çaresizim; durumumun özeti :(

--Peki bu durumu degistirmek gibi bir isteginiz ve amaciniz var mi?
--Yani cocugum büyüsün calisayim vs gibi; yoksa durdugunuz yerde sikayet edip hayati hem kendinize, hem esinize hem de cocugunuza zehir etmeye devam mi?
Birde ben bazi seyleri anlayamiyorum, hadi asik olup evlenenler ehhh asikin gözü körde... sevmeden evlenenler ne bekliyorsunuz, elimizde ki mal bunlar... daha iyisi yok... yok yani öyle evine her aksam cicekle gelip, her aksam yemeginde mum isigi....

Sinirli ben gergin olduğu zamanlar hiç anlaşamıyoruz ve evlendik evleneli işleri bi düzelemedi 5 senede 5 işten çıktı girdi başka işlere derken gergin sinirlerle hep yıprandık durduk
Acaba sorun işlerde mi eşinizde mi? 5 işin hiçbiri mi düzgün olmaz? Sorun işlerde değil de adamın iş beğenmemesinde olabilir mi?

Sinirli adam bir baltaya sap olmaz
Sosyal becerisi gelişmemiş insan
Kişilik analizini çözmeden mi evlendiniz
Adam sürekli gergin sinirliyse üstüne sadece belayı uğursuzluğu çeker kadını ve çocuğu aç bırakır eşiniz adam akıllı bir tedavi görmesi gerekiyor yoksa hayat onu harcar

eşime aşık değilim , anlaşamıyoruz o farklı bir dünyada ben farklı ama aynı evdeyiz . Çocuk olduğu için birbirimizi ev arkadaşı gibi idare ediyoruz . Yemeği ütüsü vs hazır olunca . Eve erzak vs getiriyor evine bakıyor ama işsiz bi süredir ama evi geçindiriyor . Cinsellik beklentimiz yok zaten . Duygusal aklı fikri para kazanmakta çünkü işsizlik sinirlerini aşırı yıprattı. Çocuk olmasa boşanır bi karavan alır dünyayı gezerdim o kadar bıktım ki herşeyden. Monoton hayattan . çoook bunaldım. Bayramda memlekete gittik babamın ben kadar osikopat bir adam olduğunu görünce ‘boşanmış olsam başıma kesinlikle musallat olur ‘ fikrimde ben kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm. hiçbir destekleyenim yok . Halimden anlayan yakın bir arkadaş komşum yok . Bi bebeğim var yüzümü güldürenim. Hayat gerçekten gerisi boş . Neden mi yazıyorum bunları. Çünkü çözümüm yok belki paylaşırsam azalır diye 🤷‍♀️
eşinle yeniden samimiyeti arttırmayı denesen belki bir şeyler düzelir bu zor zamanlar da bile eve bakmayı ihmal etmiyor diyorsun demek ki kötü bir insan değil bir erkek için iş güç olmaması çok zor bir durum destek olmayı konuşmayı denesen ortada bir çocuk olduğuna göre demek ki güzel günleriniz olmuştur İlaki ve şiddet yok sözel veya fiziksel yani aşılmayacak problem yok ikinizde bunalmışsınız birbirinize destek olmayı deneyin

Back
X