• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim

Yarın sabah o işe gittikten sonra küçük bir valiz yapip gidicem kizimin tüm ultrason resimlerini de sakliyordum onlarida aliyorum ona günlük tutmuştm hamilelik gnlügü bir kaç resim de alip defolup gidicem dayanicak gücüm kalmadi daha 20 yasndayim yaştlarim gezip dolaşırken ben erken evliliğin bedelini ödüyorum Allah kahretsinki yapayalnizim burada hiç tanimadigim insanlardan medet umuyorum bu mesaji yazarken bile ellerin titriyor, kork

Allah yardimciniz olsun.gozunuzu kararttiniz belli.Cok dikkatli olun ve akilli biraz da kurnaz olmaya calisin.Cunku kocan gibi tipler tavuk keser gibi kadin oldurebilen tipler.Iclerinde hic merhamet olmaz oylelerin o nedenle sen hep tetikte olmalisin.Yapacagin herseyi gizli sakli yapacaksin.Babandan fayda yok bunu anladin artik.Kimseye de yapacaklarindan haber verme.Cevrendekilere yakinlarina derdini anlatma.Kayninin polis olmasindan korkma.Eger bilgi gizliligini ihlal ederse mesleginden atilir ve suc teskil eden birseye sebep olursa hapis bile yatabilir.Senin iyi bir avukata ihtiyacin var.Altinlarin varsa bu yolda kullan.Kararindan vazgecme.En iyisi devlete siginmak emin ol cocugun icin de cok iyi olur bu.

Sığınma evine gidin. Çocuğunuzu yetimhaneye vermezler. Erkek olup sanırım 10 du yaş sınırı onları kabul etmiyorlar. Kız çocuklarını ediyorlar. Darp raporu alın. Sığınma evlerinde gönüllü avukatlar oluyor. İstanbul'da yaşıyorsanız eğer İstanbul Barosu'nun kadın hakları merkezi var orada ki kadın arkadaşlar sağolsun gönüllü olarak avukatlık yapıyor.

Allah yardimciniz olsun.gozunuzu kararttiniz belli.Cok dikkatli olun ve akilli biraz da kurnaz olmaya calisin.Cunku kocan gibi tipler tavuk keser gibi kadin oldurebilen tipler.Iclerinde hic merhamet olmaz oylelerin o nedenle sen hep tetikte olmalisin.Yapacagin herseyi gizli sakli yapacaksin.Babandan fayda yok bunu anladin artik.Kimseye de yapacaklarindan haber verme.Cevrendekilere yakinlarina derdini anlatma.Kayninin polis olmasindan korkma.Eger bilgi gizliligini ihlal ederse mesleginden atilir ve suc teskil eden birseye sebep olursa hapis bile yatabilir.Senin iyi bir avukata ihtiyacin var.Altinlarin varsa bu yolda kullan.Kararindan vazgecme.En iyisi devlete siginmak emin ol cocugun icin de cok iyi olur bu.
Altinlarimi da zorla bozdurdu yokki :((

Kendi karısına , namusuna küfür eden , şiddet uygulayan aciz adamdan kurtulmanı temenni ederim..
Sana ve kızına çok üzüldüm..
Anne-baban nasıl sessiz kalabiliyor hayret ettim dogrusu.

Kendi karısına , namusuna küfür eden , şiddet uygulayan aciz adamdan kurtulmanı temenni ederim..
Sana ve kızına çok üzüldüm..
Anne-baban nasıl sessiz kalabiliyor hayret ettim dogrusu.
Annem arkamdaydi ama babam hifa buraya gelirse ben valizimi alir giderim dedikten sonra napsin

Cocugunuz sizle kalir zaten kayin yakin akraba oldugundan size ulasamaz sizi muhtemelen baska bi sehire yollarlar

Simdi oncelikle sizi kadin haklari merkezine yonlendirmemiz gerekiyor. Ankarada olsaydiniz gelincik projesi kapsaminda size cok daha fazla yardimci olabilirdim ama saniyorum Istanbulda yasiyorsunuz. Istanbul icin de bildigim kadariyla kadin haklari merkezi olmasi lazim. Ben size bu merkezin telefonunu adresini bulup size ozelden donecegim, istanbulda nasil isliyor bilmiyorum ama muhtemelen valilikle isbirligi icinde bir yere yerlestirileceksiniz. Ozelden gorusuruz biraz sonra ama bakin bu isler cocuk oyuncagi degil emin misiniz? Bence bir dakika durmayin ama maalesef vazgecmeler de cok oluyor.

Ben simdi size ozelden bilgi verecegim. Ama istanbul icin iki dakika benim de arastirmam lazim.

Simdi oncelikle sizi kadin haklari merkezine yonlendirmemiz gerekiyor. Ankarada olsaydiniz gelincik projesi kapsaminda size cok daha fazla yardimci olabilirdim ama saniyorum Istanbulda yasiyorsunuz. Istanbul icin de bildigim kadariyla kadin haklari merkezi olmasi lazim. Ben size bu merkezin telefonunu adresini bulup size ozelden donecegim, istanbulda nasil isliyor bilmiyorum ama muhtemelen valilikle isbirligi icinde bir yere yerlestirileceksiniz. Ozelden gorusuruz biraz sonra ama bakin bu isler cocuk oyuncagi degil emin misiniz? Bence bir dakika durmayin ama maalesef vazgecmeler de cok oluyor.

Ben simdi size ozelden bilgi verecegim. Ama istanbul icin iki dakika benim de arastirmam lazim.
Bu sefer geri dönmek iste.iyorum benim rizam olmadan ben köydeyken silah alan evde ruhsatsiz silah bulunduran ve kaynim polis kılic falanda getir mis çok akilli abisi var gibi artik bu evde can güvenliğin yok geçende duvara bardak vurup.kirdi erkekliği har hur la olur saniyor benim gücüm.ona yetmez , bu bir gerçek canimi ona feda edemem

Hayir canm sen sakin ol ccocugun seninle kalir kadin siginna evi gecici bi kurum en fazla 6ay kalirsin sni mutlaka bi ise yonlendirecekler cocygub icin de muhtemelen yardm baslatacaklar ama bu surede cocugun yuksek yarari gizetilir 6ay icin ya da gecici bi sure icin cocugunu senden alip oraya yerlestrmezlet

Sığınma evlerinde meslek eğitimi veriliyor. Kursa yolluyorlar. Belli bir süre var ama o süre sonunda da seni kapı önüne koyuyorlar. İş ve yer temini için yönlendiriyorlar. Kadıköy sığınma evi var mesela hukuki yardımda yapıyor. Bir de bilgisayardan giriyorsun geçmişi sil pc den olur mu. Girdiğiniz siteler arama yaptığın şeyleri kimse görmesin.

Back
X