Caresizim

Rosesister

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
33
22
3
34
Merhaba kk
Dertliyim piskolojim aşırı bozuk ben 8 ay once nişanlandım 5 ay kadar oncesinde görüşmüşlugumz vardi seviyordum.
Kendisi memur ben se unverste mezunuyum yaşım 29. Ama atanamadim. Basta her sey cok iyiydi taa ki annesi babasi beni istememis neden çalışmıyormusum srf nisanlm beni istedigi icin gelmisler simdi ise evlerine gittigmde bir sorun yok iyler ama bn ısınamıyorum hatta nefret ediyorum diyebilirm. Neyse 3 ay gcti nişandan nisanlim haftalik trip atıyordu yok teleffonu neden duymadin trip yok mesajimi nasl gormezsin trip yok gel gitler yasiyorum der gbi seyler oldu. Bense trip yiyince asiri ruhi sıkıntılara giriyordum söylediğim halde devam etti yok yaptirtma ettirtme diyrdu. Sevgiliyken esyalari aldik biz sağ olsun istedigim gbi almisti hepsini . Benim isteklerimi yapmaya calisir hakkini yiyemem ama baskin karkterli beni sindirdi resmn Simdi ben ondan aşırı sogudum hic boyle olacağımı düşünmemiştim ayrılamıyorum da söyleyemiyorum çünkü farknda artik ve bana cok iyi davraniyor ailesi ayni 5 ay gecti hala ne arama ne de gelmeleri var. Ne yapcam ben

Son düzenleme:
Balık baştan kokmuş. Şimdi iyi davranması evlenince eskiye dönmeyeceği anlamına gelmiyor. Bence çok uzatmayın. Nitekim ailesi de önemli.

Sirf esya aldiniz diye soyleyemeyip evlenmeyeceksiniz heralde sogudugunz biriyle

Soğuduysanız bitmiştir zaten hiçbir şey için istemediğiniz bir hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz. Kendinizi böyle bir evliliğe mahkum etmeyeceksiniz umarım?

Ben bazen fiyatını sorduğum şeyi ayıp olmasın diye alıyorum. Sende ayıp olmasın diye evleneceksin galiba?

Soğuduysanız bitmiştir zaten hiçbir şey için istemediğiniz bir hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz. Kendinizi böyle bir evliliğe mahkum etmeyeceksiniz umarım?
Kendisi aşırı baskin karakterli. Ben senin iyiliğini düşünüyorum ben doğruyu soyluyorum gbi seylere girecek sanki benim beynimi yikiyor gibi inanin beni sindirdi özgüvenin klmadi

Kendisi aşırı baskin karakterli. Ben senin iyiliğini düşünüyorum ben doğruyu soyluyorum gbi seylere girecek sanki benim beynimi yikiyor gibi inanin beni sindirdi özgüvenin klmadi

Beni sindirdi ne demek? Lütfen yapmayın. Kızdım vallahi bu cevabınıza istemediğiniz bir hayata kendinizi göz göre mahkum mu edeceksiniz yani? O baskınsa siz de bastırın olmaz böyle düzelmezse ben devam etmek istemiyorum deyin sonuçta sizi hapsedecek değil herhalde ? Kendinize bu kötülüğü yapmayın derim yine de siz bilirsiniz.

Evlendikten sonra durumlar düzelmeyebilir hatta daha da kötü olabilir zararın neresinden dönülürse kâr dır mutsuz olabileceğin adımlar atmazsın umarım hakkında en hayırlısını diliyorum umarım ömrün boyunca mutlu olursun canım ❤

Evet haklsiniz zaten yapıyorum cevabini veriyorum eskisi gibi değil o da farkinda birşeylerin ters gittiginin iyi davraniyor ama ben isinamyorum bNa sende Allah korkusu olan birisin Allah bizi bile isteye yanliss yapanlardan korusun felan diyor yani beni dini acidan vurmaya calisyor bu boyleyken nasil soyleyebilirim

Nereden vurursa vursun siz net olun kararınızda ve kendinizi yakmayın diyeceğim de siz çooktaaan kendinizi yakmaya razısınız belli ki ama pişman olursunuz bence yapmayın yine de sizin hayatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…