• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim!

Konustum nuh deyip peygamber demeyenlerden biraz daha konusunca evden gitti ben buyum degismem benim param istedigimi yaparim diyor insan kendi rizkina beddua edermi Allah is yerimizi tepe takla etsin diyesim geliyor o zaman anlar belki

Deme yine de öyle.Çocuklarının da rızkı sonuçta.Nasıl başa çıkılır bu adamla bilmiyorum.Ben olsam başa çıkmakla uğraşmam.Ama sen evliliği sürdürmek istiyorsun.Uzman yardımı alın diycem onu da yapmaz eminim.İşin zor ve yıpratıcı.

Simdi ayrilsam ailesinin ekmegine yag surucem bir gidiyorsa on gidecek
Konusun,simdi daha iyi anladim konuyu...
Sizde yarattigi tüm hisleri anlatin,umarim anlayacaktir....Esim anlattigimda sana nazım geciyor demisti ,bende kalaya devam ettim baktim degissede kısmen degisiyor artik cok takmamaya basladim...sanirim kabullendim....

Konusun,simdi daha iyi anladim konuyu...
Sizde yarattigi tüm hisleri anlatin,umarim anlayacaktir....Esim anlattigimda sana nazım geciyor demisti ,bende kalaya devam ettim baktim degissede kısmen degisiyor artik cok takmamaya basladim...sanirim kabullendim....
Ben bu ayrilik esnasinda tutumu ve kirmak icin canimi yakmak icin yaptiklari yuzunden gurur yapiyorum konustum ama ben dam dedikce o yumurta anladi o kadar ters anladi aslinda anladida iste erkek ya onun dedigi gibi olmali durum ben buna care ariyorum aslinda cok dusundum bu adamla ne yapabilirim onun yaptigi gibi evde iki yabancimi kalayim gurur yapip icimemi kapanayim yada takmayip unutup kendisini bile unutmayami calisiayim ne yapayim alisabilirmiyim yada herseyi birakip vazmigeceyim kendisinden

Deme yine de öyle.Çocuklarının da rızkı sonuçta.Nasıl başa çıkılır bu adamla bilmiyorum.Ben olsam başa çıkmakla uğraşmam.Ama sen evliliği sürdürmek istiyorsun.Uzman yardımı alın diycem onu da yapmaz eminim.İşin zor ve yıpratıcı.
Bekleyeyim omu bosanmak istedigini soylesin benmi cunku durum onu gosteriyor kabul edemem oda biliyor beni ailesine hic dusunmeden zaten degisti ne yapayim bilmiyorum evet seviyorum yillarim var emegim var bir esten cok baglandim gurbet beni ona dahada bagladi zaten zorlanmam bundan cunku o olamadan burada ne yaparim korkusu maddiyay degil o umrumda degil ben yine calisirim yine kazanirim allah buyuk ya kusura bakmayin bir rahat vermedim size

Ben bu ayrilik esnasinda tutumu ve kirmak icin canimi yakmak icin yaptiklari yuzunden gurur yapiyorum konustum ama ben dam dedikce o yumurta anladi o kadar ters anladi aslinda anladida iste erkek ya onun dedigi gibi olmali durum ben buna care ariyorum aslinda cok dusundum bu adamla ne yapabilirim onun yaptigi gibi evde iki yabancimi kalayim gurur yapip icimemi kapanayim yada takmayip unutup kendisini bile unutmayami calisiayim ne yapayim alisabilirmiyim yada herseyi birakip vazmigeceyim kendisinden
Bunu en iyi siz bilirsiniz şu an kızgın ve kirginsiniz ama bu evliligin oluru varmi yine en iyi siz bilirsiniz....öncelikle seviyormusunuz,ilgisizde olsa seviyormu bunu siz bilebilirsiniz birde bu tartisma konusu haricinde nasil bir insandir en iyi degerlendirme size ait.
Eger size gore kaybedecekleriniz ,kazanacaklarinizdan azsa düşünün tabi....karar sizin.....Aslinda bazen klişe belki ama psikolojik destek alsaniz en azindan ne istediginize karar vermeniz konusunda yardimci olacaktir diye dusunuyorum....Ruhumuzun bir doktor tanisina,ilacina belki de bir telkinine ya da destegine ihtiyaci var unutmayin....

Bekleyeyim omu bosanmak istedigini soylesin benmi cunku durum onu gosteriyor kabul edemem oda biliyor beni ailesine hic dusunmeden zaten degisti ne yapayim bilmiyorum evet seviyorum yillarim var emegim var bir esten cok baglandim gurbet beni ona dahada bagladi zaten zorlanmam bundan cunku o olamadan burada ne yaparim korkusu maddiyay degil o umrumda degil ben yine calisirim yine kazanirim allah buyuk ya kusura bakmayin bir rahat vermedim size

Estağfurullah.Yardımcı olmayı istiyorum ama eşin zor insan.Bırak kendi haline desem,sana yazık.İnan hayat kendini yıpratmaya değmeyecek kadar kısa.

Her zaman söylüyorum insanlar sadece sevdiği için evlenmez.. yada benimle ciddi evlenmek istiyor o zaman beni seviyor diye birşey yok... Bir insan ailesi istediği için biriyle evlenebilir... Düzenli bir yaşam için, yaşı geçtiği için yada farklı sebeplerden mantığına uyduğu için sevmese bile evlenebilir... Aşk olmaz ama evlendikten sonra zamanla sevebilir... yada aşk evliliği yapar fakat zamanla aşk ya yerini sevgiye bırakır yada uyusmazlikdan anlasmazlikdan tamamen de bitebilir aşk... ozellikle kadınlar bu hataya çok düşüyor "beni ailesiyle tanıştırdı niyeti ciddi evlenicez o zamn beni seviyo". Fakat insanlar aşık olmasa bile evlilik yapabiliyo

tartışma konusu gerçekten ciddi ve sizi üzen bi olaysa üzerine gitmeyin hele birde haklıysanız bırakın istedgni yapsın biraz oluruna bakın sonuç olarak kızlarnz var ve onlar için güçlü olmak zorundasnz

Sen mutsuzsan birak yağ sürülsun ekmeklerine.. ( bu arada çok severim sıcak ekmeğin üstüne Tereyağı, yada tulum peyniri ☺) :kk77: neyse... Kendi mutlulugunu düşün
Evet haklisiniz zaten su sira saglikli bir karar verememekten korkuyorum bu yuzden bu konuyu buraya tasidim icinden cikamadigim icim mantik ayri duygular ayri seyler hissettiriyor bana

tartışma konusu gerçekten ciddi ve sizi üzen bi olaysa üzerine gitmeyin hele birde haklıysanız bırakın istedgni yapsın biraz oluruna bakın sonuç olarak kızlarnz var ve onlar için güçlü olmak zorundasnz
Su an zaten dediginiz durumdayim ve inanin zaten istedigini yapiyor.

Back
X