- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi firari3588
e yanı yapmıs ... Sen belkı esnektır dedın dıye olablır dedım cnm
yada ımamın malzeme sıhırlı bozmayandan baksana 7 senedır bozamamıs
töbe yarabbim yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence sakin ol biraz..bak eğer konu sahibinin niyeti bu ya da tam tersiyse bu sözlerinle ona istediği polemik ortamını oluşturuyorsun şu anda.
konu tam da o yöne doğru gidiyor.
Erkekler duygusal aptallardır zaten saf aşık deneyimsiz birini bul nikahı kıydır çoğu da bu düşünce ile hareket ediyor. Ekonomik özgürlüğü de var eski tecavüz yalanına da gerek yok diktirir gitsin para birikince.
Ayrıca baş örtüsü ile alakalı durum değil ki benim arkadaşım da kapalıydı grup sekslere kadar giderdi anne baba hacı oda sonra müezzinin birini kekledi evlendi gitti buradan.
birlikte olurken başınızda başörtü olmadığına göre o adamın da üstünde cübbe olmadığına göre bunları belirtmeye gerek yok...
bu kadınların ''aman aşkımdan öldüm bittim ne istediyse yaptımama bak ellerim bomboş kaldı''durumlarına ifrit oluyorum
aşık olunca beyin sıfırlanıyomu ,hücreler tatilemi çıkıyo anlamadım..
madem yaşam tarzınız evlilik öncesi birlikteliğe uygun değilse yapmayın kardeşim!!!
annem öldürür amcam keser, yapma o zaman ..
elin yabancılarına özenip ama biz özgür gençliğiz istediğimizi yaşarız diyosan senin annen baban çevren de bunları yaşayıp kabullenmiş inanlar olacak
yok değilsen de, tanı adamı iyi güvenilir dürüst biriyse evlenin ne takla atıyosanız atın![]()
Nihali konuyu dağıtmak gibi olucak ama söylemeden duramıcam ne marjinal bir çevren var senin öyle. Kızlar genelde aralarında konuşurlar ilişkilerini, cinsel hayatlarını filan ama bugüne kadar hiç gelip grup seks yaptım, swing yaptık filan diye anlatan birini tanımadım ben :26:
dogru söylüyorsun canm biz burda kendimizi sinirden yırtıyoruz belki oda orda gülüyor amacıda buydu zaten bizi bu hale düşürmek peh .. ama cok sinir oldum var ya..![]()
yani insan istediğiyle birlikte olur bana ne? sonuçlarına katlanacak olan o kişidir.bize zaten yargılamak düşmez.ama ikide bir imam-başörtüsü kullanılınca ben iyi niyet bulamadım!
aynen . bende o durumlara gıcık oldum.
bizene kim nerde kiminle olmuş, sankı biz o duruma sinir oluyoruz.
ikide bir başörtü-imam kelimelerini kullanıyor.
imamın da ne olduğu belli imiş zaten;allahsız imam![]()
surrender
Allahsız imam ne ya![]()
7 senedır bozulmamıssa sıhırlıdır o bacımvarya konuya yorum yazmayacaktım, yazmayacağım da.. Ama koptum ya, okuduğumdan beri gülüyorum.. Süpersin.