caresizim caresiz .....

Aradim canim ama ulasamadim ya yolda yada cekmiyor bilemiyorum
Tekrar ararsın.
Bak canım çok iyi bir eşin var belli,hem kendini hem onu mutsuzluğa sürüklüyorsun.
Telefonda güzel güzel konuş adamla.
Özürünü dile,adamda gurbette kafası rahat işlerini halletsin.
İnşallah tekrarlanmaz demekten başka birşey yazamıyorum.

Canım bende pek kocanda suç bulmadım senle ilgilenmiş üstelik sırf çantasını hazırlamadı diye bu kadar laf edilecek bişey görmedim ben ayrıca sende demişsin agzından kaçtı dıye o küfür edince suç sen edince haklısın gibi olmuş. ayrıca senin ettiğin küfürde pek yenilir yutulur cinsten değil bide ben hep derdim bu sefer o dedi demişsin boşanma işini buda aynen sen derken iyi ama kocaya gelince kötü durumu neler hissettiğini anlamışsındır sanırım üstüne adam seni aramış sen açmamışsın ve hala da onu suçluyosun bence özür dileyecek de ortamı yumuşatacak olan kişide sensin bu durumda.

Kizlar esim aradi konustuk ..
Alo dedim.. benim guzelim nerde ben cok hasta oldum buralarda nerde benim bebegim dedi.. benden hic ses cikmadi tabi. Neyse sonra dayanamadim bende kiyamam dedim..
O da senin beni sevdiginden emin olmasam baska şeyler dusunurum ama ben seni cok seviyorum dedi.. ozur diledik karsilikli. . Bosanma lafini ettigi icin ayrica ozur diledi.. bende ozur diledim..
Bilginiz olsun dedim destek veren yorum yapan herkese tesekkurler. .

Alo dedim.. benim guzelim nerde ben cok hasta oldum buralarda nerde benim bebegim dedi.. benden hic ses cikmadi tabi. Neyse sonra dayanamadim bende kiyamam dedim..
O da senin beni sevdiginden emin olmasam baska şeyler dusunurum ama ben seni cok seviyorum dedi.. ozur diledik karsilikli. . Bosanma lafini ettigi icin ayrica ozur diledi.. bende ozur diledim..

artık kocanın kıymetini bilir misin ?

arkadaşlar bence neden? hem cinsimiz olan kız arkadaşımızı tutmuyorsunuz. bence yerden göğe kadar haklı. hangimiz bir erkekten bir de özellikle bu kişi kocasıysa küfür duymak ister. bende yeni evliyim. 1 sene olacak. ama benimde regl sancım çok şiddetli oluyor. o sancı tuttumu öyle 5 dak da falanda geçmiyor. ben 2-3 gün çektiğimi biliyorum. öyle yabana atılacak bir şey yok. zaten kocası sabah çantasını hazırlayacak olsaydı son dakikaya kadar beklemezdi. belli ki eşinden hazırlamasını bekliyor. ama bu neyin suçu biliyor musunuz? erkek annelerinin suçudur. aman oğlum, canım oğlum yok paşam vs böyle şeylerle onları büyütüyorlar. bizde anne kuzusuyuz. beni annemde kimsenin kölesi olmam için doğurmadı. ben biliyorum ki sancılansam annemim yüreği de dağlanır. akşam karnını ovmuş. aman ne çok şey yapmış. e sabah ne yapmış. bir ton kavga bir ton huzursuzluk. bizde çalışıyoruz. eşitiz erkekle yani. yok eğer ev kadını olup evde kocamızı bekleseydik tamam dediğiniz doğruydu. o zaman adam zaten evi geçindirmek için didinip çalışıyor eve gelince tabi ilgi alaka hizmet ister. ama kızcağız da çalışıyor. aynı erkek gibi elini taşın altına koymuş. tüm borçları beraber ödemiş. azıcık bayana saygı. çok mu? ya. kimse bu lafıma kalkıp da kusura bakmasın. erkekler nankör. eminim hazırlasa zaten o eşi de neden? kavga etsin. kesin kadından bekliyordur. ya da uyuşuk uyuşuk dolanıyordur.

