Çaresiz miyim?

siz eşinizi seviyor musunuz ?
önce bunu sorun kendinize..
size istemediğiniz bir dolu şey yaşatan adamı kazanmaya çalışmakta ki maksadınız nedir ?
Seviyo muyum bilmiyorum ama müthiş derecede sogudugumu hissediyorum.kafam kalbim çok karisik.oğlum var iki yasinda .cabam bundan.

Ne yazsam bilemedim ama Allah kolaylık versin resmen size erkeklerden de haz aldığını söyledimi?

Seviyo muyum bilmiyorum ama müthiş derecede sogudugumu hissediyorum.kafam kalbim çok karisik.oğlum var iki yasinda .cabam bundan.

şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz..
o oğlunuzun babası cinsel tercihi ne olursa olsun .. babalık başka bir şey..

dilerim randevunuz olan doktor iyi bir doktordur.. size önce kendinizi sevmeniz önem vermeniz konusunda bilinçlendirebilir..

gayette hastalıktır. Doğal bir durum da değildir. Ben ce kendi kendine evham yapıyor olabilirsin. Bundan nasıl emin olunur onu da bilmiyorum ama ben ce önce sen git bi uzmana sor ona nasıl yaklaşman gerektiğini o şekilde bir yol izlerdim ben olsam

He ya hastalıktır, E vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor diyollaa...

Konu sahibi, hastalık olmadığı için tedavisi de yoktur. Ya eşinizi böyle kabul edeceksiniz ya boşanacaksınız. Biseksüel olması erkek kimliğinden bişey kaybettirmez.

Biseksüel değil büyük bir ihtimalle gaydir. Bu da ne bir hastalık ne de tercihtir. Çünkü biseksüllelikte her iki cinsle de uyum ve cinsellik yaşar ve severek yapabilir. Bazı insanlar doğuştan öyle doğarlar. Hangi doktora gidersen git sana diyeceği olduğu gibi kabul edin olacaktır. BU durumda evlenmesi hoş bir davranış olmamış Bunu da toplumda bunu saklamak, ya da kabul edilebilir davranışlar arasına sokmak için yaparlar. Kendisinin bilmediğini, ya da anlamadığını zannetmiyorum ki çocukluğundan beri bu durum farkındadır.

Bence de ama modern dünya boyle demiyor normalmis!!!Allah erkeği erkek ,kadini kadin yarattı. Lut kavmi bundan helak edilmedi mi.bana kalirsan bence de normal değil.normal erkek gibi olmali erkek ,kadin da kadin gibi!!!!psikolog randevum var
Bence bu konuda çok az bilginiz var. İnsanlar böyle olmayı seçmezler, öyle doğarlar elinde değildir. Sadece evlenmekle hata etmiş. Din bilginlerinin bu konulara cevabı da onları olduğu gibi kabul etmektir. Allah'a isyan etmemek ve haramdan uzak durmaktır. Lut kavmi olaylarında, insanlar eşcinsel oldukları için değil, sapkın davranışlar sergiledikleri için helak oldular. Sonuçta kime sorsan kim böyle bir tercih yapmak ister ki Allah aşkına?

biseksüeller hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyarlar. eşiniz gay olsa ve size ilgi duymasa anlarım da şu hali ile size ilgi duyabilecekken sizden kaçıyor, birlikte olmak istemiyorum. sorun sizde olabilir, aranızdaki çekimsizlikte olabilir.

bunu da düşünün.

Yaradılışa ters; durumu içine sindirmen zor tabi ki,ama normal görmen daha ters olur!Umarım bir çözümü vardır!eskiden tıp dünyasında şizofreni,sara yı açıklayan hiçbir sav yokken ,şimdi literatürde hastalık olarak geçiyorlar ve ilaçları var!bu bir hastalık mıdır henüz kanıtlanmış değil ,bilemem ama normal değildir elbette!bunun önüne geçmek için bir çözüm vardır İNŞALLAH!

