- 9 Ağustos 2015
- 64
- 13
- 88
- 29
- Konu Sahibi HifaNursima
Eşim.olucak hayvanla 3 4 günde konuşmuyoruz , kavgaliydik bir sebepten dolayi ben sandiğin altında dügn CD sine bakicaktim bugün karştrdim oralari biraz bana bağrdi çagrdi ne karıştiriyorsun oralari diye snra bende kendi kendime (sandigin altında hediyelik eşyalar var bir suru..) aaticam dedim bekliyip duruyordu gelin kuranimdan kalan hediyeler kaç senedir bekliyor
Bana sen yakinda o...luk ta yaparsin para için dedi bende sen diyorsun gezi zekali diye bagirdim kafamı sandiğa vurdu
Daha öncede kaç kere dövdü zorla bileşiklerini bozdurdu bogazimi morartti boğdu annemlere sihinamadim babam geri yolladi
Şimdi diyeceğim kadim siğinma evine gitmek istiyorum kizimi alip ikibuçuk yasnda kizin var
Ama korkuyorum onu alip yetimhaneye verirler diye kizimdan vazge çemem nolur yol gösterin ben hözümü kararttim
((((Ayrıca rihsatli silahida var))
Daha önce evde ruhsatsiz silahta gizlemiş benden habersiz
Bide kork şu ki kaynim polis ve ayni apartmanda yaşıyoruz beni hemen bulmalari korkutuyor. Nolur yol gösterin ...
Bana sen yakinda o...luk ta yaparsin para için dedi bende sen diyorsun gezi zekali diye bagirdim kafamı sandiğa vurdu
Daha öncede kaç kere dövdü zorla bileşiklerini bozdurdu bogazimi morartti boğdu annemlere sihinamadim babam geri yolladi
Şimdi diyeceğim kadim siğinma evine gitmek istiyorum kizimi alip ikibuçuk yasnda kizin var
Ama korkuyorum onu alip yetimhaneye verirler diye kizimdan vazge çemem nolur yol gösterin ben hözümü kararttim
((((Ayrıca rihsatli silahida var))
Daha önce evde ruhsatsiz silahta gizlemiş benden habersiz
Bide kork şu ki kaynim polis ve ayni apartmanda yaşıyoruz beni hemen bulmalari korkutuyor. Nolur yol gösterin ...