Caresizim

mehtap44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
26
1
1
28
Merhaba arkadaslar :)
3 yillik evliyim ve 1 bucuk yasinda cocugum var . Esimde bende 22 yasindayiz. İlk evlendigimiz zaman kayınvalidemlerle oturuyorduk 7 ay ama bana 7 yıl gibi geldi buyuk bi tartismayla esim sağolsun evimizi ayirdik . Neyse esim fabrikada calisiyodu 1 ay once elini makinaya kaptirdi (((( ve uzun sure calisamaz durumda ( (kendisi iyi olsunda) ve biz aydir kayinvalidemgilde kaliyoruz ve ben eve gitmek istiyorum . Ne yapicam bilmiyorum cok caresizim (

Ya siz çalışacaksınız eşiniz iyileşene kadar yada kv yanında kalmaya devam sabır diyeceksiniz

kv bebeğine bakamaz mı sen işe girsen.
evinizi kapattınız mı tamamen.eşyalarınız filan duruyo mu.

Sen çalış o zaman kocan çocukla ilgilensin,eve erkek bakacak diye bir kural yok ki

Hayir evimiz duruo tabi esim biraz sabret gidicez evimize dio ama ne zamannn oda bilmio ve bende hiç sabir yook bide zaten kayinvalidemlerle aram pek yok

Sen işe başla,babası da çocuğa baksın. Başka bir önerim yok ne yazık ki.
Bir de naçizane tavsiyem, evlerinde kaldığınız insanlarla iyi geçinmeye çalışın, vefa borcu bu bir nevi. Diğer türlü maddi anlamda kullanmış oluyorsunuz,iyi insanlar olmasa kapıyı gösterebilirlerdi de öyle düşün.

Aslinda ben cok takintiliyim ve kayinvalidemin eskiden yaptiklarni hicc unutamiyorum nerrdeyse esimden ayiracakti o derece maddi durumada gelince bizi bugune kadar hiçç bi zaman destek olmadilar sofraya oturunca lokmani sayar Ama evet ya sabredecem ya calisacam ama calisamam off offff bi labirentte gibi ne tarafa dönsem olmuo

Ama bugününüzde yanınızdalar.....ne yaparsa yapsın ,ne kadar çirkef olunursa olsun sabır göstermelisiniz çünkü şu an geçici bir sağlık sıkıntısı yaşıyorsunuz....neden annenizin evi değil düşündünüz mü hiç...tamam yanlış bir insandır ama dar günde yanınızda olması, destek olması da hiçbir şeyi unutturmaz belki ama eşiniz için geçici bir sürede olsa bence iyi geçinin ...herşeyden önce eşinizin psikolojisi için....

eşiniz baksın çocuğunuza kayınvalidenizle siz çalışın ,bakacak kimse yok demek nedir?siz çalışınca eşiniz neden kendini sakat hissetsin hayat müşterek gurur yapar hiç demeyin ailecek kayınvalidenizde kalınca gurur olmuyormu lokmaları sayıyor diyosunuz o gurur siz yapın o zaman

merhaba. çok geçmiş olsun. ben olsaydım senin yerinde evde yapabileceğim işler alırdım hem evinde kalmış olurdun hem çocuk için kimseye muhtaç olmazdın hemde eşinde belki sana yardım eder (sonuçta evin içinde kim görecek) kendinide aciz felan hissetmez böylece.bilmiyorum nerede yaşıyorsun böyle işler bulabilirmisin?biz yapmıştık eşimle yıllar önce nasıl anlatsam çok zor ama güzel günlerdi.allah yardımcınız olsun.

Eşiniz tazminat falan almıştır, bir süre onunla idare edemez misiniz?

Siz gercekten anladiniz benim durumumu ve ben halen kizim anne sutuyle beslenio emmeden uyumuyor . Bunu bende dusundum aslinda ne gibi seyler yaptiniz ozel deilse soyleyebilirmisiniz

özel değil canım benim çalıştığım fabrika eve işte veriyordu eşim öğrenciydi o zmanlar.internetten yaşadığın şehir adını girerek bir araştırma yap derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…