Çaresizim

gazelegazel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
90
-3
88
Merhabalar paylaşacağım anlatacağım hiç kimse yok buraya yazmak istedim. Lütfen kötü yorum yapmayın iyi değilim ağlayarak yazıyorum. 2-3 yıldır biriyle beraberim evlilik düşünüyoruz erkek arkadaşım bir zamanlar annesiyle 6-7 ay görüşmedi sebebini sorduğumda kırgınlık dedi geçiştirdi bende çok fazla kurcalamadım. Sonra barıştılar neyse annesi hep beni suçlamış o kız bizim aramızı açtı doldurdu seni demiş. İnanın ne doldurdum nede aralarını açtım annesi bana düşman oldu. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim inanın bilinçsizde davranmamıştık fakat olan olmuş artık. Erkek arkadaşım hemen annesiyle görüştü karşı tarafa haber gönderelim istemeye gidelim dedi anneside ben gelmem demiş babası desen eşinin sözünden çıkmıyor çaresiz yapayalnız kaldık ikna etsin diceksiniz herşeyi denedi. Ne düğün istiyoruz ne eğlence bi nikah kıyacağız ortada annesi babası yok kısa kısa yazdım sizi yormamak için şunuda eklemek istiyorum. Erkek arkadaşımda ozaman benimde sizin gibi annem babam yok bundan sonra dedi. Biz babamdan çekiniyoruz bunun annesi babası nerde niye gelmediler diyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birlikte olmuş ve hamile kalmışsınız(bunu asla eleştirmek için demiyorum ) ama gerçekten evlenmek için anne babasının ortada olması mı gerekiyor ?

kendi ailenize karşı mı bu zorunluluğu hissediyorsunuz orayı anlamadım?

dipnot: sırf hamilesiniz diye evlenmek istiyorsanız diyebileceğim tek şey ; SAKIN.

annesi ilişkiye ilk başladığınızda sizi nasıl öğrendi? yani sizi tanımadan,yüz yüze gelmeden nasıl antipati geliştirdi size karşı?

çok da önemli değil. sevgiliniz arkanızdaymış, köstek olacak anne -baba gelmese de olur.

azıcık aşım kaygısız başım. sade bir nikah yapın gül gibi evlenin gidin. en azından kimseye minnet eylememiş olursunuz.

sizin aileniz ne diyor bu konuda?

Teşekkür ederim evet aileme karşı bu zorunluğu hissediyorum. Çünkü bunun annesi babası nerde diye sorabilir babam.

Hamıledın dıye evlenmek zorunda hıssetme.Etkek arkadasından memnunmusun ?Kondom var be guzelım ya

Teşekkür ederim evet aileme karşı bu zorunluğu hissediyorum. Çünkü bunun annesi babası nerde diye sorabilir babam.
‘Bunun anne babası nerde’den öte soracağı başka sorular vardır babanızın eğer bu yapıda bir aile iseniz ..

gebe olduğunuzu, sevgilinizin ailesinin bilmesi güzel olmamış, illaki karşınıza çıkaracakları bir konu olur. Artık zırhlarınızı sıkı giyinip kimin ne dediğine bakmadan, emin olduğunuz şeyin arkasında durma vakti.
Eğer emin değilseniz de, vakit geçmeden çare bulmanız gerek.
Allah hakkınızda hayırlısını versin

Gülüm bak hamilesin stres yapma. 5 sene sonra bunların hicbiri önemli olmayacak. Erkek arkadasin ile mutlu musun? Seviyormusun?güveniyormusun? O zaman alsin birilerini yanina seni istesin. Kimse böyle olmasini istemez, ama benim bir enistemin annesi dügüne bile gelmedi inat ettigi icin. Enistem ne yapti? Dügününü de yapti, ailesini kurdu, evini yapti..kimseye eyvallahi yok cünkü annesinin haksiz oldugunu biliyor..kaldir kafani. Önemli olan su anda sizlersiniz

Son cümleye kadar ne güzel gidiyordunuz, en sonunda tamamen çeliştiniz ilk cümlelerinizle
Yani gercekten çocukla ılgılı celıskıler varsa evlenmesın .Çocuk konusunda gercekten yorum yapamam.Ablam kaç yıldır ıstıyor ama bebegın kap atısı bıle duyulmuyor.Allah ısteyen herkese versin

Ablacım mutluyum inanki zaten ikimizde evlenmek istiyorduk. Fakat babamdan çekiniyorum sormayacakmı bunun annesi babası nerde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…