Yaradılışa ters; durumu içine sindirmen zor tabi ki,ama normal görmen daha ters olur!Umarım bir çözümü vardır!eskiden tıp dünyasında şizofreni,sara yı açıklayan hiçbir sav yokken ,şimdi literatürde hastalık olarak geçiyorlar ve ilaçları var!bu bir hastalık mıdır henüz kanıtlanmış değil ,bilemem ama normal değildir elbette!bunun önüne geçmek için bir çözüm vardır İNŞALLAH!
En son psikiyatr DSM tanı kategorisinden bu durum hastalık olmaktan çıktı çok cahilsiniz vallahi, kendi çocuğunuz ya da yakınını böyle olsa ne yapardınız!!!! Bazı insanlar böyle doğarlar, bunun ne tedavisi ne de ilacı var. Sadece oldukları gibi kabul edeceksiniz.

En son psikiyatr DSM tanı kategorisinden bu durum hastalık olmaktan çıktı çok cahilsiniz vallahi, kendi çocuğunuz ya da yakınını böyle olsa ne yapardınız!!!! Bazı insanlar böyle doğarlar, bunun ne tedavisi ne de ilacı var. Sadece oldukları gibi kabul edeceksiniz.
İlgi alanıma girmiyor desem!cahil olmamı; hastalıktan çıkmakla bilgim olmadığına mı? bu durumun insan yaradılışına ters bir durum olarak yorum yapmamamı? bağlıyorsunuz?

İlgi alanıma girmiyor desem!cahil olmamı; hastalıktan çıkmakla bilgim olmadığına mı? bu durumun insan yaradılışına ters bir durum olarak yorum yapmamamı? bağlıyorsunuz?
bilgin olmayan konuda ahkam kesme madem ki!!! sonuçta öyle insanlar da okuyor olabilir ve etikenlenmek hiç de iyi değil. Ayrıca insan yaradılışına aykırı derken kendinle çelişiyorsun, Allah bu dünyada her türlü insan yaratmış, insan yaradılışına aykırı değil, sadece farklılıktır. Bir insan nasıl engelli doğuyorsa, bizim nasıl karşı cinse ilgimiz açıklanamıyorsa bu insanların durumu da böyledir. Herkes farklı bir sınavla dünyaya gelir.

Tamam değildir ama benle doğru düzgün ilişki hayati yok.bu beni uzuyo.ayrica kocamin böyle olmasi da uzuyo.tam anlamıyla erkek olmasini istiyorum.erkeğe ilgisi olmasin yani
bunu için yapabilieceğiniz hiçbirşey yok ne yazık ki.tedaviis olsa ilacı olsa eminim ki eşcinsellerin çoğu bu kadar acı çekmektense bu kadar zorlukla mücadele etmektense tedavisini olurdu.
2 seçenek var sadece,ya kabule dip sineye çekeceksin,ya da ayrılacaksın..yoksa tedavi falan mümkün değil...

bilgin olmayan konuda ahkam kesme madem ki!!! sonuçta öyle insanlar da okuyor olabilir ve etikenlenmek hiç de iyi değil. Ayrıca insan yaradılışına aykırı derken kendinle çelişiyorsun, Allah bu dünyada her türlü insan yaratmış, insan yaradılışına aykırı değil, sadece farklılıktır. Bir insan nasıl engelli doğuyorsa, bizim nasıl karşı cinse ilgimiz açıklanamıyorsa bu insanların durumu da böyledir. Herkes farklı bir sınavla dünyaya gelir.
Öncelikle şu bilge bir insana yakışmayan üslubunu düzelt;sonra da şu çift cinsiyetliymiş gibi algı yaratmayı bırak......erkek-kadın;yaradılışa ters ne demek istedim sence?

Öncelikle şu bilge bir insana yakışmayan üslubunu düzelt;sonra da şu çift cinsiyetliymiş gibi algı yaratmayı bırak......erkek-kadın;yaradılışa ters ne demek istedim sence?
Üslubuma kendim karar verebilirim sanırım senin lafına ihtiyacım yok ayrıca. Sadece oku, bilgilen ondan sonra yorum yap bence. Her ağzı olan profesör maşaallah, ayrıca çift cinsiyetli falan gibi bir kelime psikoloji literetüründe yok. İnterseks var ki ben sadece kadınım. Haksız yorumlara karşı olduğum için de öyle insanları sonuna kadar savunurum. İşte sebeplerini bilmeden yorum yapanlar, dışlayanlar yüzünden böyle insanlar nasıl hayatlara maruz kalıyorlar...Çok yazık, inşallah başına gelmez.

Eşinizle geçen diyaloğu yazabilirmisiniz? yani siz ona bu konuyla ilgili neler dediniz ve onun savunması ya da karşılığı ne oldu?

Back
X