çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

nereden başlasam bilemiyorum. ama eminim bir çoğunuz okuyunca beni eleştirecek. sizden istediğim benim gibi olanlar varsa sonradan düzelmişlerse bana yardım etsin.
7 yıldır biriyle beraberdim. aynı lisede okuduk daha sonra aynı üniversiteye gittik. hep beraberdik. birbirimizi çok seviyorduk. her anımız beraber geçiyordu. O 1. sınıftayken evlilik için para biriktireceğim diyerek imamlığa başladı. ilerleyen zamanlarda benden istekleri çok değişmeye başladı. zaten evleneceğiz diyerek benden o malum şeyi istedi. ben de böyle bir insan beni ortada bırakmaz diyerek, salak gibi inanıp kabul ettim. ama evliliği hep ertelemeye başladı. her sene bu yaz evleneceğiz dedi ama yaz geldiğinde hep bahane buldu. bu arada benden ayrılacağının da sinyallerini vermeye başladı. benden ayrılmasın diye yapmadığım fedakarlık kalmadı. ayrılmasın diye onun isteklerini karşılamaya devam etmek zorunda kaldım. isteklerini karşılayınca evleneceğiz merak etme diyordu. karşılamayınca da uzaklaşıyordu, ayrılacağın belli ediyordu. SONUÇ OLARAK BENDEN AYRILDI.
Ben şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. nasıl bir başkasıyla evlenirim. nasıl bir başkası dokunur bana. nasıl unuturum bunca yılı, yaşananları.
LÜTFEN YARDIM EDİN :5: SANKİ HER SANİYE ÖLÜYRUM.
KENDİME DOKUNMAKTAN İĞRENİYORUM.
BENİM GİBİ OLUP SONRADAN UNUTAN, EVLENİP MUTLU OLAN VAR MI? (şunu da belirteyim doktora kontrol için gittim. doktor bir bozulma olmadığını söyledi. ama benim derdim VİCDAN AZABI :5: :5: :5: )

Sevgi sadece dokunmak degildir..sevgi paylasmaktir, sevgi emek vermektir..sevgi, el ustunde tutulmaktir..sevgi karsiliklidir..bence sukret haline..karaktersiz birinden kurtulmussun..

arkadaşım seni tenzih ederim yaşadıklarından dolayı kimse seni yargılayamaz.. Allahtan başka yargılama mercii yoktur zaten de ben şaşırdım valla kadınlar kulübü ne kadar açık görüşlü olmuş.. ben nedenini anlayamadım..
şimdi sıradan bir kız yapmış olsa her türlü seviyesiz lafa maruz kalmıştı..
kusura bakmayın tepki vermeden geçemediğim için...
tartışmıcam da ama şaşırdım valla ne yalan söyliyim...:52:
bu ve benzeri çok konuyu okuyup o konulara yorum yaptığım için konulara yapılan yorumlar hakkında biraz bilgi sahibiyim...
arkadaşım hadi yine iyisin.. kimse sana yafta yapıştırmamış...
ayrıca şunu bilmeni isterim konu kızlık zarıysa zaten bi yüzdesi var çok sağlam bi yüzde hatırlayamadığım için özür dilerim..
bayanların yüzde bilmemkaçı bakire olduğu halde ilk gece kanaması yaşamazlar..

Son düzenleme:
hiç üzülme sen sevdin ve içinden geldiği gibi davrndın bu çok normal birşey. birak gitsin zaten öylesinden sana hayır gelmez güzelim. din adamıdır diyip birde kulak kesiliyoruz adamlara. lahavlee...

bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...

Başörtüsüyle ne de başka şeyle alakası var.Hata geldi mi insan ne yaptığını bile bilmez.Yanlış yapmamak için de dua edilir o yüzden.Bunu kafana takma.. Sembollere formalitelere takılma.Sen şimdi inancın doğrultusunda davranmak istiyorsan eğer tövbe eder af dilersin o ayrı ama psikolojini de ayrıca toparlarsın inşallah.Allah yardımcın olsun..

herkesin basına hersey gelebilir kimse ne oldum dememeli ne olucam demeli diye bosuna dememisler hersey zamanla gecer sen birine guvenmissin o sana en buyuk adiligi yapıp yarı yolda bırakmıs utanması gereken biri varsa soz verip sozunde durmayan o kisi sen degil sen guvenmissin ya kusura bakmayında bu kisi birde imamlıkmı yapmıs oyle bir goreve layıkmı insanlaı iyi yola sevk etmesi gereken kisiye bak..bunları yasayıpda ileride evlenen mutlu olan cok insan var sevgi aşk dedikleri onceden kiminle ne yaptıgınla ölçülmez o anda olması gerekiyormus olmus bu kdr basit hayatının bundan sonrasını boyle bir sebep icin zindan etme

böyle şeyler olabilir neden vicdan yapıyorsun neden dert ediyorsun ? unutursun gider.

erkekler her haltı yiyor ama ne vicdan ne ahlak tanıyorlar ! kadınların üzerine kurdukları şu baskıya bakarmısınız ! kendini nasıl suçlu hissediyor sorun yapıyor ?
hiç kafana takma hayatına bak derim...

bazı arkadaşlar imamların başörtülülerin de sevişmeye hakkı var demiş Benim derdim evlenmeden böyle bir şey olması. madem biliyodun nden yaptın diyeceksiniz; zaten kahrolduğum da bu. bile bile düştüm bu yola :5:

Yaptığın şeyi karşındaki adam için değil de kendin için yapsaydın böyle pişman olmayacaktın. "Seviyordum, seviştim!" deyip geçecektin. Bundan sonraki hayatında alnın ak yüzün açık olsun. Yaptıklarının arkasında durursun inşallah. Kendinden razı olandan Allah da razı olur. Duam seninle.

