• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim sizce ne yapmalıyım ? :(

Ona islamda kufurun cezalarini ve kotu yanlarını anlat.
veleddalin amin.Beraber program izledik ramazan ayında profesör dedi ki 'Kadınlara özellikle baskı uygulamış erkekler,dini de onlardan öğrenmeleri gerektiğini.Çünkü Kuran'da dermiş ki; kadınlar size eğer çocuk doğuruyorsa onların iyiliğindendir.Değil ki ev işi yapmak asla ve kat'a kadının görevi değildir.Bunları yapan kadını başınızın üstünde taşısanız bile azdır.Kaldı ki onlara hakaret ve eziyet Allah muhafaza.
Bunları duyan eşimin nedense uykusu bastı :) ve uyudu.Ama eminim kulağının bir köşesinde kalmıştır.

Ne yazık ki kahrolarak söylüorum ki artık bana da ediyor küfür.
Evet Kesinlikle haklısınız.

Eeee bizden nasıl bir yorum bekliyorsunuz?
"Amaaaaan erkektir eder,yut,duymazdan gel" mi diyelim
?

Küfürden beteri sinirlenmesi...öncelikle bunu analiz eden; çok mu çabuk sinirleniyor, eften püften meselere mi köpürüyor?
Ağzının bozuk olması elbette hoş değil ama asabi, çabuk parlayan bir insan ise gerçekten bir ömür çekilmez.
Evet çok sinirli bir insandır fakat herşeye sinirlenmez damarına bastığında yapma diye uyardığı şeyi biçok kez yapınca böyle yapıyor. Bu şekilde devam ederse çekmeyeceğim.

işte korktuğum olay da bu. Severek mi evlenmiştiniz ? Ben boyle devam ederse kaldıramam asla. Sizin adınıza da çok üzüldüm inşallah bundan sonrasında bulursunuz mutluluğu.
Evet severek evlendik biz4 4luk degildik ama kotude degildik..zora gelince sinirleniyordu oyle seylere sinirleniyorduki inanmiyordum bide bagirarak ssoyledigi icinbeklentilerini onun dediklerrini ciddye almiyordum..ya ilksinirlendiginde tepkinizi ortaya koyup ona gittedavi ol diceksiniz ya da bitireceksiniz..sinirle soyledi diyip affedince bir daha daha kotusunu yapiyorlar...biz cok seviyorduk anlasamiyorduk ama seviyorduk...ama sevmek hersey degiilmis onu anladim....o sesiniyukselticek ama sen yukseltemiceksin cunku sinirlenecek...iyidusun, gerci ben ne desembos..cunku bu zamanlarda insan bu tarz seyleri ciddye Lmiyor kendinikandiriyor aman kimse dort dortluk degil diye..ama omur bu...hakkinda hayirlisi olurinssaalahh

Su birçok uyenin kullandığı ' herkesin kiskandigi bir ilişki' tabiri nerden ileri geliyor acaba.
zira hepsi berbat iliskiler, nasil herkesin imrendigi fikrine ulasabildiler ?
herkesin onunde canim cicim, kendi aralarinda dayak hakaret kufur...neresine imrenelim?

Küfür edilen evde ne saygı nede sevgi kalır ,evde berekette olmaz
aşağlanmayı göze alıyorsan evlen bence bu konuyu babana ve anne aç onlarla konuş derim ben bir gün bunalırsın ve baba evine kaçışın olur onlarda sonradan niye söylemedin demesin damat adayına baskı kursunlar

Evet severek evlendik biz4 4luk degildik ama kotude degildik..zora gelince sinirleniyordu oyle seylere sinirleniyorduki inanmiyordum bide bagirarak ssoyledigi icinbeklentilerini onun dediklerrini ciddye almiyordum..ya ilksinirlendiginde tepkinizi ortaya koyup ona gittedavi ol diceksiniz ya da bitireceksiniz..sinirle soyledi diyip affedince bir daha daha kotusunu yapiyorlar...biz cok seviyorduk anlasamiyorduk ama seviyorduk...ama sevmek hersey degiilmis onu anladim....o sesiniyukselticek ama sen yukseltemiceksin cunku sinirlenecek...iyidusun, gerci ben ne desembos..cunku bu zamanlarda insan bu tarz seyleri ciddye Lmiyor kendinikandiriyor aman kimse dort dortluk degil diye..ama omur bu...hakkinda hayirlisi olurinssaalahh
Hayır kesinlikle ben diğerleri gibi hata yapmak istemiyorum. Sinirinden söyledi gibi düşünceler de gelmiyor aklıma. Şuan konuşmuyorum kendisiyle. Böyle boşanmayla biten evlilikleri görmem verdiğim kararların arkasında durmamı sağlıyor. Paylaştığın için teşekkür ederim. Amin canım seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Icinde kufur olan bir iliski imrenilecek iliski degildir yanlis biliyorsunuz.

