M
meliss86
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meliss86
-
bızde aynıyız canım bugun benımde aklımdan ayrılmak gectı....bılemıyorum napılabılır cok sevmek yeter mı
Flörtte,nişanlılıkta sürekli birbirinizi yiyiyorsanız..
Ne istiyorsun madem?..Evlendikten 3 ay sonra Baba evine dönmek mi?
sevgiliyken de böyleydiyseniz nasıl evlenmeye cesaret ettin ve şimdi neden şikayet ediyorsun anlamadım açıkçası CADIARZU
seviorm..ve düzelirz zamanla ben ona benzemezsam o bana,o bana benzemezse ben ona benzer e giderz die düşünmştm..
aynen benım durumumdasın cnm bnde 23 yasındayım ama öle dusunme hakkımızda hayırlısı olsun ..bız yanyana o kadar degıl ama telefonda cok sıddetlı tartısıyoruz ..bırlıkteyken o susar ben bagırırım ..amaaann bılmıyorum ıste bugun hatasını anlayp arayana kadar aramamaya yemın ettım ..sende konus canım cok tartısıyoruz farkındamısın dıye sordun mu hıc
hımm en guzelı sende umursamaz ol cnm ben oyle yapıyorum cok sınırlendıgımde ıse yarıyor ...bende hep sevmek yeter ustesınden gelırız dıyordum ama artık emın degılım bu gıdısle soguyacagım kesın....o da benden sogur yanı..ama gel gor kı ış cıddı artık herkes nısanlı dıor evlenecek dıye beklıyor degılmı benı geren en buyuk sey bu ...
böle bi duruma gelceme inanmıorm insanlara soru sormak buraya yazı yazmk asla yapcam bişey diildi ama hayatmda ilk defa herkese yardm eden ben kendime yardm edemiorm 6 aydr nişanlııym nişanlanmadan önce 7 ay flörtümz oldu ama bende evlilik heyecanı felan yokk aksine bıuhranlardaım.nişanlımla en alakasız konulardan bile tartsma cıkıo sürekli tartısıorz sevgiliykende böleydk gerci..nişanlımla birbirimizi cok seviorz ama herhangi bi konu üzerine bile yorumlasırken kendimizi kavgann içinde buluorz 1,5 ay sonra düğünm var allahım ne olur yardm etttt:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?