Tekrar ararsın.
Bak canım çok iyi bir eşin var belli,hem kendini hem onu mutsuzluğa sürüklüyorsun.
Telefonda güzel güzel konuş adamla.
Özürünü dile,adamda gurbette kafası rahat işlerini halletsin.
İnşallah tekrarlanmaz demekten başka birşey yazamıyorum.

Canim konustuk
Normalde siz olmasaniz ben onunla iki gun kafadan konusmazdim
Tesekkurler yorumlariniz icin.
Sesinden konusmasindan o kadar belliydi ki onunda üzüldüğü...
Ben o kufru sana etmedim telefon yere dustu ona ettim . Sen neden aliniyorsun canim benim dedi ;))
Bosanmayi dusundugum fln yok sen kufur edince oyle sinirle cikti agzimdan bende sasirdim dedi..
Esim belliki beni gerçekten seviyor.
Buna bi kere daha inandim bugün. .
Bende onu cooook seviyorum ..
O gelene kadar konuyu kapatacagim ama o gelince yuzyuze guzelce konusmayi dusunuyorum. ..

kufur eden erkek kadar kadın da cok iticidir .. hıc tahammulum yok ikisine de. kocanız sız agrı cekerken yanınızda olmus ama sen sonradan reglın verdigi acıyla kocana patlamıssın . cok haksızzın bence.

arkadaşlar bence neden? hem cinsimiz olan kız arkadaşımızı tutmuyorsunuz. bence yerden göğe kadar haklı. hangimiz bir erkekten bir de özellikle bu kişi kocasıysa küfür duymak ister. bende yeni evliyim. 1 sene olacak. ama benimde regl sancım çok şiddetli oluyor. o sancı tuttumu öyle 5 dak da falanda geçmiyor. ben 2-3 gün çektiğimi biliyorum. öyle yabana atılacak bir şey yok. zaten kocası sabah çantasını hazırlayacak olsaydı son dakikaya kadar beklemezdi. belli ki eşinden hazırlamasını bekliyor. ama bu neyin suçu biliyor musunuz? erkek annelerinin suçudur. aman oğlum, canım oğlum yok paşam vs böyle şeylerle onları büyütüyorlar. bizde anne kuzusuyuz. beni annemde kimsenin kölesi olmam için doğurmadı. ben biliyorum ki sancılansam annemim yüreği de dağlanır. akşam karnını ovmuş. aman ne çok şey yapmış. e sabah ne yapmış. bir ton kavga bir ton huzursuzluk. bizde çalışıyoruz. eşitiz erkekle yani. yok eğer ev kadını olup evde kocamızı bekleseydik tamam dediğiniz doğruydu. o zaman adam zaten evi geçindirmek için didinip çalışıyor eve gelince tabi ilgi alaka hizmet ister. ama kızcağız da çalışıyor. aynı erkek gibi elini taşın altına koymuş. tüm borçları beraber ödemiş. azıcık bayana saygı. çok mu? ya. kimse bu lafıma kalkıp da kusura bakmasın. erkekler nankör. eminim hazırlasa zaten o eşi de neden? kavga etsin. kesin kadından bekliyordur. ya da uyuşuk uyuşuk dolanıyordur.

Soktayim :)))) ilk defa benden taraf bi yorum geldi :))))))))
Saka bi yana canim tesekkur ederim yorumun icin.. tabiki calisan bayanlara esleri tarafından birazcik daha anlayis ve yardim gösterilmesi gerekiyor. Bu konuda hic konusmaya gerek bile gormuyorum... esimde yapi geregi biraz yavas vede su var hep annesi pohpohlamis arkasini toplamis tabi cogu seyide benden bekliyor maalesef. . Burasi isin gercegi ama bu sabahki farkliydi..
Ama hakkini yemeyeyim durust davranmak gerekirse benden beklemedi kendisi yapiyordu ama yavas yavas yapiyordu bende ona sinirlendim. ...

