• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim

Aşk duygusu herkesin belli bir etikte tatması gereken müthiş bir duygu. Ancak "etik" kavramına dikkat.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Çok yakın örneğini gördüm özetleyeyim. Arkadaşımı eşi aldattı, aldattığı kadın ile evlendi ve hazin son aldattığı Ve evlendiği kadını eski aldattığı eşiyle aldattı... tilki kürkçü dükkanı hikayesi gibi. He bide alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste .
Evli bir kadın olarak farklı bir kelime cümle bulamıyorum üzgünüm sizi tatmin edemeyeceğim

Okadar önyargilisinizki ben onun yuzunden semtimi isimi deyistirdim benim ne mali nede ne mülkünde asla gözüm olmadı olsaydi farkli olurdu vicdanım evet rahat deyil kiminizde vicdan rahatsizligimi farkli anlamis bırakın herşeyi yargilanicagimi bile bile açtım konuyu benim tanıştığımda zaten erkek arkadaşım otelde yasiyordu ben hayatına girince süreç hızlandı sunuda bir kez daha anladım insanlara derdini anlatmamayi anlatsanda anlamicaklarini öğrendim.herkesin başına gelebilir böyle birşey asla büyük konuşmamak lazım yarının ne getirecegini kimse bilemez karsimiza neler cikartacagini bilmiyoruz.
Buraya neden açtın konu ki ? Kendi vicdanını kendin pekâlâ rahatlatiyorsun. Dert olarak gördüğün şeyi gerçekten anlamadım ben.

Yaa! Ee nerden biliyorsunuz?
Tek ben bilmiyorum herkes biliyor.
Ve konuşuyor.

Sürekli.dipdibe ler.
Çalışırken yemekte çay da.
Hatta bitane si maaş kartını geri verirken arkadaşa yakalanmış.
Bu ne diye sorunca borç aldım maaş alınca vericem demiş.

Tek ben bilmiyorum herkes biliyor.
Ve konuşuyor.

Sürekli.dipdibe ler.
Çalışırken yemekte çay da.
Hatta bitane si maaş kartını geri verirken arkadaşa yakalanmış.
Bu ne diye sorunca borç aldım maaş alınca vericem demiş.
Enteresan ama ben samimi arkadaş olabileceklerini düşünmedim de değil hani. Kalpleri eğri ise Allah akıl fikir versin bu mübarek aylarda. Diyecek başka da bişey yok.

Enteresan ama ben samimi arkadaş olabileceklerini düşünmedim de değil hani. Kalpleri eğri ise Allah akıl fikir versin bu mübarek aylarda. Diyecek başka da bişey yok.
Valla normal arkadaşlığın da bir seviyesi var be canım.
Hepimiz kadınlı erkekli ortamlarda hepimiz arkadaşız.
Ama mıç mıç değiliz.
Hiçbirimiz mesaj atmıypruz birbirimize
Hatta bende hiçbirinin telefonu yok.
Ama saygı çerçevesinde işyerinde konuşur yardımlsşır vede şakalaşırız.
Bilmem anlatabildim mi?

Back
X