Su birçok uyenin kullandığı ' herkesin kiskandigi bir ilişki' tabiri nerden ileri geliyor acaba.
herkesin onunde canim cicim, kendi aralarinda dayak hakaret kufur...neresine imrenelim?
Ağzına sağlık Esra.

Canım kavgasız ilişki zaten olmaz kavga ediyoruz diye bu sevmediğimiz anlamına gelmiyor. Sadece bu gitgide ilerliyor ve kötuye gidiyor insanların tecrubelerini alıyorum hata yapmak istemiyorum. Bu söylediğim tabir de dışarıya gösteriş değil aramızdaki duygu ve sevgiyi tanımlamak içindi.

İlk küfür ettiğinde gereken tepkiyi gösterseydin bir daha edemezdi.
Son aylarda küfür ediyor demişsin.Son aylarda değişen ne oldu ? Yeni işe filan mı başladı ?
Yoksa nasılsa artık nişanlandık diye mi düşünüyor acaba ?

8 sene bana çok geldi.Bu kadar uzayan ilişkiler sanki tamamen mutlu sona ulaşmak için ite kaka sürükleniyor gibi.
Kaç yaşındasın bilmiyorum.25 olsan, 17 yaşından beri berabersin demektir.
17 den 25 e insan öyle değişiyor ki...İki kişinin aynı yönde değişmesiyse maalesef az rastlanan bir durum.

İlk küfür ettiğinde gereken tepkiyi gösterseydin bir daha edemezdi.
Son aylarda küfür ediyor demişsin.Son aylarda değişen ne oldu ? Yeni işe filan mı başladı ?
Yoksa nasılsa artık nişanlandık diye mi düşünüyor acaba ?

8 sene bana çok geldi.Bu kadar uzayan ilişkiler sanki tamamen mutlu sona ulaşmak için ite kaka sürükleniyor gibi.
Kaç yaşındasın bilmiyorum.25 olsan, 17 yaşından beri berabersin demektir.
17 den 25 e insan öyle değişiyor ki...İki kişinin aynı yönde değişmesiyse maalesef az rastlanan bir durum.
Hayır işe filan başlamadı fakat yanında çalışan arkadaşlarıyla takıla takıla bu hale geldiğini de düşünüyorum. Nişanlandık diye garanti gözüyle baktığından da olabilir diyorum. uzun ilişkilerin avantajlı durumları olduğu gibi biçok dezavantajı da mevcut haklısınız. Bizim o yönden sıkıntımız olmamştı fakat son zamanlarda bunun sonuçları ilişkiye yansıdı malesef görüldüğü üzre.

nasıl bir yapıdasınız bilememde sineye çek çek nereye kadar evlenince bu sinir boyutunu aşarsa işte o zaman kantarın topuzu kaçar azıcık nişanlınada alttan almayı susmayı azını düzmeyi öğretirsen ne ala gider bu evlilik

Öfke kontrolü yaşıyor.Kesinlikle tedavi olsun.Şimdi psikolojik yarın öbür gün evlendiğin de fiziksel olarak artar bu bence.
Bu arada sizin tepkileriniz ne oluyor kavgalardan sonra?

Öfke kontrolü yaşıyor.Kesinlikle tedavi olsun.Şimdi psikolojik yarın öbür gün evlendiğin de fiziksel olarak artar bu bence.
Bu arada sizin tepkileriniz ne oluyor kavgalardan sonra?
Ben de aynı fikirdeyim. Sadece bana değil çevresine de aynı çünkü. Fiziksel boyuta varacağını düşünmüyorum çünkü öyle adamları görünce tepkisi çok büyük oluyor sadece dilinde onun. Ben bu durumlarda onunla bi süre görüşmüyorum sonrasında büyük tembihler yaparak asla bu şekil istemediğimi belirterek uzun bi konuşmadan sonra devam ediyordum fakat en sonuncusundan sonra tedaviye ikna olursa ancak devam edeceğim.

Back
X