Çaresizim Çare bulamıyorum :(

Munacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2
0
86
Eskişehir
Merhaba bayanlar bu sitede üyeliqim vardı şifremi falan unuttuqm için yeni üyelik almak zorunda kaldım...
arkadaşlar benim çok büyük bi derdim var senağlama her yolu denedim bi çıkar yol bulamıorum çok yoruldum artık ne olur sizler bi akıl verin bana..
Derdimi size anlatmak istiyorum inşallah bi çözüm yolu buluruz.. Arkadaşlar benim 2.5 yıllık ilişkim vardı erkek arkadasımla mutluyduk taa ki askere gidesiye kadar askere gitti hayatı burnumdan getirdi sewdqim kişi dedim bi yere kadar katlandım ama olmadı sonuçta bende insandım geriye döndqumde ona köle oldqumu fark ettim.. Herşeyime yasaklar koydu bi yere gittqim de burnumdan getirdi askerlik psikolojisi dedim ama olmadı.. ilk izne geldqinde bana ilk tokatını attı bi şekilde anlaştık unutmadım ama unutmus gibi görundum..temmuz ayın da izne geldqinde arkadaşlarım yanında kavga çıkarttı hiç yoktan yere 2 tokatımı yedim.. Ozamanlarda bırakmam gerkiodu ama söz vermiştim ona askerde onu bırakmıcaqıma çunku çok sewiodum onu.. yaptıkları bini aştı artık ne sözüne inancım nede güvenim var bir yabancıya bakar gibi bakıyorum ona ayrılmak istedqimi söledim 2 kez söz verdi birşey yapmıyacqına 1.sinde içkili arabyla ewime kadr geldi.. 2.si ise tehtit etti.. anlıyacaqınız kurtulamıyorum.. Sewgiye dair birsey yok bende ona kalan.. Ailemede söleyemiyorum ayrıldık biliolar en büyük hatamda bu oldu aileme yalan söledim. Ne olur arkadaslar bi akıl verin inanın çok çaqresizim senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Ne olusa olsun ailenize muhakkak anlatın bilsinler Belki onalara yalan söylemiş olabilirsiniz ama inanın onlardan başka kimse yardımcı olamaz size

bence de ailene soyle doğruyu.bu adamdan kurtulmalısın tokat atmak ne demek ya.çok sınırlendım allah yardımcın olsun bu manyakdan kurtarsın senı. eğer bır daha tehdıt ederse polıse haber ver .sesını kayıt et ,elınde kanıt olsun.kurtulmalısın.ailenden yardım ıste ışler daha karışmadan

ilk tokatı attığında ayrılmalıydın canım
bir kere yapan bi daha yapar muhakkak çünkü
tamam asker diye ayrılmak istememişsin ama bunu sana yapmaya hakkı yoktu
herkese bir yere kadar anlayış gösterilir

Birinci tokatı yemişsin eyvallah ikincisini de yemişsin hadi onu da geçtim hala nasıl konuşabiliyorsun bu adam kılığına girmiş şahısla anlamadım ben

Ailene yalan söylemiş olabilirsin onlardan başkası da yardımcı olamaz sana arkadaşım.Dürüstçe anlat ailene tehdit ettiğini peşini bırakmadığını söyle.

Zorla güzellik olmaz anlasın eşek herif

Bende inanın aileme sölemeyi çok istiyorum ama olmuo onların güvenlerini kaybetmek istemiorum eqer bi guvenlerini yitirrsem birdaha yerine getiremem ve bu aralarda ewimizde sorun var babam bi depresyon geçiriyor. Birazda söylememde bu etken!
Eet ilk attqında bitmeliydi ki ben kadınların erkeklere köle olmasına kızan kadın haklarını savunan biriydim ama alt üst oldum çıkamıyorum işin içinden..
Çok agrasif biri hemen parlayıp 5 dk sora sönen biri suanda ilişkiyi kurtarmak için çabalıo ama ben istemiyorum bir şekide onunda ikna olabileceqi bir şeklde bitirmek istiyorm keşke o benden soğusa