Bile bile birseyler yasayip, yasarken iyi olup da ayrilinca magduru oynayanlara sinir oluyorum. Kardesim yaptiginin arkasinda duramayacaksan yapmayacaksin. Ister yazin evlenecek olun, ister evlenmeyin. Sonra yok kandirildim, yok ortada birakildim. Kimse seni ortada birakmadi. Kendi tercihinle birseyler yasadin. Hicbirsey garanti degildir su hayatta. Evleneceginiz de garanti degilmis ki olmamis zaten, ayrilmissiniz. Bu bir sucsa senin gozunde, sucun yarisi sende, belki de daha fazlasi. Evlilik oncesi cinsel iliski dusunenlere ibret olsun bunlar. "ben sevdim yaptim, benim basim dik, sevdigimle birseyler yasadim. Gecmisimden utanmiyorum" diyecekseniz ne yaparsaniz yapin. Yok, vicdan azabimdi, ortada birakildimdi, yok ailem yok cevrem diyecek, sonra da rapor icin doktorlara kosup buralarda aglayacaksaniz hiic bulasmayin kendinizi asan islere. Ben sende hic de acinacak, uzulecek bir sey gormuyorum, konu sahibi. Kendi dusen aglamaz demisler. Unutursun zamanla ne diyim. Hadi gecmis olsun.

Igrenilcek bir kisi varsa oda imam olup seninle evlencem diye kandiran o insan bile diyemicegimiz kisidir..

Sana ümit veren kandiran o .. Herkes hata yapar nede olsa cok sevmissin güvenmissin, Senden cok onun hatasi vijdaniyla birak..

Kimsenin artik ne oldugu belli olmayan bir dünyada yasiyoruz hic bir söze de inanmicakmisiz demekki herkes nekadar degisiyor ALLAH'im..

Kiyamet yakin..

İmam, başörtü, vs...
Hiç hoşuma gitmedi. Keşke dile getirmeseydin. Ne örtü kapatır nefsi, ne de sarık. Hepimiz insan olarak varız. İmamlar da günah işler, başı örtülüler de. Sen bunları dile getirince, sanki onlar günahtan soyutlanmış gibi anlam kazanıyor. Bak şimdi herkes imam bunu yaparsa cemaat ne yapmaz diyor.

bende eski erkek arkadaşımla ilk birlikte oldum üstelik aldatıldım bunun sonrasında fakat hiç bir zaman pişman olmadım sonunu düşünerek oldum ben istedigim için oldum.n şimdi kendine gel ben napıcam diye düşünerek beynini patlatma o ufacık zara takılma şuan o adam seni sevse gerçekten yanında olurdu o yüzden emin ol seni gerçekten seven insan her halinle sever şu başörtülü bi bayanım diye belirtmende hiç hoş degil !

Lütfen üzme kendini, eğer senin ve çevren için kızlık zarı önemli bir kriterse bak bozulmamış bile.

Bunu da hata olarak görme, tamam sen evlilik vaadiyle kandırılmışsın ama öyle olmayabilirdi de isteğinlede birlikte olabilirdin. Yaşanmış ve bitmiş önüne bak, asla geriye değil.

bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...

bunu söylemesende olurdu, ne önemi vardı

bune biçim bi dü$ünce? böyle seyleri basi açik olanlarmi yapiyor? ba$I kapalaliar sütten cIkmIs ak ka$IkmI? :20:
Saçmaliga bak yaa...:19:

her evlenecegiz diyenle böyle seyler yasanirsa...ohooooo.....
madem evlenmek istiyor beklesin adam gibi.:47:

Peki biz nasıl yardımcı olabiliriz şimdi size ?

Vah tüh deyip imam ile başörtülü kız nasıl böyle yapar dememizi mi bekliyorsunuz?
Değişik detaylar vermeye devam ediyorsunuz da..
Olan olmuş artık, hangi kıyafeti giyersen giy.. Karakter, tercih, nefis kavramları herkeste var sonuçta..

Ama çıkıpta burda imam bana bunu yaptı , beni ortada bıraktı bende BAŞÖRTÜLÜYÜM diye kocaman yazmana ne gerek var
Açık olsan sorun olmuyor muydu yani ya da erkek arkadaşın imam olmasa herşey mubah mı olacaktı ben onu anlamadım..

Son düzenleme:
Back
X