herkese merhaba.belki bazılarınız diyecek seninki de dert mi diye,ama her günüm zehir oluyor.gizli gizli ağlıyorum evin içinde.ben 9 yıllık evliyim.6 yaşında bir kızımız var.kızımı geçen yıl çok güzel bir kreşe gönderdim.pahalı bir kreş olduğu için bazı maddi problemler yaşadık.babaanne ve anneanne yardımlarıyla geçen yılı atlattık.bu yıl eşim kredi kartlarına çok borçlandı,beklemediğimiz çok masrafımız oldu.yani şu an maddi durumumuz kötü.tamamen borcun içindeyiz.kızım da her sabah ağlıyor benim okulum açılmadı mı daha,ben neden gitmiyorum diye?başta ona yalan söyledik okulun açılmadı diye.ama şimdi pencereden servise binen öğrencileri görüyor.okulların açıldığını anladı.arkadaşlarım beni çok özlüyorlardır anneciğim ne olur bugün gideyim diye ağlıyor.geçen yıldan bütün arkadaşları devam ediyor ve ben parasızlıktan kızımın istediğini yapamıyorum.o ağlıyor ve ben kahroluyorum.şimdi diyeceksiniz bana madem paranız yoktu neden çocuğunuzu geçen yıl o kadar pahalı bir kreşe gönderdiniz,o ortama alıştırdınız diye? kızımın rahatsızlığı var.diğer kreşler çok kalabalıktı,sağlığı tehdit altına girebilirdi.geçen yıl gerçekten çok iyi bakıldı kızıma...o da çok sevdi.bu yıl da böyle her gün ağlama...çaresizim gerçekten:sinifsinif:
Son düzenleme: