Çaresiz olmasam yazmadım bana yardımcı olurmusunuz?

Yanlis anlama ama 4 yil da insan sevse gelir 400 kere soylerdi ....hayatinda başkası olabilir sen bakiyorsun diye bakiyordur

bir adam var kendisinden çok hoşlanıyorum nasıl oldu anlayamadım ama kndisini görünce yüreğim yerinden cikicakmis gbi oluyo çok heyecan yapıyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor ama gel gelelim acilamiyorum çocuğa onunda hislerinden tam emin olamıyorum devamli bakisiyoruz çalıştığı yerin önünden geçerken kapıya falan cikio kafamı arkaya cevirdigimde bana bakıo olup yanına girdigimdede ise işim var benim dio gtmio çağıran kişilerin yanına bana bkmayida kesmio hatta bir arkadasmla konusurken bile ne konustugumu anlamak icinmidir nedir bana dönük oluo yüzüama ben çok korkuyorum reddedilmkten napicam çok kötü oluyorum böyle ne ondan bir tepki var nede ben bir adım atabiliyorum

Dayanabilirsen eğer bir süre uzak kalıp sizi gormemesini sağlayın. Ilgisi varsa ve sizin kayboldugunuzu sanarsa belki bidahakine açılır. Yok dayanamam dersen git açıl dünya ölümlü 3 günlük.

Ben eşimi zorla açılacak kıvama getirmiştim çokta cüretkar imdir ama toplam 5 ay sürmedi bu zaman ben 18 dim eşim 21 di cekinecek yasimizda zamanımız da vardı ama ben söyle düşündüm ben bu adam başkasıyla evlenirse mutsuz olurmuyum ve harekete geçtim çünkü bir dakika geçmiyordu onu düşünmediğim sonuçta 1 yıl kadar flört 1,5 yıl nisanlilik 7 yıldır da evliyim çok şükür ay beni 4 yıl ugrastirsa ne yapardım uğraşmazdım ya benim o kadar sabrım yoktur... bence 33 yaşındaki adam bu kadar çekingen olamaz bir anormallik olmalı diye düşünüyorum... yinede soru isaretindense gider konuşurum nereye kadar bak bak ...

Yanlis anlama ama 4 yil da insan sevse gelir 400 kere soylerdi ....hayatinda başkası olabilir sen bakiyorsun diye bakiyordur
Çoğu kez ben bakmıyorum ama o bakıo yanimdakilere soruyorum baktığını soyluyorar bide kendi ağzıyla demiş hayatımda kimse yok diye tesadüfen duydum bnde

Sakiin ama sakin acilma arkadasim. Benim de basima benzer bi olay geldi acildim ve hayatimdaki en buyuk pismanliklardan biridir. Sadece bakma da degil cocuk 1 sene boyunca neler neler yapmadi her gittigim yere gelirdi surekli karsidan bakip gulumserdi boyle hatta basta asik bile degildim kendine zorla asik ettirdi boyle yavas yavas. Hatta arkadaslarina yanimdan gecerken benimki dedigini bile duymustum daha neler neler. Ama sonuc ne oldu beyefendinin sevgilisi varmis hatta ayni anda baska birinden daha hoslaniyormus falan filan. Yani yok efendim oyle masum suratli boyle cekingen cocuk surekli bakiyor bana asik diye dusunmeyin hanimlar valla. Hatta seni seviyorum diyene de cok guvenmeyeceksin bu devirde.

Çoğu kez ben bakmıyorum ama o bakıo yanimdakilere soruyorum baktığını soyluyorar bide kendi ağzıyla demiş hayatımda kimse yok diye tesadüfen duydum bnde

e gittiğiniz zaman ürünlerle ilgili bilgi alma süsü vererek sohbet açsaydnız. belki anlaşılırdı az çok. verdiğiniz bilgiler yetersiz adamın hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için. böyle bekle bekle nereye kadar.

Adaklar adamışsın bir de... Yazık değil mi sana :KK43:
Ben bunu evlilik arifesinde olmama rağmen asla yapmadım, mutsuz olacaksam göreyim evlenmeden önce diye diledim hep aksine. Üstelik çok uzun yıllardır tanıyor olmama karşın. Bu konularda mutlaka olsun diye dua etmeyi çok çok yanlış buluyorum ben. Öncelikle baya saplantıya dönüştürüyor insan adaklar da girince işin içine. İkincisi olur da sonunda mutsuzluk olursa insan başını vuracak duvarlar arıyor.