bir evlilikte eğer saygı bittiyse bence artık o evlilikten hayır gelmez...
Burda okadar kişi size dogruyu göstermiye çalışıyor ama siz tutturmuşunuz hala haklıyımda haklı.
Eger eşinizi azıcık olsun seviyorsanız,bu evliligin devam etmesini istiyorsanız vazgeçin bu şımarıklıktan,dik başlılıktan, bu inattan.
Vallaha eşinizin kıymetini bilin.
Ettiginiz küfür yenilir yutulur gibi degil.Biri bana böyle küfretse o saniye o insan benim için bitmiştir dönüp yüzüne bakmam.
Ama o hala size kıyamamış aramış nasıl oldun diye msj atmış sizse hala ona ders verme peşindesiniz.Sürekli boşanalım diyen siz sürekli eski mevzuları acan siz başa kakış eden siz ama bi beş dakika bekle dedi diye bir bavulu hazırlamadı diye suçlu olan o.Bence artık sürekli kendinizi haklı görmekten vazgeçip artık nerde hata yapıyorum ben diye biraz düşünün. Unutmayın fazla naz aşık usandırır.
Bence biran evvel arayıp özürdileyin eşinizden. Eminim eşinizde özürdileyecektir sizden.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

Yazdiklarinizdan siz onu degilde o sizi simarmis oldugunu gordum

anaa detayı yeni gördüm bu tantana regl sancısı için mi, arkadaş ben eşime ana avrat düz gidiyim o zaman 33 haftalık hamileyim, aman diyim hamile falan kalma nazın kaprisin tribin çekilmez

Eşini o küfürbaz hale sen getirmişsin.Hala gelınlığin kinini kusuyorsun sankı mecburlarmıs gıbi demek kı içlerine sinmemişsin umursamamışlar. ve annesıne küfür ediyorsun pes yanı bosanmayı sen dile getırınce normal o getırınce tel açmıyosun nazlı diyenler olmuş bence kabasın ettığın küfre bakılırsa yazık eşine acıdım.

Hemcinsimiz diye yaptığı hatayıda mı söylemicez?
Yerden göğe kadar haklı değil. Regl sancısı bahane edilecek birşey değil. ne var iğne olsa ilaç alsa geçip bitecek. Ölüm yok sonunda.
"Ben regliyim hormonlarım tavan höt dersem susacaksın pırt dersem konuşacaksın ben ne dersem o" olamaz.Konu sahibi arkadaşım senin üstünden yazmıyorum yanlış anlama lütfen.
Küfür meselesi de hangi erkekten küfür duymuyoruz ki? Ama kişiye edilmiş bir küfür yok ortada. Yani konu sahibine küfür edilseydi eğer -şahsıma küfür etti demediği için söylüyorum- ona yaptığı şeyden dolayı kızdığımız gibi eşine de kızardık. Kimse küfrü haketmez.
Ayrıca evlendik diye eşimizin kölesi olmuyoruz haklısınız. Ama bavul hazırlamak gibi ufak birşey köleliğe girmiyor. İlgi görmek,özenilmek ister her kişi. Yapmasını beklemiş olabilir. Sevgili iken hasta olduğunda "çorbanı iç,ilacını unutma,ssıkı giyin üşütme" diye üstüne titriyoruz,ilgi gösteriyoruz. Evlendikten sonra ne değişiyor? Ben eminim ki konu sahibinin eşi ona ev işlerinde de yardım ediyordur,her konuda da destek çıkıyordur. Sevmeyen insan arayıp arayı düzeltmek için uğraşmaz. Akşam eve gelince yayıp k.çını göbeğini kaşıya kaşıya tv karşısında uyuyakalıyorsa eğer onu da bilelim:)
Çok fazla feministsiniz. Evlenmek kölelik değildir evet. Tabii ki fedakarlıklar olacak. Her iki tarafın omzundaki yükler farklı. Bir erkekten bir bayan gibi her hafta sonu temizlik yapmasını,çeşit çeşit yemek yapmasını bekleyemeyiz. Yada temizliği,yemeği eşi gibi güzel yapmasını.
Eğer bir kadın eşinin pantolonunu ütülüyorsa,yemeğini önüne koyuyorsa, işten geldikten sonra dinlenmek yerine ev işlerine koşturuyorsa bu kadının fedakarlığındandır,şanındandır. Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım,kelimelere dökemedim:)

Cok kotuyum aglarken yaziyorum :((
Geceden regl sancisi çekmeye basladim :(( esim gece boyunca optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. su istedim su getirdi fln neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru :( ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti :( bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim :( daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra tam kapidan cikmak uzereyken dondu geldi senden bunuda mi gorecrktim duyacaktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim ..o da Allah canimi alsada kurtulsam dedi :(( zaten hastayim hasta hasta ise geldim karnim cok agriya igne yaptirmayada gidemedim.. o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim :(((((

Sizin önceki konularinizida biliyorum.. Allah esinize sabir versin..

