Çaresiz kaldım mutlu olmak istiyorum

Umarım rabbim yolunuzu açık eder de bir iş bulursunuz canım.

Hayallerinizi de gerçekleştirme şansına kavuşursunuz biran evvel .

Sen umutlu ol ki sevgilin de umutlu moralli olsun...

cnm inşallah en kısa zamanda iş bulur sevgilin sonrada mutlu haberlerinizi alırız allah herşeyin hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

hayırlısı olsun cnm. unutma bizim her hayır bildiğimizde şer , şer bildiğimizde muhakkak bi hayır vardr yerimseniben üzülmekaydirigubbakcemile5

valla durum aynı görüşmelere gidiyor haber bekliyoruz inşallaaaaaah bi yerlerden birşeyler çıkacak. umut hep var ama bakalım :=) son 16 günümüzz. ama evet birbirimizi bulmamız bizim en büyük şansımız zaten.

üzülme herkesin rızkını veren bir rabbimiz var bizim cnm, hem geç olsun ama güzel olsun.. bu kadar beklemesinde de vardır bir hayır. umutsuz olma :olmaz: gelişmelerden de bizi haberdar et güzel haberlerini beklioruz cnm

umarım bi yer bulusunuz.....ben 7 ay iş aradım muhaseb benimde bbulamadım....hiç mi çıkmaz yok nerlere gititim hergün internetten gazeteden saatlerce bakındım..buldum çok şükür hemde evime yakın bi yerde ve gayet güzell biş iş allah herkese nasip etsin.umudunuzu tüketmeyin....

haa bu arada çevreme o kadar güzenirken anladımki kimse kimse için parmağını bile oynatmıyomuşş yine kendim buldum çünkü..

Tatlim üzülme, mutlaka bir is bulacaktir. Biraz ayni kaderi paylasiyoruz senle. Benimde nisanlim gecen yaz mezun oldu 4 yillik isletme bölümünden. Is ariyoruz ariyoruz yok. Gece gündüz bende senin gibi ilanlara bakiyordum internetten. Basvurdugumuz her yerden red cevabi geldi. Ama sürekli moral veriyordum ben, mutlaka is bulacaksin diye. Is bulamazsa evlenemeyecektik bu yaz, nitekimde öyle oldu. Dügünü kisa attik biraz daha zamanimiz olsun diye. Sonra ne mi oldu, gercekten ümit ettigim gibi oldu ve bu ay icinde bir ise girdi. Su an cok sükür calisiyor, morelide düzeldi. Yani Allah mutlaka hayirli is varsa birseyin sonunda kapilari ardina kadar araliyor. Ama zamani geldiginde. O yüzden hic üzülme güzelim, bugün olmazsa yarin mutlaka olacaktir. Kimse yillar boyu issiz kalmiyor. Rabbim en kisa zamanda sevdicegine güzel bir is imkani saglar insAllah.

ben de aynı kaderi paylaşıyorum...sınavı kazandım ama iş yok..muhasebe zor bir alan ne yazık kii..ne kadar çok çalışırsan çalış hakkını da alamıyorsun..bence sadece ilana bakmayın.etraf,eş dost..vs. tanıdık bulmaya çalışın..yoksa gerçekten zor..benim için bir staj dönemi daha hayal oldu başlatamadan:sinifsinif: eylül ayını beklicem bu gidişle..inşl.herkesin gönlüne göre olur..

Back
X