Bir arkadaşımın başına geldi bu. Öyle dualarla adaklarla adamla tanıştı, evlendi, yıllarca adama emek harcadı. Bizi hiç dinlemedi. Sonra çok ağır şeyler yaşadı, adam meğer hep aldatıyormuş ve sırf bu kız onu çok seviyor kahrını çeker diye evlenmiş onunla vs vs. Boşandılar ama ne hale geldi bu arkadaşım o süreçte :KK43: Herkese hayırlısını dileyin der durur şimdi, biz de zamanında ona demiştik oysa... Tamam uç bir örnek gibi gözüküyor ama çok yaygın yaşanıyor bunlar. Böyle şeyler zorlamayla, adakla, dilekle olmamalı.. Dediğim gibi ben çok sevdiğim nişanlımla değil evlenmek için adak adamak, hala bir açığı var mı diye bakınıyorum, çünkü köprüden önce son çıkıştayım sonra dönüşü daha zor olur.. her şeyinden memnun olmama karşın yapıyorum bunu. Hiç de ille olsun diye geçirmedim içimden. Lütfen sen de bunu dene, yoksa kendi kendine saplantılar edinmeye devam edersin ileride de. Zaten gencecikmişsin, 4 yıl bakışmakla geçmiş, bunun yüzünden başka insanları görmez gözün, artık yoluna bak ne olur...

"erkekler ne söyler kadınlar ne anlar"
bu filmi izlediniz mi sonunu yine pembeye bağlamışlar ama sonu hariç çok doğru buluyorum. eğer gerçekten sevseydi yerinde duramazdı. size yedek gözüyle bakıyor olabilir

4 yılda sadece bakistiysanız bundan sonra da anca bakışırsınız gibi geliyor bana...

Ama yine de onun karşısına farklı ve dikkat çekici bi şekilde çıkın derim böylece ortada bi şey varsa anlayabilirsiniz. Mesela saçınızı boyatıp, fön cektirip daha hoş elbiseler giyebilirsiniz yalnız farkedilir şekilde bi şey yapmanız lazım yani maksat adamın dikkatini çekmek. Hatta yanına gidip öylesine kısa bi soru sorup azıcık konuşabilirsiniz. Belki bi işe yarar.

Sakiin ama sakin acilma arkadasim. Benim de basima benzer bi olay geldi acildim ve hayatimdaki en buyuk pismanliklardan biridir. Sadece bakma da degil cocuk 1 sene boyunca neler neler yapmadi her gittigim yere gelirdi surekli karsidan bakip gulumserdi boyle hatta basta asik bile degildim kendine zorla asik ettirdi boyle yavas yavas. Hatta arkadaslarina yanimdan gecerken benimki dedigini bile duymustum daha neler neler. Ama sonuc ne oldu beyefendinin sevgilisi varmis hatta ayni anda baska birinden daha hoslaniyormus falan filan. Yani yok efendim oyle masum suratli boyle cekingen cocuk surekli bakiyor bana asik diye dusunmeyin hanimlar valla. Hatta seni seviyorum diyene de cok guvenmeyeceksin bu devirde.
Çok teşekkür ederim banada çok iyi bir tecrübe oldu asla açılmam zaten düşünmüyordum artık emin oldum aynısı bnimde başıma gelebilir Allah yazmasin

4 yılda sadece bakistiysanız bundan sonra da anca bakışırsınız gibi geliyor bana...

Ama yine de onun karşısına farklı ve dikkat çekici bi şekilde çıkın derim böylece ortada bi şey varsa anlayabilirsiniz. Mesela saçınızı boyatıp, fön cektirip daha hoş elbiseler giyebilirsiniz yalnız farkedilir şekilde bi şey yapmanız lazım yani maksat adamın dikkatini çekmek. Hatta yanına gidip öylesine kısa bi soru sorup azıcık konuşabilirsiniz. Belki bi işe yarar.
Denedim cook şaşırdı halime böyle sanki tatlı bi gülümseme oldu yüzünde bi farklı baktı yani

Yuhh ya bu devirde bir bayan ile iki kez gözgöze gelsen hemen yanaşır konuşur falan bu ne yaaa 4 yıl arka sokaklar diziyle yarışa mı girdin daha kaç sezon sonra merhaba diyecek her adımı 4-5 yıl sürecekse 90 yaşında kavuşursunuz artık.... Evli olduğundan şüphe ediyorum :KK51:

Yuhh ya bu devirde bir bayan ile iki kez gözgöze gelsen hemen yanaşır konuşur falan bu ne yaaa 4 yıl arka sokaklar diziyle yarışa mı girdin daha kaç sezon sonra merhaba diyecek her adımı 4-5 yıl sürecekse 90 yaşında kavuşursunuz artık.... Evli olduğundan şüphe ediyorum :KK51:
Yok tatlım evli değil utangaç sadece acilamio gbi zannediyordum ama yazilanlara bakılırsa çok yaniliyormusum napalım kısmet o benimse bana yazildysa bisekilde olur ama değilse dövünüp yırtınmanın bir anlamı yok

Denedim cook şaşırdı halime böyle sanki tatlı bi gülümseme oldu yüzünde bi farklı baktı yani

Sevindim buna. Öyleyse yapacağınız şey belli adami duygularını ifade edinceye kadar zorlamak. Hatta arkadaşlarıyla samimi olup azıcık kiskandirabilirsiniz de=) ancak daha da utanmayın bundan sonra. Zaten beklediğiniz kadar beklemissiniz daha fazla vakit kaybetmeyin.

Back
X