• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim

:53: bırbırınızı sevmıyorsunuz ama ayrılmıyorsunuz da cocuklarınız ıcınmı bende ınatlasıyorlar ama hala bırbırlerını sevıyorlardır dedım eee bosanmadıgınıza gore demekkı hala bıseyler var sevıyorsunuzdur ama kızgın ve kırgın oldugunuz ıcınde dıle getırmek ıstemıyorsunuzdur bu nereye kadar surcek arkadasım gıttıgı yere kadar deme ben bı yol goremedım bu şekılde bi ömür gecmez yazık etmeyın kendınıze ınsan sevgısız yasarmı hele kı esınızden cocuklarımın sevgısı yeter demeyın cocugunuzun sevıgıs baska esınızın sevgısı bambaska.

aslında tamamen sevmiyorum diyemem ama seviyorumda diyemem sevgimi bağlılıkmı yoksa alışkanlık mı ben bile anlamıyorumcocuklarımın sevgisi tabiki yetmeş eş başka çocuk başka o yüzdem mutsuzum die yakarıyorum ya ne istiyosu benden onu yapayım diyorum eşime hiç bişey diyorr .....o yüzden çaresizim ya

Eşinizin yazdıklarını okudum az önce konu içinde geçti merak edip baktım haklı bulmuyorum hiç bir şekilde kimse annesini atsın demiyor bazen bizler kendi annelerimizle bile ters düşüyoruz ama o anne afediyorsun kin duymuyorsun kayınvalide biraz daha farklı. arada mesefe olmalı yüzgöz olursan artık arkası gelmez.sizinde öyle olmuş söyledikleri büyük yada küçük batar hale gelmiş sinirler biraz gerilmiş sizde fevrisiniz belki olaylara farkında değilsiniz ama olaydan anladığım eşiniz arada çok kalıyor sevsenizde sevmesinizde eşinizdir bebeğinizin babasıdır yani bir ömür görmek zorundasınız onu biraz daha anlamaya çalışsanız haklı yada haksız bişey demiyorum mecburi bir anlamaya çalışma bu.umarım herşey düzelir :71:

eşinizin yazdıklarını okudum az önce konu içinde geçti merak edip baktım haklı bulmuyorum hiç bir şekilde kimse annesini atsın demiyor bazen bizler kendi annelerimizle bile ters düşüyoruz ama o anne afediyorsun kin duymuyorsun kayınvalide biraz daha farklı. Arada mesefe olmalı yüzgöz olursan artık arkası gelmez.sizinde öyle olmuş söyledikleri büyük yada küçük batar hale gelmiş sinirler biraz gerilmiş sizde fevrisiniz belki olaylara farkında değilsiniz ama olaydan anladığım eşiniz arada çok kalıyor sevsenizde sevmesinizde eşinizdir bebeğinizin babasıdır yani bir ömür görmek zorundasınız onu biraz daha anlamaya çalışsanız haklı yada haksız bişey demiyorum mecburi bir anlamaya çalışma bu.umarım herşey düzelir :71:

senede 1 gideriz güzelde kavgamızı ederiz olay ne olursa olsun kim haklı olursa olsun eşim gelir anasınn arkasına gecer ben haklınn yanındayım der anasıda bana bakar güler neyini anlayım kardesm çıldırmamak elden deil

canım esınız ve sız uzmana basvurdunuz mu? bence bıdeneyın bırcok cıfte yardımı oldu sızede olabılır.

eşimin zaten psikolojk sıkıntıları var farkındayım ufak defek ilaçta kullanıyor abisinin vefatı değişik bi şekile bağlı yapmış anne baba ve ablasına ama üzerinden 6 yıl gecti daha da bitmedi bitmez anlarım ateş düştüğü yeri yakar ama burdada benm hayatımı mahvediyor ölüden farksız hale getirdi beni amacsız nedensiz bi şekilde çocuklarım için yasıyorum işte... yaptığı meslek nedeniyle psikoloğa gidemiyor ne yapacagm bilmiyorum

esınızın meslegı neki gıdemıyor merak etttım sımdı.evlılık danısmanı mı ne varmıs tam olarak bılmıyorum ama burdan arastırabılırsın kk dan faydası olur boyle elı kolu baglı oturmak ta olmaz.

allah yardımcınız olsun nediyim, 2 sene az bir zaman değil bu şekilde devam ederse bebekleriniz bu huzursuz ortamdan çokk kötü etkilenebilir.
eşinizin sorunları olduğunu yazmışsınız bir şekilde tatlı dille ne biliyim ben dr. gitmeye ikna etmeye çalışsanız,bide merak ettiğim eşinizi hiç terk ettinizmi ailenizin yanında kalarak v.s araya zaman sokarak,birbirinizi özlemeniz açısından?

Back
X