- Konu Sahibi firari3588
nereden başlasam bilemiyorum. ama eminim bir çoğunuz okuyunca beni eleştirecek. sizden istediğim benim gibi olanlar varsa sonradan düzelmişlerse bana yardım etsin.
7 yıldır biriyle beraberdim. aynı lisede okuduk daha sonra aynı üniversiteye gittik. hep beraberdik. birbirimizi çok seviyorduk. her anımız beraber geçiyordu. O 1. sınıftayken evlilik için para biriktireceğim diyerek imamlığa başladı. ilerleyen zamanlarda benden istekleri çok değişmeye başladı. zaten evleneceğiz diyerek benden o malum şeyi istedi. ben de böyle bir insan beni ortada bırakmaz diyerek, salak gibi inanıp kabul ettim. ama evliliği hep ertelemeye başladı. her sene bu yaz evleneceğiz dedi ama yaz geldiğinde hep bahane buldu. bu arada benden ayrılacağının da sinyallerini vermeye başladı. benden ayrılmasın diye yapmadığım fedakarlık kalmadı. ayrılmasın diye onun isteklerini karşılamaya devam etmek zorunda kaldım. isteklerini karşılayınca evleneceğiz merak etme diyordu. karşılamayınca da uzaklaşıyordu, ayrılacağın belli ediyordu. SONUÇ OLARAK BENDEN AYRILDI.
Ben şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. nasıl bir başkasıyla evlenirim. nasıl bir başkası dokunur bana. nasıl unuturum bunca yılı, yaşananları.
LÜTFEN YARDIM EDİNSANKİ HER SANİYE ÖLÜYRUM.
KENDİME DOKUNMAKTAN İĞRENİYORUM.
BENİM GİBİ OLUP SONRADAN UNUTAN, EVLENİP MUTLU OLAN VAR MI? (şunu da belirteyim doktora kontrol için gittim. doktor bir bozulma olmadığını söyledi. ama benim derdim VİCDAN AZABI![]()
![]()
)
Sevgi sadece dokunmak degildir..sevgi paylasmaktir, sevgi emek vermektir..sevgi, el ustunde tutulmaktir..sevgi karsiliklidir..bence sukret haline..karaktersiz birinden kurtulmussun..