• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim

HifaNursima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
64
13
88
29
Eşim.olucak hayvanla 3 4 günde konuşmuyoruz , kavgaliydik bir sebepten dolayi ben sandiğin altında dügn CD sine bakicaktim bugün karştrdim oralari biraz bana bağrdi çagrdi ne karıştiriyorsun oralari diye snra bende kendi kendime (sandigin altında hediyelik eşyalar var bir suru..) aaticam dedim bekliyip duruyordu gelin kuranimdan kalan hediyeler kaç senedir bekliyor
Bana sen yakinda o...luk ta yaparsin para için dedi bende sen diyorsun gezi zekali diye bagirdim kafamı sandiğa vurdu
Daha öncede kaç kere dövdü zorla bileşiklerini bozdurdu bogazimi morartti boğdu annemlere sihinamadim babam geri yolladi
Şimdi diyeceğim kadim siğinma evine gitmek istiyorum kizimi alip ikibuçuk yasnda kizin var
Ama korkuyorum onu alip yetimhaneye verirler diye kizimdan vazge çemem nolur yol gösterin ben hözümü kararttim
((((Ayrıca rihsatli silahida var))
Daha önce evde ruhsatsiz silahta gizlemiş benden habersiz
Bide kork şu ki kaynim polis ve ayni apartmanda yaşıyoruz beni hemen bulmalari korkutuyor. Nolur yol gösterin ...

Geçmiş olsun öncelikle, avukat arkadaşlar umarım yardımcı olur size.Sen dik dur tamam mı, bak küçük kızın da varmış ve kararlı ol lütfen.Şimdi böyle şiddete maruz kalıyorsan gün gelir Allah korusun öldürebilir bile.

Eşim.olucak hayvanla 3 4 günde konuşmuyoruz , kavgaliydik bir sebepten dolayi ben sandiğin altında dügn CD sine bakicaktim bugün karştrdim oralari biraz bana bağrdi çagrdi ne karıştiriyorsun oralari diye snra bende kendi kendime (sandigin altında hediyelik eşyalar var bir suru..) aaticam dedim bekliyip duruyordu gelin kuranimdan kalan hediyeler kaç senedir bekliyor
Bana sen yakinda o...luk ta yaparsin para için dedi bende sen diyorsun gezi zekali diye bagirdim kafamı sandiğa vurdu
Daha öncede kaç kere dövdü zorla bileşiklerini bozdurdu bogazimi morartti boğdu annemlere sihinamadim babam geri yolladi
Şimdi diyeceğim kadim siğinma evine gitmek istiyorum kizimi alip ikibuçuk yasnda kizin var
Ama korkuyorum onu alip yetimhaneye verirler diye kizimdan vazge çemem nolur yol gösterin ben hözümü kararttim
((((Ayrıca rihsatli silahida var))
Daha önce evde ruhsatsiz silahta gizlemiş benden habersiz
Bide kork şu ki kaynim polis ve ayni apartmanda yaşıyoruz beni hemen bulmalari korkutuyor. Nolur yol gösterin ...
Kızını da alıp çaktırmadan o evden çıkın, polise yada savcılığa şikayet edin, darp izleriniz hala varsa rapor alırsınız. uzaklaştırma vs gibi tedbirler verilir , boşanma davası açın. Bulunduğunuz yerde kadın hakları servisi vardır baronun oradan da hukuki yardım alabilirsiniz. Anne varken ve siz istemedikçe çocuğu hele ki anne sevgisine ilgisine muhtaç bebeği sosyal hizmetler anneden almaz. Kaçıp kurtulmaktan başka yolunuz yok gibi. bugün size yapan yarın evladınıza da yapar.

Kocanız ne iş yapıyor? Mal varlığı nedir?
Tazminat alabilir misiniz, nafaka ne kadar düşer hesabı yapalım.
Kirada dükkani var ev babasından aile apartmani ektim.kaynanam amcasi falan arabalara müzik sistemi takiyor dayanamiyorum artik ne kadinlik gururun kaldi ne birşey yavrum gelip göz yaşlarimi diliyor çocuğu bile çekip kolundan aliyor bırak şunu ağlasin diyor

Lutfen kadin siginma evlerine gidin. Cocugunuzla beraber siginin, elbet bir seyler yapilir. Lutfen bu eziyeti cekmeyin, cocugunuzu da sagliksiz bir ortamda buyutmeyin.

Kirada dükkani var ev babasından aile apartmani ektim.kaynanam amcasi falan arabalara müzik sistemi takiyor dayanamiyorum artik ne kadinlik gururun kaldi ne birşey yavrum gelip göz yaşlarimi diliyor çocuğu bile çekip kolundan aliyor bırak şunu ağlasin diyor

Boşanırsanız dünyanın parasını alırsınız.
Yüzünüz gözünüz hala şiş mi? Boğazınız morsa darpa uğradığınız belliyse hemen polise gidip darp raporu alın mutlaka bu çok önemli.

Evin tapusu sizin adamın üstüneyse eve aile konutu şerhi koydurun. Bunun nasıl yapıldığını avukat arkadaşlar açıklasın.

Dükkan tapusunu bulun, fotokopisini çekin asluyla beraber notere gidin. Fotokopilere aslı gibidir damgası vurdurun.

Bundan sonra boşanmaya hazırsınız bence. Avukata vermelik paranız var mı?

Bu sefer iz yokki daha önceden yaptiği zamanda ben gidiyordum.babam yollamadi rapor almaya
kocan ayrı, baban ayrı sürünüp çektirdiklerini çekip, bi köşede kendi kendilerine gebersin inşallah
sen de al çocuğunu git sığınma evine
allah büyük, bi iş bulup çalışır kimseye muhtaç olmazsın
yok yapamıyosan da lütfen he de o öküzün herşeyine, en azından kızın yaşamasın, görmesin, üzülmesin hap kadar canıyla

Bu sefer iz yokki daha önceden yaptiği zamanda ben gidiyordum.babam yollamadi rapor almaya
size ve evladınıza sizden başkasından hayır yok güçlü durun , gidin şikayetinizi yapın , ayrıntılı bir şekilde ifadenizi verin. silahtan vs;den de bahsedin. valla raporda küçük kızarıklıklar bile çıkıyor.kafanızda belki sizin farketmediğiniz şişlik, moratı vs bir şey vardır kaldı ki kafadan hasar da almış olabilirsiniz. yine de doktora bir görünseniz iyi olur.

katıksız şeref yoksunu bir kocaya sahipsin...
inşallah tez zamanda geberip gider
keşke elimizden bişey gelse tek soyleyebilecegim biran önce gözünü karart ve çık o evden :KK57:

Back
X