• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim,tek çare ölmek mi?

caresizcicek4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
160
43
13
35
Merhaba...Öncelikle beni dinerseniz çok mutlu olacağımı belirtiyim.Ben 28 yaşındayım.İnanır mısınız bu zamana kadar yüzüm hiç gülmedi artık çok çaresizimNe mutlu bir çocukluğum oldu,ne de güzel bir gençliğim.Aile sorunları hayat sorunları..Evlenip gitmek kendi düzenimi kurmak istedim olmadı.İlk gençlik yıllarımda birini sevdim o bana sadece acı verdi.Ona güvenip sözlendim onunla, aldattı.Onunla birlikte evlilik hayalim bitti.Yıllar sonra hayatıma biri girdi o da hep ilgisiz sevgisizdi.Şimdi dönmek istiyor ama bilmiyorum.İyi biri ama ilgisiz.Romantik değil.Hiç şöyle her anı neşeli her anı güzel bir sevgililik hayatı yaşayamadım.Sevgililik nedir bilmem.Biriyle elele yürümek, sinemada film izlemek ,çocuklar gibi eğlenmek olmadı hiç.Hayatıma giren bu iki insanda benden uzaktaydı.Ya da araya hep sorunlar giriyordu.
Görücü usulü evlilik düşünüyorum bazen ama yapabilir miyim bilmiyorum.Ailemde maddi manevi sorunlar olduğu için hep ben de kendi yuvamı kurmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.Kendi yuvamda kendi sorunlarımla uğraşmak istiyorum.
Sizce beni birgün çok sevecek biri çıkar mı karşıma ? Beklemeye değer mi?
Hiç büyük bir sevgiyle sevilmedim.İstiyorum ki bana özen göstersin,kırmasın .üzmesin.Sadece sevsin.Çünkü hayatım boyunca hep üzüldüm,kırıldım,hırpalandım.
Artık hayatın getirdiği zorluklarla mücadele edemiyorum.Hayatta sürüklenen bir yaprak gibiyim .Ne umudum ne hayalim kalmadı.Gücüm tükendi.

Valla başlığa girince kim bilir nasıl bir dram ki ölmeyi bile düşündürmüş dedim ama yok yani. Bunda ölcek bi şey yok.

İnsan önce kendine yetebilmeli. Siz ilk başta kendinizi sevin/sayın ki, karşınızdakiler de sizi sevsin/saysın.

Ayrıca tövbe edin yahu. Ne büyük acılar yaşayan insanlar var yine de Allah'ın verdiği cana dokunmadan, hayata dört elle sarılan... şükredin biraz..

Valla başlığa girince kim bilir nasıl bir dram ki ölmeyi bile düşündürmüş dedim ama yok yani. Bunda ölcek bi şey yok.

İnsan önce kendine yetebilmeli. Siz ilk başta kendinizi sevin/sayın ki, karşınızdakiler de sizi sevsin/saysın.

Ayrıca tövbe edin yahu. Ne büyük acılar yaşayan insanlar var yine de Allah'ın verdiği cana dokunmadan, hayata dört elle sarılan... şükredin biraz..
her anım boğucu oldugu için.nefes alamıyorum .hep sorunlar var

Daha hayatın çok başındasın nedir bu umutsuzluk,bıkkınlık? Doğru insan çıkmamış karşına sadece hepsi bu. Ben senden 10 yaş büyüğüm ve öyle hayallerim beklentilerim var ki. Onlar için çabalıyorum umudediyorum. Allah'tan umut kesilir mi hiç?
Kendimi yaşlı hissediyorum.Daha yolun başı mı gercekten ?
çocuklugumdan beri hep kalbim kırıldı hep ağladım

hiçbir zaman ölmek bir seçeneğimiz değil.... bende sizin gibi çook acılar çektim ama ölüm seçeneğim yok. Hz. Allah emanetini alacagı zamanı bekleyeceğiz .. o zamana kadar da mutlu olmanın yollarını arıcaz

Tek çare ölmek mi yazısını okuyunca çok büyük bi derdiniz var sandım. Evlilik kaçış noktasımı sizce? Evlendiğiniz kişiyle mutlu olmayabilirsiniz bu sefer ailenizin yanına dönmek isticeksiniz. Ayrı eve çıkmayı hic düşündünüz mü?

Tek çare ölmek mi yazısını okuyunca çok büyük bi derdiniz var sandım. Evlilik kaçış noktasımı sizce? Evlendiğiniz kişiyle mutlu olmayabilirsiniz bu sefer ailenizin yanına dönmek isticeksiniz. Ayrı eve çıkmayı hic düşündünüz mü?
öyle bir imkanım yok evlilik dışında .ailem baskıcı

öyle bir imkanım yok evlilik dışında .ailem baskıcı
Evliliği toz pembe gorebilirsiniz ama yanlış adamla evlendiğiniz zaman baskıcı ailenizi mumla ararsınız haberiniz olsun. Bence acele etmeyin evlilik için. Doğru kişiyi bulana kadar sıkın dişinizi

Evliliği toz pembe gorebilirsiniz ama yanlış adamla evlendiğiniz zaman baskıcı ailenizi mumla ararsınız haberiniz olsun. Bence acele etmeyin evlilik için. Doğru kişiyi bulana kadar sıkın dişinizi
Ben de onu soruyorum işte.Sonuna kadar beklemeli diye. Arkadaşlar lütfen yanlıs anlamayın zaten kalbim kırık.Yargılamayın.

her anım boğucu oldugu için.nefes alamıyorum .hep sorunlar var

Ama böyle ölmek isteyince geçiyor mu? Hayır geçmiyor daha da kötüye gidiyor her şey di mi? Halbuki biraz pozitif olsanız, sevdiğiniz bi işi yapsanız, kendinize kişisel zaman ayirsanız ve sizi üzenlerden uzaklaşsanız Allah yardımcınız olur zaten. Yeter ki isyan etmeyin. İsyan etmek sadece daha da kötüleştirir.

Ay bi sinir oluyorum böyle diyenlere
Ölmeyi bayılmak falan sanıyorsunuz herhal siz?!?!!?!?
Evlenemedim diye ölmek ne demek ya ?

sorun erkek sorunu değil.
kolsuz kanatsız olmak.bir evin içinde neler yaşnır dışardan bakan bilemez.sorunlardan da insan boğulur

Neden birilerinin sana kol kanat vermesi gerekiyor? Gelmişsin kaç yaşına canım artık kendi kendine yetebilmelisin. Ha şu vardır atıyorum engellisindir başkasının yardımına muhtacsindir ona birşey diyemem ama sağlıklı bir genç kadınsan mutlu olmak için başkasına bel bağlama. Unutmaki sen izin vermedigin sürece kimse seni mutsuz edemez...

Mutluluğu dışarıda değil önce kendi içinizde arayın. Kendinizi mutlu edin.

Bir mesleğiniz yoksa edinin, varsa geliştirin. Hobileriniz olsun. Sosyalleşin. Mutluluk ne evlilikte ne sevgilikte. Mutluluk sadece içinizde.

Back
X