz?
Annen toksik ebeveyn demek ki. Uzak kalamasanda mesafe koy. Ofistekilerle de hiç bir şeyini paylaşma. Onlardan üzak durabilirsin. Küsme ama uzak dur.mesafe iyidir..Psikolojik şiddete maruz kalıyorum annem tarafından.Atılgan ve ne istediğini bilen biriyim ama beni değersizleştiriyor çok aslında detay anlatırsam hatırladıkça dahada içim tuhaflaşıyor
Atılgan olmanız bu sorunu yenmenizde büyük avantaj normalde bu tarz etkilere hızlı maruz kalanlar sakin tiplerdir. Bu yönünüze biraz daha tutunun ne yapmak istedikleriniz hakkında hızlı aksiyon alın.Psikolojik şiddete maruz kalıyorum annem tarafından.Atılgan ve ne istediğini bilen biriyim ama beni değersizleştiriyor çok aslında detay anlatırsam hatırladıkça dahada içim tuhaflaşıyor