Çaresizim nişanlımdan ayrılmak zorunda mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bunlar düğün hazırlıkları stresi evlenince bişeyiniz kalmazyerimseniben

Umarım hakkında hayırlısı olur canım.
Belkide sadece düğün sitresinden kaynaklanıyordur.
Sevgi yeterli mi?İnan bunu çoğu zaman bende kendime soruyorum.
Biz çok nadir kavga ederiz hatta etmeyizde denilebilir.
Ben konuşurum o susar ben hatamı anlar özür dilerim o affeder.
Böyle geçinip gideriz.Bir keresinde bana şu zamana kadar seni kırcak bir şey yaptım mı demişti?
Yapmışsındır elbet demiştim.Ne söle peki demişti.
Düşünüp düşünüp bulamamıştım:)Her şey dört dörtlük olmuyor.Bende ailesinin içine girince sorun yaşıcakmışım gibi geliyor.Ama ilişkimiz ciddi bir şekilde devam ediyor.Şimdi ne kadar ertelesemde bir gün o ailenin içinde olucam.Korkuyorum ama çok seviyorum.Tuhaf bir çelişki işte.Umarım sevgi yeterli olur...

yani bunu son 1.5 aydami anladin tuhafsiniz valla

yeni evlenecek olanlar bu psikolojiye giriyor galiba!!!!! çünkü ben de öleyim yerimseniben yaklaşık bir senelik bir ilişkiniz var eğer seviyorsanız ayrılmayın her evlilikte illa ki kavga gürültü ve çekişme olucak. belki size evlilik çok iyi gelecek. o yüzden şimdiden kendini bu gibi şeylerle üzme ben bunları düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

canım bende evlenemeden once baska biriyle nişanlıydım aynı senın gbi flort ederken birbrimzi en ufak bişeyden yiyodk nişanlandıktan snrada bişey degsmedi aynen devam etti ve dahada arttı zamanla gozum acıldı ben ne yapıorm dedm cunku anladım ki ikimzde birbirmzi degstirmeye calısıorz ama bu aslla olmıcak bişeydi cnku kmse kendnden tavz vermez cok sevse bile bi sure katlansada sonra o buyu bozuluo o yuzden ii dusun kmse kmseyi degtremez evlilkte boyle gtmez sakın o benı yada ben onu degstirirm die dusunme bole bi evlilk her zaman hayalkırklıgıyla biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…