Caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

deryasudem12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
9
-4
1
31
Şimdi buraya yazıyorum belki çoğunuz beni kötü bileceksiniz ama bir gerçek var bu hayata düşmez kalkmaz bir Allah benim 3 çocuğum var eşim gün de 50 tl ile çalışıyor çokzor durumdayım basvurmadigimyer kalmadı kayınpederim memur diye hiç bir yerden destek almıyorum allah rızası için yardım istiyorum yemin ederim çocuklarım doğru düzgün beslemmedikleri için hep hastalar bayramdan bayrama boğazından et geçiyor okul kıyafeti alamadim diye okulla dogru düzgün gidemiyorlar çok çaresizim

Yesil kart, yoksulluk maasi baglatamiyor musunuz? Yesil kart olmayabilir adindan emin degilim ama kayinpederiniz aldigi maas yuzunden sizin yardım alamamaniz bana garip geldi. Ayri hanesiniz sonucta.

Kayınpederinizin memur olması sosyal yardım almanıza engel değil.

Buradan maddi yardım talep etmek yasak.

Yesil kart, yoksulluk maasi baglatamiyor musunuz? Yesil kart olmayabilir adindan emin degilim ama kayinpederiniz aldigi maas yuzunden sizin yardım alamamaniz bana garip geldi. Ayri hanesiniz sonucta.
Adres birdir ondan yeminle sadcee 2 ayda bir çocuk maaşı alıyorum 150 yada 200

Tarlada çalışmanın günlüğü bile 200 den fazla. 50 TL ye nerde çalışıyor

Şırnak 'ta yeminle gün de 50 tl

Özür dilerim bilmiyordum
Bence bu kadar maddi sıkıntı icinde daha fazla cocuk yapmayin, madem kayınpeder ile yasiyorsunuz, kayinvalde cocuga bakamaz mi? Sizde bi ise girersiniz? Elden gelen öğün olmaz, olsa da devamli olmaz. Bir is bulmalisiniz.

Bence bu kadar maddi sıkıntı icinde daha fazla cocuk yapmayin, madem kayınpeder ile yasiyorsunuz, kayinvalde cocuga bakamaz mi? Sizde bi ise girersiniz? Elden gelen öğün olmaz, olsa da devamli olmaz. Bir is bulmalisiniz.
Onlar hiç ilgilenmiyor lar bile yeminle ac kalsak bile kapıyı açıp bir tabak yemek vermezler hayata bakmaz cocuguma kaç kere teklif ettim hayır dedi

Sizin haneniz ayrı oluyor o zaman eşiniz sigortasiz çalışıyor belliki burdan kimse kimseye güvenmez kaymakamlik belediye ve aile sosyal politikalar bakanlığına gideceksiniz bize anlattığımız gibi anlaticaksiniz

Ablacım siz de yokluk içinde yaşarken ne diye sürekli ürüyorsunuz anlamıyorum ki. Daha kendinize bakamazken üç çocuk neyinize acaba?

İş bulup çalışacaksınız, evlere temizliğe falan gidin. Başka çareniz yok. Ordan burdan yardımla nereye kadar?

Böyle her yere de yardım talebi açmayın, valilik izni olmadan yardım toplamak suç. Birinin tersine gelirsiniz şikayet eder bir de o dertle uğraşırsınız.

Eşiniz başka iş bulsun bu devirde günde 50 TL ile kimse geçinemez bu paraya çalıştırmak da yasal değil belli ki sigortasız çalışıyor. Önce sigortalı bir işe girsin sonra valiliğe gidip durumu anlatın. Biz burdan bu konuda bir şey yapamayız. Eşiniz ne iş yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…