Iyi de hep bosanalim fikrini one atan senmissin bak esin bir kere diyince ne kadar zoruna gitmis. Birseyi defalarca soylemek etkisini kaybeder artik karsindaki kisi ciddiye almaz. Ve sonucta adam senin karnini ovmaya zaman ayirdigi icin valiz toplamamis sabah bu kadar yuklenmek niye? Iki tarafin da kufretmesi zaten berbat bir durum oturup iliskinizi yoluna koymanin caresini arayin kari koca.

Niye hemcinsimiz diye biz de konu sahibini mi pohpohlayalım arkadaşım? Vallahi kusura bakma da sırf kadın diye kocasına o. çocugu diyen bir kadını savunamam ben. Bu ne tarz bir çirkinlik ?! Sen aynı yatağı, aynı sofrayı, aynı hayatı paylaştığın, erkeğim, kocam dediğin adamı o. çocugu yapacaksın, biz de seni burda savunacağız !! Kusura bakmayın da yok öyle bir hayat !

Ayrıca yazında dikkatimi çeken bir diğer nokta, erkek gibi elini taşın altına koyup beraber yaptığını savunmuyor bu konu sahibi. Gelinliğini bile "kendisi" ödemiş onu söylüyor burda uluorta. Bu ne terbiyesizlik? Bu nasıl bir saygısızlık hayatı paylaştığı adama? Adamı iyice aciz konumuna düşürmek istiyor gözümüzde. Bu bana çok ayıp geliyor. Kim olursa olsun, kocası nasıl bir adam olursa olsun, kol kırılır yen içinde kalır, bu tarz şeyler dile getirilir mi? Evlenmeseydi o zaman. Ki bence en doğru kararı vermiş olurdu aslında, yazık adamcağızın hayrına olurdu.

Hem ne köleliğinden bahsediyorsun ki? Sana göre eşini temiz pak giydirip, onun işlerini yapmak onu hazırlamak zor geliyorsa bilemem tabi, benim için eşimin hazırlıklarını yapmak, onun istediği, sevdiği şeyleri yapmak, ona hizmet etmek gurur veriyor, hoşuma gidiyor onunla ilgilenmek, karşılığında onun da mutlu olduğunu görünce.

Bence kölelikmiş şuymuş buymuş, abartmayın olayları. Gereksiz yere feminist triplerine girmeye gerek yok.

Soktayim :)))) ilk defa benden taraf bi yorum geldi :))))))))
Saka bi yana canim tesekkur ederim yorumun icin.. tabiki calisan bayanlara esleri tarafından birazcik daha anlayis ve yardim gösterilmesi gerekiyor. Bu konuda hic konusmaya gerek bile gormuyorum... esimde yapi geregi biraz yavas vede su var hep annesi pohpohlamis arkasini toplamis tabi cogu seyide benden bekliyor maalesef. . Burasi isin gercegi ama bu sabahki farkliydi..
Ama hakkini yemeyeyim durust davranmak gerekirse benden beklemedi kendisi yapiyordu ama yavas yavas yapiyordu bende ona sinirlendim. ...

Sen zaten işine geldiği için, sadece senden taraf olan yorumlara cevap ver tamam mı tatlım benim.
Sen bu küçük dağları ben yarattım edalarında takılmaya devam edersen, gün gelir o güya çok sevdiğin kocayı zor bulursun. Ancak rüyalarında görürsün heralde. Eğer azcık aklın varsa, kendine çekidüzen ver. Eşine karşı olan tutumun çok ayıp, saygısızca ve hiç bir kadına yakışacak türden değil.

Allah sizin esinize de sabir versin.

Evli degilim biliyosun. Kasten söylediginize biliyorum . Ama eger evli ondaydim emin olun bu evliligin hakkini verirdim simarikca davranmak yerine ne kadar önemli oldugunu bilip ona göre davranirdim.. Sorununuz cözüldüyse ne mutlu.. Mutluluklar diliyorum..

Back
X