• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz

Papatyalardasevdayadair

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
13
1
16
34
Merhaba kızlar,

Çok acayip bir durum içerisindeyim. Tam bir yıldır devam eden bir ilişkim var. İkimiz de 27 yaşındayız. İlk aylarımızda çok tartışmalar yaşasak da şuan gayet aramız iyi birbirimizi sevip değer veriyoruz amaaaaaaa erkek arkadaşım beni bir kaç defa takipederken yakaladım. Bunun ne kadar iğrenç bir duygu olduğunu anlatamam size. Masaya oturup bunu oturup uzun uzun konuştuk. Bende neden böyle yapıyorum bilmiyorum dedi bana. Tabiki bu cevap beni tatmin etmedi. Bende bir türlü anlam veremiyorum işten eve evden işe giden bir kızım çevremde 2-3 sağlam dosttan başka kimsem yok bunu kendisi de biliyor ve tanıyor da arkadaşlarımı. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok çaresizim .

Sürekli mi takip ediyor yoksa bir kaç kez mi yakaladın?? Belki zamanında aldatıldı şimdi güven sorunu var ama sen yine de kaç tabi manyakta olabilir.

Durum hiç normal gelmedi bana, geçmişinde bir aldatılma vakası bile olsa normal değil. Güvenemediğin insanla olmazsın olay bu, takip nedir? Dikkatli ol konu sahibi.

Durum hiç normal gelmedi bana, geçmişinde bir aldatılma vakası bile olsa normal değil. Güvenemediğin insanla olmazsın olay bu, takip nedir? Dikkatli ol konu sahibi.
Aramızda hiç bir sorun yok. Aileler tanışıyor kendisi de gerçekten çok düşünceli ve nazik biridir. Ağzımın içine bakar. Ama bu konuda ben rahatsızlık duyuyorum yani neden böyle yapıyor anlamıyorum...

Konu ürkütücü.
Neden bir insan sevgilisini takip eder?
Ya şüphelendiği bir durum vardır güven duymuyordur? Ya da kendisi güvensizdir.

Her iki ihtimalde de sizin güvensizlik yaratacak bir durumunuz yoksa, yol verin gitsin.
Bugün bu şekilde davranan yarın ne şekilde farklı bir özellik sergileyecek soru işareti.
Ben olsam uzak dururdum.

Aramızda hiç bir sorun yok. Aileler tanışıyor kendisi de gerçekten çok düşünceli ve nazik biridir. Ağzımın içine bakar. Ama bu konuda ben rahatsızlık duyuyorum yani neden böyle yapıyor anlamıyorum...
Erkek arkadaşınızın karakterini bilemem tabi ki, yalnızca yardım istediğiniz konudaki fikrimi söyledim. Bu konudan ne kadar rahatsız olduğunuzu, bunun normal bir davranış olmadığını ciddiyetle konuşun ve bir süre gözlemleyin davranışlarını bence.

Güven problemi yaşıyor demek ki şiddetli bir şekilde. Psikoloğa gidebilir bence, Bunu yapması kötü birisi olduğunu göstermez durtusel bibir şeydir, takıntı halindedir bilinçsiz yapıyordur bunu. Psikolog yardımıyla çözülür bence

Güven problemi yaşıyor demek ki şiddetli bir şekilde. Psikoloğa gidebilir bence, Bunu yapması kötü birisi olduğunu göstermez durtusel bibir şeydir, takıntı halindedir bilinçsiz yapıyordur bunu. Psikolog yardımıyla çözülür bence
Ailem ona bayılıyor ailesi de beni çok seviyor ama işte bu olay benim içim de ki korkuyu artırıyor... Ama dediğiniz doğru kesinlikle o yola başvuru yapacağım

Back
X