- 30 Ekim 2022
- 9
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi deryasudem12
-
Kayınpederinizin memur olması sosyal yardım almanıza engel değil.Şimdi buraya yazıyorum belki çoğunuz beni kötü bileceksiniz ama bir gerçek var bu hayata düşmez kalkmaz bir Allah benim 3 çocuğum var eşim gün de 50 tl ile çalışıyor çokzor durumdayım basvurmadigimyer kalmadı kayınpederim memur diye hiç bir yerden destek almıyorum allah rızası için yardım istiyorum yemin ederim çocuklarım doğru düzgün beslemmedikleri için hep hastalar bayramdan bayrama boğazından et geçiyor okul kıyafeti alamadim diye okulla dogru düzgün gidemiyorlar çok çaresizim
Adres birdir ondan yeminle sadcee 2 ayda bir çocuk maaşı alıyorum 150 yada 200Yesil kart, yoksulluk maasi baglatamiyor musunuz? Yesil kart olmayabilir adindan emin degilim ama kayinpederiniz aldigi maas yuzunden sizin yardım alamamaniz bana garip geldi. Ayri hanesiniz sonucta.
Şırnak 'ta yeminle gün de 50 tlGünde 50 TL ile çalışmak mı kaldı, nerede yaşıyorsunuz ki?
Özür dilerim bilmiyordumKayınpederinizin memur olması sosyal yardım almanıza engel değil.
Buradan maddi yardım talep etmek yasak.
E ayni evde yaşıyor iseniz neden bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz?Adres birdir ondan yeminle sadcee 2 ayda bir çocuk maaşı alıyorum 150 yada 200
MarketeTarlada çalışmanın günlüğü bile 200 den fazla. 50 TL ye nerde çalışıyor
Ben 29 çocuklar 8 ve 13 biri de 1 yaşındaSiz kac yasindasiniz? Cocuklar kac yasinda
Bence bu kadar maddi sıkıntı icinde daha fazla cocuk yapmayin, madem kayınpeder ile yasiyorsunuz, kayinvalde cocuga bakamaz mi? Sizde bi ise girersiniz? Elden gelen öğün olmaz, olsa da devamli olmaz. Bir is bulmalisiniz.Şırnak 'ta yeminle gün de 50 tl
Özür dilerim bilmiyordum
Yani alt üstlü oturuyoruzE ayni yaşıyor iseniz neden bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz?
Adresi ayırın o zaman. Bı tanıdığıma para veriliyor her ay. Yeşil kart mi neydi adı.(yeşilli biseydi hatırlayamadım)Yani alt üstlü oturuyoruz
Bu sizin fakirlik yardimi almaniza engel degil, kapi, hane numarası farkli sonucta. Size yardim etmiyor mu kayinpeder?Yani alt üstlü oturuyoruz
Onlar hiç ilgilenmiyor lar bile yeminle ac kalsak bile kapıyı açıp bir tabak yemek vermezler hayata bakmaz cocuguma kaç kere teklif ettim hayır dediBence bu kadar maddi sıkıntı icinde daha fazla cocuk yapmayin, madem kayınpeder ile yasiyorsunuz, kayinvalde cocuga bakamaz mi? Sizde bi ise girersiniz? Elden gelen öğün olmaz, olsa da devamli olmaz. Bir is bulmalisiniz.
Adresi ayırın o zaman. Bı tanıdığıma para veriliyor her ay. Yeşil kart mi neydi adı.(yeşilli biseydi hatırlayamadım
Hayır diyor kocan çalışsın baksın size yapacak bişey yok diyorBu sizin fakirlik yardimi almaniza engel degil, kapi, hane numarası farkli sonucta. Size yardim etmiyor mu kayinpeder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?