çaresizim; durumumun özeti :(

Eşiniz karakter olarak çirkin bir adam mı?? Biraz ona yanaşmayı deneseniz anlaşmayı deneseniz?? Sıkıntı stresi bırakıp güzelce yaklaşın birbirinize..sabahları öperek uyandırın ya da uyandığınızda anlamsızca adamı öpün illa cinsellik yaşayarak başlamayın ki cinsellik de olabilir tabi ki sonuçta bebeğinizi leylekler getirmedi.. Ne bilim yeni bir heyecan yaratın sözle bakışla gülümseyerek onu açmayı deneyin olmaz mı?? Bebeğiniz de varmış halinize çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun.. Ama hiçbirşey yapmadan da aşamazsınız bu durumu.. Ya bunu aşacaksınız ya da ailenizi bir şekilde yanınıza alarak boşanacaksınız başka bir çözüm yok maalesef.. Ama bence halledebilirsiniz yaaa
Sinirli ben gergin olduğu zamanlar hiç anlaşamıyoruz ve evlendik evleneli işleri bi düzelemedi 5 senede 5 işten çıktı girdi başka işlere derken gergin sinirlerle hep yıprandık durduk

Konuştum danışmana gitmeyi kabul etmiyor zaten para yok diyor . Ailem asla destek değil hele ki babam köstek kesinlikle başıma musallat olacak biri.
O zaman kisisel gelisim kitaplari alin okuyun. Online danışman ucretlerine bakin daha ucuzdur tahminimce. Hic biri olmadi youtube dan videolar izleyin.
NEden bu kadar negatif bakıyorsunuz esinize olan sevginiz bitmediyse eger, hala ugrasmaya deger bence

o kadar karamsar yazmışsınız ki, anladığım kadarıyla şiddet hatta kavga bile yok. Çocuğunuza daha sıkı sarılıp sakin kafayla çözüm yolları düşünmeye başlayın. Çocuk zaten başlı başına bir evren, bir çocuk dünyalara bedel. Diğer her sorun çözülür. Eşiniz değişmiyorsa belki sizin değişmeniz gerekiyordur, belki de çocuğunuz çok küçük gerçekten yorgunsunuzdur. Detay vermediğiniz için size bir çözüm sunamıyorum, Allah yardımcınız olsun
Çocuğum 2 yaşında ama bakacak kimsem olmadığı için çalışamıyorum. Zaten bu zamanda iş bulmak da çok zor . Ben şöyle değiştim; artık evdeki işlerimi yapıyorum bebeğimle ilgileniyorum başka bi beklentim kalmadı hayattan . Öyle monoton yaşamaya devam . Böyle olunca onun için problem yok başka türlü kavga edip duruyorduk baktım ki sonu yok böyle umarsız olmaktan başka çözüm bulamadım

O zaman kisisel gelisim kitaplari alin okuyun. Online danışman ucretlerine bakin daha ucuzdur tahminimce. Hic biri olmadi youtube dan videolar izleyin.
NEden bu kadar negatif bakıyorsunuz esinize olan sevginiz bitmediyse eger, hala ugrasmaya deger bence
beni umutsuz hale getiren o maalesef . Eline alıp bir takvim yaprağı bile okumuyor asla ben bu saydıklarınız için çok dişleri döktüm kavga ettim her yolu denedim olmuyor değişmiyor zaten benden 9 yaş büyük asla dinlemiyor ki beni tınlamıyor bile

beni umutsuz hale getiren o maalesef . Eline alıp bir takvim yaprağı bile okumuyor asla ben bu saydıklarınız için çok dişleri döktüm kavga ettim her yolu denedim olmuyor değişmiyor zaten benden 9 yaş büyük asla dinlemiyor ki beni tınlamıyor bile
Sizce bu iliskideki ANA problem ne peki? Her seyin temelinde ne var?

İş meselesi düzene girse, mutlu olacağı bir işe girse düzelecek gibi pekçok şey.
Ona iş bulma konusunda yardımınız olamaz mı?
Asıl mesleğini yapmıyor demişsiniz. Asıl mesleği nedir bilmem ama, severek yapacağını düşünüyorsanız, iş önerilerinde bulunsanız?

Buradan bahsettiğiniz bariz bir sıkıntı yok aslında belki ikimizden birisi depresyonda olabilir. Öncelikle sizi mutlu eden, sonrada birlikte mutlu eden şeyleri keşfedin. Unuttuysanız hatırlayın. Değer verdiğini hissetmişsiniz o açıdan dedim. Mesela monoton hayattan bıkmış belki sizin monoton bir beklentiniz var. Ortak bir çerçevede hareket edebilirsiniz. Hislerinizden bahsedin birbirinize özel zaman ayırın. Belki dokunmayı bile unuttunuz birbirinize.

İş meselesi düzene girse, mutlu olacağı bir işe girse düzelecek gibi pekçok şey.
Ona iş bulma konusunda yardımınız olamaz mı?
Asıl mesleğini yapmıyor demişsiniz. Asıl mesleği nedir bilmem ama, severek yapacağını düşünüyorsanız, iş önerilerinde bulunsanız?
Malesef benim bulabileceğim bir sektör değil zaten sağda solda dayısı sözü geçen bir tanıdığı olan bir kimse değilim malesef

Buradan bahsettiğiniz bariz bir sıkıntı yok aslında belki ikimizden birisi depresyonda olabilir. Öncelikle sizi mutlu eden, sonrada birlikte mutlu eden şeyleri keşfedin. Unuttuysanız hatırlayın. Değer verdiğini hissetmişsiniz o açıdan dedim. Mesela monoton hayattan bıkmış belki sizin monoton bir beklentiniz var. Ortak bir çerçevede hareket edebilirsiniz. Hislerinizden bahsedin birbirinize özel zaman ayırın. Belki dokunmayı bile unuttunuz birbirinize.
Sevdiğimiz şeylerin hepsine para laxım oda yanaşmıyor kafeye gidip çay içmek bile parasız olmuyor bu devirde

Sevdiğimiz şeylerin hepsine para laxım oda yanaşmıyor kafeye gidip çay içmek bile parasız olmuyor bu devirde

Allah kolaylık versin. Hepimizin böyle evreleri oluyor ama geçiyor. Şu an bebeğiniz de küçük, ister istemez bunun bunalımı da vardır üzerinizde.

Şöyle düşünmek lazım; bir şeyler yaptığınızda mutlu olabildiğini birisi var. Ancak her zaman imkan olmayabiliyor. Bu kimi zaman para, kimi zaman zaman, kimi zaman sağlık...
Biraz sabır ve iletişim.

Typ kursları falan oluyor , ikinizden biri onlara girebilir tamam 9 ay ama en azından düzenli para girer eve az maz idare edilir . İşsizlik bir erkek için çok Zor , omuzlarında birde size bakmak gibi bir sorumluluk var . Çok zor umarım bir şeyler düzelir

Siz sıkılmışsınız ama yastık değişir kader değişmez bence bir sorun da yokken anlaşmaya sevmeye çalışın

Back
X