Çaresiz kaldım mutlu olmak istiyorum

yagmurka

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
53
29
288
39
İnanılmaz çaresizim. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bir buçuk senedir güzel giden bir ilişkim var. Rüya giBi başladı. Evlenmek istediğim kişiyi buldum dedim. Çok aşığım ona. 1 sene oldu askerden geleli. Üniversite mezunu olmasına rağmen iş bulamadık ona. Mesleği muhasebe olmasına rağmen her yolu denedik branşı olmayan işlere bile başvurduk. Olmadı... Üniversite mezunu olan 5 senelik iş tecrübesi olan biri nasıl iş bulamaz? Kendini çok kötü hissediyordu. mali müşavirlik sınavına girmeye karar verdi. Azmederek smmm staj hakkı kazandı. Şimdi 20 günümüz var ve staj başlatması için çalışacak yer bulamıyorz. Sabah akşam ilanlara bakıyorum. Artık bilgisayarla uyuyorum bilgisayarla uyanıyorum. Yok yok yok olmuyor. Bir işe girse hayallerimizi gerçekleştirip evlenmek istiyoruz. ama yapamıyoruz. Yok gbiyim bu aralar yaşamıyor gbiyim. Ona moral vermeliyim yanında olmalıyım. ama benimde psikolojim bozuldu.. Çok kötüyüm :((( Dua ediceem sürekli yatıp kalkıp dua edicem. ne olur sizde dua edin. mafoldumben

inşaallah canım inşallah...ben de okuyup da işsiz kalanlardanım.sizi çok iyi anlıyorum.Allah ım inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz.Rabbim , tez zamnda, isteyen tüm kullarına işlerinde çalışmayı nasip eder....(amin)

inşallaaaaaaah cnm.çok zor yaa. emekliler 60 yaşına kadar çalışıyorlar. neden gençlerin yolu açılmıyo ki? Zengin bir dayımız olsa böyle mi olur? bir telefonla iş tamam. sen ne mezunusun? iş arıyo musun

ben kpss ye girecem canım .resim öğrtmeniyim.yani diplomada öyle yazıyor :(( 4yıldır atanmayı bekliyorum.sen çalışıyor musun?

ben 6 yıldır özel okulda çalışıyorum cnm asistanım.ama nereye sorduysak yook. herkeslere soruyorum kafayı yemek üzereyim. sen nerde Oturuyosun? belki sana yardımım dokunur.

allah yardımcınız olsun canım.inş herşey gönlünüzce olsun.
evlilik haberlerinizide bekliyoruz,boshayallersmile

onlineik@googlegroups.com diye bir mail grubu var
bir suru is ilani geliyor
ayni zamanda cvni de mail atabiliyorsun bir suru firma ve insan kaynaklari uzmani gorebiliyor
oraya cvsini atin bir sey cikabilir
yani kariyer sitelerinden daha hizli bir yil
direk mail olarak bir suru firma yetkilisi gorebiliyor cvlerini
cvyi word dosyasi olarak eklemeyin o zaman yayinlanmiyor
mail basligina acik olarak - ornek ahmet yilmaz - smmm staji ariyor yazip
cvsini de mail icerigine kopyalayarak gonderin

ben 6 yıldır özel okulda çalışıyorum cnm asistanım.ama nereye sorduysak yook. herkeslere soruyorum kafayı yemek üzereyim. sen nerde Oturuyosun? belki sana yardımım dokunur.

ben izmirdeyim canım.çok teşekkür ederim yardım etmiş kadar oldun.keşke bizim de elimizden bişeyler gelse de size yardım edebilsek.:Saruboceq:

hemen bakıcam gruba teşekkür ederimm ya herşey umutlandırıyor beni. O kadar çok istiyorm ki ... bir tebessümden bile mutlu olan ben artık karamsara bağladım. küçücük şeyler bile kocaman sorunlara dönüşüyor kafamda..

Canım Allah yardımcınız olsun çok zor biliyorum bu iş stresi çok kötü oluyor Allah bir kapı açar inş.en kısa zamanda

yaaa o kdr çok insan var ki... Umutlarımız tükeniyo artık. Bir de erkeğin işinin olmaması çok kötü. Erkek bayanı taşımak ister kendini ezilmiş gibi hissetmesini de istemiyorum. azimli fakat şanssız olduğunu düşünüyo artık :(

canım karamsar olma mutlaka herkesn ekmek yıyecegı bır kapı vardır ..nettekı sitelerden degerlendırın bence ..ya da temmuzdakı sınava gırsın memur olabılır ..bır cok secenek var olmadı dıye karalar baglamayın

Rabbim rızkınızı geniş kılsın gülüm
inşallah tez zaman da olumlu bir sonuç alırsınız
Rabbim yardımcınız olsun kendini bırakma böyle
onun her zamankinden daha çok ihtiyacı varken sana bir de sen dertlenme
umarım hem iş hem düğün haberini almak nasip olur
herşey gönlünce olsun:1hug:

derdim büyük deme derdinden büyük allahın var demişler...
sığınacağın en güzel yer allahın yanı güzelim...
dualrımı senin içinde edicem...
rabbim tez zamanda seni yuvana kavuştursun...

inşallahh dualarım kabul olsun. yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. şu an gerçekten beynim durdu.. ne yapacağımı bilmiyorum ve allaha sığınıyorm. tanıdık tanımadık herkese söylüyorum.

of of ne büyük dert bu işsizlik. 3. sınıfım şimdiden stresi başladı. en büyük hayalim asgari ücretli de olsa bir iş bulup çalışmak. bir ay staj yapacağımız fabrika bulmakta bile o kadar güçlük çekiyoruz ki alt tarafı stajer alırken bile torpile bakıyorlar. kpss-tain bilmemneyle uğraşmamak için mühendis olcam dedim al sana kaldırım mühendisi olcam bu gidişle. erkek arkadaşının yine tecrübesi varmış o yönden çok şanslı. bence çekinmeyin yüzünüzü kızartıp dıdının dıdısından torpil bulmaya çalışın. ben de hiç sevmem böyle işleri ama torpilsiz hiçbir şey yürümüyor. torpilim yok diye bugüne kadar neler çektim. anam babam emekli olduğu halde devlet yurduna bile alınmadım açıkta kaldım zamanında.

en kısa zamanda işi gücü düzeltip mutlu bir yuva kurmanızı dilerim. en azından birbirinizi bulmuşsunuz. buna şükredin.:teselli:

Back
X