Onun senden soğumasını beklersen türkiyede havalar ısınır hatta yeniden kış bile gelir

Babana anlatma annene söyle o zaman sen de

ailene kesinlikle söylemelisin
dayak içki tehdit ne ararsan var lmaz:başına bir iş açabilir ailenin yanında olduğunu bilsin

canım en azından annene söyle
en azından annene fln söylemekle tehdit ederse ondan duyacağına senden duysun annen
onun karşısında ben zaten biliyorum kaç kuruşluk adamsın kızımı tehdit ediyorsun der
böyle zamanlarda ailenden baskası yardımcı olamaz ki sana

Kesinlikle ailenize söyleyin,tek başınıza atlatabileceğiniz bir durum değil bu.Korkmayın ama dikkatli olun,ailenizin desteğini mutlaka alın,burası dağbaşı değil siz istemediğiniz hiç bir durumu yaşamak zorunda değilsiniz.sakın pes etme,korkuyla yılma.Sonuna kadar istemediğini belirt ama tavrını bir an bile olsa değiştirirsen umut verirsin hiç kurtulamazsın,sana ulaşabileceği her yolu kapat.Ortak tanıdıklarınızla görüş araya girip ikna yoluna gitsinler baktın olmadı ailen ailesiyle görüşsün.

Canim seni tehdit ediyor diye kendini hicbir$eye mecbur hissetme..gercekten kimse ve hicbisey senin canindan daha tatli degildir.. ailen el kaldirmazken elin herifine ne oluyorda sana vuruyor..

bu tehdit ne yönde yani ailene sölerim fln gibisinden mi yoksa korktugun baska birsey mi varda ayrilamiyorusun... ??
Baban olmasada annene mutlaka söyle ve acik acik sizi üzmek istemedigim icin bunca zaman birsey diyemedim dersin.. en iyi destek ailenden baska kimse olamaz ki güzelim..

Degmezmi$ demekki bu insana katlanman..yollarini ayirmaya calis lütfen.. nasil kiyabiliyor ki sana böylesine

kurtulsan kurtulsan askerdeyken kurtulursun canım.. hemen ayrıl hemen.. kullanma tlf bi süre.. hat değiştir bişeyler yap.. aynısını yaşadım.. aynı şekilde askerdeyken bitirdim.. burdayken ayrılamıyodum.. ayrılmak istediğimi söylediğimde boğacaktı beni.. öldürmeye kalktı.. askere geri döndüğünde hemen hattımı değiştirdim.. her şekilde ulaşmaya kalktı askerden firar etti.. annemlere yansıtmamak için çok uğraştım en son onlar devreye girdi.. onun annesiyle falan konuştu annem.. dişini gösterdi.. böyle ayrıldım.. çook zor olmuştu ama.. ne yap ne et bi an önce kurtul bu psikopattan.. sakın askerde diye acıma sakın.. o sana acıyo mu.. o seni kaybetmemek için mücadele etti mi.. etmediği 2. defa el kaldırmasından belli. nasıl olsa ilkinde affetti bunu da affeder dedi.. bu erkeklerin hepsi böyle. hatalarını affet.. ağlayıp zırlayarak affettirirler bi daha olmicak derler ama nasıl olsa affetti diye gene yaparlar.. çoook gördüm ben bu bi daha olmicak sözlerini.. hiç inanma canım.. sevgin de bitmiş sakın acıyarak askerdeyken bırakmiim diye düşünme.. şuan ayrılmak için en uygun zaman..

