- 11 Aralık 2014
- 144
- 24
- 48
Kızlar merhabalar.Lütfen bana bir yol gösterin.11 senelik evliyim.Arasıra çok tartışmamız oldu ama bu defa durum vahim.Eşimle 40 gün önce kavga ettik ve çok sinirlendim ve ona evden gitmesini söyledim.Çünkü ben gidemezdim.İki kızım var nereye kime gidebilirimki.Ailem yanımda değil daha doğrusu aynı yerde değiller.Neyse gitti 1 hafta ne ses ne seda bir hafta sonra eşyalarını almaya geldi.Konuşmayı denedim ağladım sızlandım ne yaptıysam iletişim kuramadım.Dediğim dedik ben buyum işine geliyorsa dedi bende kabul edemeyeceğimi söyledim ve gitti 1 ay sonra uzun olaylar sonunda geldi şimdi evde 1 hafta oldu ama ayrı odalardayız konuşmuyoruz bana düşman kesilmiş öyleki paralarını saklayıp eve geliyor ben almayayım yada görmeyeyim diye yaa anlatmakla bitiremem boşanmak istedim olmadı cesarette edemedim ama nerdeyse 2 aydır düşman gibiyiz çok kırgınım paramparça yım 10 kilo verdim onun umrunda bile değilim sizce ne yapayım?Tüm fedakarlığım yıllarım emeğim öylesine bir nankörlük gördüki ne yapacağımı bilmiyorum.
Son düzenleme: