• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz

Herkes bir olmaz ama benim bi arkadaşımın annesi ve babası bu yüzden boşandı.kadın işten gelince duşa giriyormuş adam delikten bakıyormuş gusül abdesti mi alıyor diye soruyormuş niye banyoya giriyorsun sebebi ne sürekli bil ıslanır paranoyak haller ister istemez kadın kendini kötü hissetmeye başlamış ve ayrıldılar.dikkat edin derim her hareketi bu şekilde ise şüphe paranoyak hali varsa sıkıntı

Herkes bir olmaz ama benim bi arkadaşımın annesi ve babası bu yüzden boşandı.kadın işten gelince duşa giriyormuş adam delikten bakıyormuş gusül abdesti mi alıyor diye soruyormuş niye banyoya giriyorsun sebebi ne sürekli bil ıslanır paranoyak haller ister istemez kadın kendini kötü hissetmeye başlamış ve ayrıldılar.dikkat edin derim her hareketi bu şekilde ise şüphe paranoyak hali varsa sıkıntı
Çok şükür öyle takıntılı değil.. Ama bu huyu beni sinir etti. Normalde asla bana karışmaz

A:Neden beni takip ediyorsun?

B: Bilmiyorum.

Bu insanın aklına hakaret. Zihnini bir uzaylı mı ele geçirdi, bilinçsiz mi yönlendiriliyorsun? Yüzüme bakarak yalan söylüyorsun bu.

1 senedir sizi tanıyan bir insan, hala güvenmiyorsa ne zaman güvenecek? Hani insanın kafasında acabaları olur da, resmen iş üzeri basarım diye peşinizde. Çirkin ötesi, çünkü bu kadar emin ona bir yamuk yapacağınıza.

eski sevgilimi de beni bir kaç kez takip ettiği olmuştu, kız arkadaşımla otururken aniden çıkıp gelirdi bu durum ilk başlarda bana sevimli görünüyordu beni çok sevdiği için diye falan düşünmüştüm arkadaşlarım bunun normal olmadığını söyledikçe diretiyordum çok sevdiğinden yapıyor falan diye saflık işte meğer adam beni aldatıyormuş da kendi aldattığı için beni kontrol ediyormuş :) aklım başıma çok sonra geldi sizde öyle olmasın lütfen, hiç normal bir davranış değil

Back
X