- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi HifaNursima
Başka ile gitme ihtimalin yokmu. Gideceğin memleketin, deden anneannen falan. Bulamaz oralarda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok malesefki babam sahip çikmamis onlar mi çikicakBaşka ile gitme ihtimalin yokmu. Gideceğin memleketin, deden anneannen falan. Bulamaz oralarda.
Altinlarimi da zorla bozdurdu yokkiAllah yardimciniz olsun.gozunuzu kararttiniz belli.Cok dikkatli olun ve akilli biraz da kurnaz olmaya calisin.Cunku kocan gibi tipler tavuk keser gibi kadin oldurebilen tipler.Iclerinde hic merhamet olmaz oylelerin o nedenle sen hep tetikte olmalisin.Yapacagin herseyi gizli sakli yapacaksin.Babandan fayda yok bunu anladin artik.Kimseye de yapacaklarindan haber verme.Cevrendekilere yakinlarina derdini anlatma.Kayninin polis olmasindan korkma.Eger bilgi gizliligini ihlal ederse mesleginden atilir ve suc teskil eden birseye sebep olursa hapis bile yatabilir.Senin iyi bir avukata ihtiyacin var.Altinlarin varsa bu yolda kullan.Kararindan vazgecme.En iyisi devlete siginmak emin ol cocugun icin de cok iyi olur bu.
Ya insanın gözbebeği orda eziyetler işkenceler görürken nasıl sahip çıkmaz bir baba.Yok malesefki babam sahip çikmamis onlar mi çikicak
bir baba evladına nasıl sahip çıkmaz yaaaaYok malesefki babam sahip çikmamis onlar mi çikicak
Annem arkamdaydi ama babam hifa buraya gelirse ben valizimi alir giderim dedikten sonra napsinKendi karısına , namusuna küfür eden , şiddet uygulayan aciz adamdan kurtulmanı temenni ederim..
Sana ve kızına çok üzüldüm..
Anne-baban nasıl sessiz kalabiliyor hayret ettim dogrusu.
Ne cabuk gözden cıkarıyorlar kız cocuklarını..Annem arkamdaydi ama babam hifa buraya gelirse ben valizimi alir giderim dedikten sonra napsin
Cocugunuz sizle kalir zaten kayin yakin akraba oldugundan size ulasamaz sizi muhtemelen baska bi sehire yollarlar[/kuyorum nolur destek. Ool]yollarlar mi cocugum benim akilsizligimin bedelini öder sürümür diye de korkuyorum
Bu sefer geri dönmek iste.iyorum benim rizam olmadan ben köydeyken silah alan evde ruhsatsiz silah bulunduran ve kaynim polis kılic falanda getir mis çok akilli abisi var gibi artik bu evde can güvenliğin yok geçende duvara bardak vurup.kirdi erkekliği har hur la olur saniyor benim gücüm.ona yetmez , bu bir gerçek canimi ona feda edememSimdi oncelikle sizi kadin haklari merkezine yonlendirmemiz gerekiyor. Ankarada olsaydiniz gelincik projesi kapsaminda size cok daha fazla yardimci olabilirdim ama saniyorum Istanbulda yasiyorsunuz. Istanbul icin de bildigim kadariyla kadin haklari merkezi olmasi lazim. Ben size bu merkezin telefonunu adresini bulup size ozelden donecegim, istanbulda nasil isliyor bilmiyorum ama muhtemelen valilikle isbirligi icinde bir yere yerlestirileceksiniz. Ozelden gorusuruz biraz sonra ama bakin bu isler cocuk oyuncagi degil emin misiniz? Bence bir dakika durmayin ama maalesef vazgecmeler de cok oluyor.
Ben simdi size ozelden bilgi verecegim. Ama istanbul icin iki dakika benim de arastirmam lazim.