kv bebeğine bakamaz mı sen işe girsen.Merhaba arkadaslar :)
3 yillik evliyim ve 1 bucuk yasinda cocugum var . Esimde bende 22 yasindayiz. İlk evlendigimiz zaman kayınvalidemlerle oturuyorduk 7 ay ama bana 7 yıl gibi geldi buyuk bi tartismayla esim sağolsun evimizi ayirdik . Neyse esim fabrikada calisiyodu 1 ay once elini makinaya kaptirdi(((( ve uzun sure calisamaz durumda ( (kendisi iyi olsunda) ve biz aydir kayinvalidemgilde kaliyoruz ve ben eve gitmek istiyorum . Ne yapicam bilmiyorum cok caresizim (
Cok saolun ama calisamam cunku cocuga bakacak kimse yokbuyuk gecmis olsun..hayat musterek siz girin bir ise ve boylelikle kendi evinizde oturun
Kocam bunu asla kaldiramaz kendi iyice sakat gibi hisseder zaten daha 1 ay oldu ya bu duruma alismadann cok kotu olur psikolojisiSen çalış o zaman kocan çocukla ilgilensin,eve erkek bakacak diye bir kural yok ki
Ama bugününüzde yanınızdalar.....ne yaparsa yapsın ,ne kadar çirkef olunursa olsun sabır göstermelisiniz çünkü şu an geçici bir sağlık sıkıntısı yaşıyorsunuz....neden annenizin evi değil düşündünüz mü hiç...tamam yanlış bir insandır ama dar günde yanınızda olması, destek olması da hiçbir şeyi unutturmaz belki ama eşiniz için geçici bir sürede olsa bence iyi geçinin ...herşeyden önce eşinizin psikolojisi için....Aslinda ben cok takintiliyim ve kayinvalidemin eskiden yaptiklarni hicc unutamiyorum nerrdeyse esimden ayiracakti o derece maddi durumada gelince bizi bugune kadar hiçç bi zaman destek olmadilar sofraya oturunca lokmani sayar Ama evet ya sabredecem ya calisacam ama calisamam off offff bi labirentte gibi ne tarafa dönsem olmuo
Siz gercekten anladiniz benim durumumu ve ben halen kizim anne sutuyle beslenio emmeden uyumuyor . Bunu bende dusundum aslinda ne gibi seyler yaptiniz ozel deilse soyleyebilirmisinizmerhaba. çok geçmiş olsun. ben olsaydım senin yerinde evde yapabileceğim işler alırdım hem evinde kalmış olurdun hem çocuk için kimseye muhtaç olmazdın hemde eşinde belki sana yardım eder (sonuçta evin içinde kim görecek) kendinide aciz felan hissetmez böylece.bilmiyorum nerede yaşıyorsun böyle işler bulabilirmisin?biz yapmıştık eşimle yıllar önce nasıl anlatsam çok zor ama güzel günlerdi.allah yardımcınız olsun.
Tazminat davasi acildi fakat yillar bile surebilir sonuclanmasi icin ama simdi raporlu oldugu icin maasi simdilik islio cok sukur tabi duzenli deil ama olsunEşiniz tazminat falan almıştır, bir süre onunla idare edemez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?