Merhabalar :) Daha önce açtığım paylaşımlara bir yenisini ekleyeyim dicem de yenisi olmuyor. Uzun zaman oldu o yüzden özet geçeceğim , Erkek arkadaşımla ikimiz de öğretmeniz o atandı gitti , aileme konuyu açtığım da uzak , biraz daha durumu olsaydı diye ötelediler . Bu arada annem hayatıma giren kimseyi istemedi . Kendi hoşuna giden hem tip hem sevdiği olduğu zaman hemen bana bir düşün der . Mevzunun gurbet olduğunu da düşünmüyorum çünkü teyzemin oğlu beni istedi annem karşı gelmedi güya oda gurbetti , tamamiyle kendi istediği olsun . Bende açıkçası ailemin olduğu yeri istemiyorum çünkü çok karışacaklarını düşünüyorum . 2 yıl oldu aileme bu konuyu açalı asla ilerleme yok , çünkü evet istemiyorlar nasıl olsun ki . Erkek arkadaşım da artık yoluna koyalım diyor haklı olarak , ama ben ikna edemiyorum. Çünkü aynı evin içerisinde bana yıllarca bu baskı yapılmış , ailenin istemediği evlilik biter , aileni karşına alma , öyle böyle … suan evlilik konusu açacağım diye annem öyle bana bakıyor , konu açılınca susuyor değiştiriyor . İki tane daha kardeşim var ama sen gitme diyor. Bu arada erkek arkadaşımla ile tanıştıkları zaman annem bir ton laf etti , okudun da noldu ne var kazandıgın parada , benim yeğenim güvenlik görevlisi senden çok kazanıyor gibi.. daha yazamadığım bir sürü şey , bana kızmayın lütfen 34 yaşındayım , bilmiyorum bu yaşıma kadar bana ne yaptılar nasıl baskı uyguladılar hala o travmaları aşamıyorum . Bana sürekli daha iyisini bulursun , şimdi ağla ilerde ağlayacağına gibi sözler söylüyor . Bu arada dedim ya hiçbir erkek arkadaşımı istemedi diye , bir keresinde sırf ayrılmıyorum diye bayılmıştı ambulans gelmişti eve o kadar korkmuştum ki bişey olacak diye bundan 10 sene önce fln . Babamı soracaksanız , o annemle her konuda tartışır fakat bu evlilik konusunda annemi dinler , ilk baş o istiyordu ama şuan fikri değişti asla istemiyorum . Ben ne yapayım sizce ?