- 31 Ağustos 2016
- 90
- -3
- 88
- Konu Sahibi gazelegazel
-
annesi ilişkiye ilk başladığınızda sizi nasıl öğrendi? yani sizi tanımadan,yüz yüze gelmeden nasıl antipati geliştirdi size karşı?Merhabalar paylaşacağım anlatacağım hiç kimse yok buraya yazmak istedim. Lütfen kütü yorum yapmayın iyi değilim ağlayarak yazıyorum. 2-3 yıldır biriyle beraberim evlilik düşünüyoruz erkek arkadaşım bir zamanlar annesiyle 6-7 ay görüşmedi sebebini sorduğumda kırgınlık dedi geçiştirdi bende çok fazla kurcalamadım. Sonra barıştılar neyse annesi hep beni suçlamış o kız bizim aramızı açtı doldurdu seni demiş. İnanın ne doldurdum nede aralarını açtım annesi bana düşman oldu. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim inanın bilinçsizde davranmamıştık fakat olan olmuş artık. Erkek arkadaşım hemen annesiyle görüştü karşı tarafa haber gönderelim istemeye gidelim dedi anneside ben gelmem demiş babası desen eşinin sözünden çıkmıyor çaresiz yapayalnız kaldık ikna etsin diceksiniz herşeyi denedi. Ne düğün istiyoruz ne eğlence bi nikah kıyacağız iortada annesi babası yok.
Teşekkür ederim evet aileme karşı bu zorunluğu hissediyorum. Çünkü bunun annesi babası nerde diye sorabilir babam.Birlikte olmuş ve hamile kalmışsınız(bunu asla eleştirmek için demiyorum ) ama gerçekten evlenmek için anne babasının ortada olması mı gerekiyor ?
kendi ailenize karşı mı bu zorunluluğu hissediyorsunuz orayı anlamadım?
Son cümleye kadar ne güzel gidiyordunuz, en sonunda tamamen çeliştiniz ilk cümlelerinizleHamıledın dıye evlenmek zorunda hıssetme.Etkek arkadasından memnunmusun ?Kondom var be guzelım ya
‘Bunun anne babası nerde’den öte soracağı başka sorular vardır babanızın eğer bu yapıda bir aile iseniz ..Teşekkür ederim evet aileme karşı bu zorunluğu hissediyorum. Çünkü bunun annesi babası nerde diye sorabilir babam.
Yani gercekten çocukla ılgılı celıskıler varsa evlenmesın .Çocuk konusunda gercekten yorum yapamam.Ablam kaç yıldır ıstıyor ama bebegın kap atısı bıle duyulmuyor.Allah ısteyen herkese versinSon cümleye kadar ne güzel gidiyordunuz, en sonunda tamamen çeliştiniz ilk cümlelerinizle
Kusura bakmayında o kadar şey yazdım verdiğiniz fikir bumu sizin?Hamıledın dıye evlenmek zorunda hıssetme.Etkek arkadasından memnunmusun ?Kondom var be guzelım ya
Evet bu .Hamilesin diye evlenmek zorunda değilsinKusura bakmayında o kadar şey yazdım verdiğiniz fikir bumu sizin?
Ablacım mutluyum inanki zaten ikimizde evlenmek istiyorduk. Fakat babamdan çekiniyorum sormayacakmı bunun annesi babası nerde diyeGülüm bak hamilesin stres yapma. 5 sene sonra bunların hicbiri önemli olmayacak. Erkek arkadasin ile mutlu musun? Seviyormusun?güveniyormusun? O zaman alsin birilerini yanina seni istesin. Kimse böyle olmasini istemez, ama benim bir enistemin annesi dügüne bile gelmedi inat ettigi icin. Enistem ne yapti? Dügününü de yapti, ailesini kurdu, evini yapti..kimseye eyvallahi yok cünkü annesinin haksiz oldugunu biliyor..kaldir kafani. Önemli olan su anda sizlersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?