aileden gizlenen şeyler ki söylemek anlatmak yada paylaşmak eminim ki kolay değildir ama sonuç ne olursa olsun sölemen gerekir çünkü.toplumda aileden gizlediği için çok kötü sonuçlar yaşayan gençler varki örnekler bile vermek istemem.sonu canına bile mal olabiliyo bu gizlemelerin ve geç kalınca dövünme anlam içermiyo gideni geri getirmiyo bu can olmayabilir belki ruh sağlığında can kadar değerli unutma.ne olursa olsun paylaş ailenle.senin bitirdiğini ama onun bitirmediğini uygun bi diile anlat yada ialene en uygun dille anlatabilecek bi insana anlat.büyüklerin zamanın da önlem alıp gerekeni yaparlar bu durumda.tabiki sana da kızabilriler ama onların vereceği üzüntü ömür boyu yaşayabileceklerin yanında saçının bir teli olcakatır canım.
sana arkadaşlığınız esnasında el kaldırmaya cesareti göstermesi tüm kişiliğini ortaya koymuş zaten bunun bunalımla askerlikle alakası olamaz.aklını topla sen kendine değer vermezsen hiç kimse vermez bi daha bu dünyaya gelmeyeceksin en güzel en iyi şekilde yaşamaya hakkın var seninde bu hakkı şimdiden yirme buna boyun eğerek.anlatttt ailene yada ailenize en yakın kişi kimse ona.tek çözüm bu.ve daha ailen ne derse ona uy.bu konu ile ilgili.
allah yardımcın olsun canım hayırlı geceler

güzelim ailene söylemelisin..
kendı başına halledebileceğin bişey değil..
kolay gelsın

hemen ayril kurtul o adamdan ailenede anlat ha baktinki bu seni tehdit ediyo rahat durmuyor o zaman doogru savciliga yok öyle kuru gürültüye papuc birakmak

Babana söyleyemiyorsan annene söyle,Tehdit ettiğini paylaş annenle..
Sana destek olur annen..
Kime tokat atıyormuş,babasının kızımısın onun..
Artık sevmiyorsan ,zorla sevgilisi olacak değilsin..
Ayrılmak istediğini söyle ve birdaha tel.ini açma o arayınca..
ailenle bunu paylaştığını,seni rahatsız etmemesini belirt.

onun senden soğumasını bekliyorsan daha çok beklersin.
hem niye soğusun ki; tehdit edip, dayak attığı ama hala yanında olan bir kız..
ben olsam bende soğumam.
hem niye babanın güveni kırılsın. zor durumda olan sensin; yok kızım sen dayak ye otur diyecek hali yok yaa.
hiç sansürsüz herşeyi anlatın ailenize..

Ailene bir yerde yalan söylemiş sayılşmazsın,çünkü konuştum onunla diyorsun.konuşmuşsun anlamamış gelmiş eve kadar falan.Söyledim ama anlamıyo,tehdit ediyo diyeceksin ailene,inan zor değil.Onlara güvenip anlattığın için daha çok yanında olacaklardır.Bir de asker falan diye acıma,ne acıması ya burcunun da dediği gibi o sana acıyor mu?Bunu ailene söylemezsen başına çok daha kötü şeyler gelebilir.psikopatmış zaten,arkadaşlarına söyler,ailesine söyler sana bir zarar verdirmeye çalışır aklıma gelmeyen bir sürü şey olabilir.Saklanacak bir mevzu değil güzelim.Ben olsam askerlik yaptığı yerdeki komutanlarına söylerim valla iki tekme tokatta onlar atsın,firar da edemez gözleri üstünde olur.

bu adam sadece sevgilin değil mi?

esiri misin? ayrılırsan öldürecek mi seni?

3 kere tokat yemişsin rest çekemiyor musun?

insan olan laftan anlar, bir insana tokat atan kişide insanlık ne arar?

gereksiz bir çaba harcıyorsun

kendimden soğutmam lazım bilmem ne

arama sorma aramalarına çıkma , umursama görmezden gel, kendi hayatını yaşa...

ne kadar daha devam edecek sanki

bırak ne hali varsa görsün sen kendini kurtar

sanki adam çok masum da ona verdiğin sözü tutma derdindesin? adam sana kıymet verseydi defalarca tokatlamazdı senialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…