çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

canım bence sakin ol biraz..bak eğer konu sahibinin niyeti bu ya da tam tersiyse bu sözlerinle ona istediği polemik ortamını oluşturuyorsun şu anda.

konu tam da o yöne doğru gidiyor.

dogru söylüyorsun canm biz burda kendimizi sinirden yırtıyoruz belki oda orda gülüyor amacıda buydu zaten bizi bu hale düşürmek peh .. ama cok sinir oldum var ya.. :47:

Erkekler duygusal aptallardır zaten saf aşık deneyimsiz birini bul nikahı kıydır çoğu da bu düşünce ile hareket ediyor. Ekonomik özgürlüğü de var eski tecavüz yalanına da gerek yok diktirir gitsin para birikince.

Ayrıca baş örtüsü ile alakalı durum değil ki benim arkadaşım da kapalıydı grup sekslere kadar giderdi anne baba hacı oda sonra müezzinin birini kekledi evlendi gitti buradan.

Nihali konuyu dağıtmak gibi olucak ama söylemeden duramıcam ne marjinal bir çevren var senin öyle. Kızlar genelde aralarında konuşurlar ilişkilerini, cinsel hayatlarını filan ama bugüne kadar hiç gelip grup seks yaptım, swing yaptık filan diye anlatan birini tanımadım ben :26:

birlikte olurken başınızda başörtü olmadığına göre o adamın da üstünde cübbe olmadığına göre bunları belirtmeye gerek yok...
bu kadınların ''aman aşkımdan öldüm bittim ne istediyse yaptımama bak ellerim bomboş kaldı''durumlarına ifrit oluyorum
aşık olunca beyin sıfırlanıyomu ,hücreler tatilemi çıkıyo anlamadım..
madem yaşam tarzınız evlilik öncesi birlikteliğe uygun değilse yapmayın kardeşim!!!
annem öldürür amcam keser, yapma o zaman ..
elin yabancılarına özenip ama biz özgür gençliğiz istediğimizi yaşarız diyosan senin annen baban çevren de bunları yaşayıp kabullenmiş inanlar olacak
yok değilsen de, tanı adamı iyi güvenilir dürüst biriyse evlenin ne takla atıyosanız atın:19:

Olur mu canım öyle şey bizde klasik ben özgürüm benim bedenim sizene evlenince birden dönüş siz benim başıma ne geldi biliyormusunuz ? Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz. Ve bu düşünce silsile halinde hepimizi etkiliyor çünki hata görüp bir defa yapanda erkeğin gözünde fişleniyor.

Nihali konuyu dağıtmak gibi olucak ama söylemeden duramıcam ne marjinal bir çevren var senin öyle. Kızlar genelde aralarında konuşurlar ilişkilerini, cinsel hayatlarını filan ama bugüne kadar hiç gelip grup seks yaptım, swing yaptık filan diye anlatan birini tanımadım ben :26:

Benim çevrem bayağı kopuktu zamanında üni.de beraberdik aynı evde kalmışlığımız var ki lisede de arkadaştık vs.vs.

dogru söylüyorsun canm biz burda kendimizi sinirden yırtıyoruz belki oda orda gülüyor amacıda buydu zaten bizi bu hale düşürmek peh .. ama cok sinir oldum var ya.. :47:

yani insan istediğiyle birlikte olur bana ne? sonuçlarına katlanacak olan o kişidir.bize zaten yargılamak düşmez.ama ikide bir imam-başörtüsü kullanılınca ben iyi niyet bulamadım!

Hanımlar, konu sahibesinin boş bulunup kimlik belirtmiş olma ve konunun da gerçek olma ihtimalini hiç düşünüyor musunuz?
Biz de baş örtüsü ve imam meselesine tepki gösterdik...Ve tabi zar meselesine..
Lakin şu an gereksiz bir şekilde tartışma ortamı büyüyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
yani insan istediğiyle birlikte olur bana ne? sonuçlarına katlanacak olan o kişidir.bize zaten yargılamak düşmez.ama ikide bir imam-başörtüsü kullanılınca ben iyi niyet bulamadım!

aynen . bende o durumlara gıcık oldum.
bizene kim nerde kiminle olmuş, sankı biz o duruma sinir oluyoruz.

ikide bir başörtü-imam kelimelerini kullanıyor.

imamın da ne olduğu belli imiş zaten;allahsız imam:23:

şölee konulara sinir oluyorum... her şeyi yap et, sonrada "ben napıcammm"

yapmasaydın kardeşim, aklını kullansaydın...

üç kuruşluk adamları tepenize çıkartırsanız sonuç böyle olur :51:

canım dünyada o kadar büyük acılar unutuluyoki senin acın şu an büyük anlıyorum ama geçicek sakın bu boşluğa daha fazla düşme onu Allaha havale et gerisini o düşünsün vicdan azabı çekmesi gereken sen değilsin o yazıklar olsun onakiii bi kızın duygularıyla oynamışşş sen sakın kendini suçlama

lütfen böyle bir başlıkta kendimizce gülüp eğlenmeyelim. kimbilir arkadaş kendini ne kadar kötü hissediyodur.
arkadaşım yaşlarınız kaçtı? üniversiteyi biitr işe gir ve kendine yeni bi yaşam kur. her şeyi geride bırak. eminm senin gibi olan binlercesi vardır erkek diye ortalıkta gezen mahlukatlar yüzünden

Son düzenleme:
Yine bir konu, yine banlanmanıza sebep olacak bir sürü yorum.
Dalga geçmeden düzgün bir üslupla eleştirmeyi ne zaman öğreneceksiniz?
Sanırım hiçbir zaman, çok mu acımasızca bir yorum yaptım, hiç sanmıyorum, en azından sizin burdaki yorumlarınız kadar kırıcı değildir.

firari insan başına hayatı boyunca birsürü şey geliyor yaşadığın çok zor ama kendini toparlamak zorundasın..senın şuan tek ilacın zaman..seni sen oldugun için sevecek gerçekten mutlu edecek birisi vardır emin ol. kendini kapatma gez dolaş o insan pişman olacak birgün ama tavsiyem geri dönme seni birkere üzen tekrar tekrar üzecektir..ve son olarak bu ilişkinde yaptığın hataları diğer ilişkilerinde asla asla yapma :50:

Son düzenleme:
bidaha bi başkası bana nasıl dokunur demişsin.

evet yaşadıkların doğru değil, ama bi erkekle paylaşman gereken şeyin cinsellikten önce bi hayat olduğunu düşünürsen toparlanman zor olmaz.

Back
X