çaresizimm

mayathebee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
71
0
86
Adana
arkadaşlar benim durumum şu ki,evlenip başka bir şehire gelin geldim ve buraya 5 senedir uyum sağlayamadım anlaşamadığım kayınvalidem de bu şehirde ve dahası işyerimde de sorunlarım var ancak eşimi burdan ayrılmaya bir türlü ikna edemiyorum o ikna olsa bile k.validemlere ne deyipte gidicez bir akıl verin bana nolur durumumu biliyorlar ama lafla anlıycak gibi değiller aklıma da hiçbir şey gelmiyor nasıl ikna olurlar?
burda eşimde bende onlarda mutsuzlar..benim annemlerin yanına gitsek her yönden rahat edicez ama asla izin vermezler diyor eşim hatta reddederler beni diyor çok çıkmazdayım 2 yaşında bebeğimde var psikolojim öyle bozulduki artık, sırf bu sebepten seve seve ayrılıcaz galiba:(

arkadaşlar benim durumum şu ki,evlenip başka bir şehire gelin geldim ve buraya 5 senedir uyum sağlayamadım anlaşamadığım kayınvalidem de bu şehirde ve dahası işyerimde de sorunlarım var ancak eşimi burdan ayrılmaya bir türlü ikna edemiyorum o ikna olsa bile k.validemlere ne deyipte gidicez bir akıl verin bana nolur durumumu biliyorlar ama lafla anlıycak gibi değiller aklıma da hiçbir şey gelmiyor nasıl ikna olurlar?
burda eşimde bende onlarda mutsuzlar..benim annemlerin yanına gitsek her yönden rahat edicez ama asla izin vermezler diyor eşim hatta reddederler beni diyor çok çıkmazdayım 2 yaşında bebeğimde var psikolojim öyle bozulduki artık, sırf bu sebepten seve seve ayrılıcaz galiba:(

özel sektörde mi çalışıyo eşiniz ve siz yoksa devlette mi? ayrıca niye kendi ailenizin yanına gitmeyi seçiyosunuz başka bişehre gidin.daha az tepki alırsınız..yani en güzeli eşinizi ikna etmek.iş durumu bahane olamaz mı?

siz evli bi çiftsiniz...
çoluk çocuk sahibi insanlar olarak neden izin alıyosunuz...
kim ne karışır bu duruma...
eşin ne çok vermiş ipleri ailesinin eline..
kimse kimseyi reddetmez böyle bişey için...
bence eşinde gitmek istemiyo..

Banada eşin gitmek istemiyormuş bahanesi olmuş gibi geldi eşinizin üstünde baskı kuruyor olabilirler. Bence her iki aileyede eşit uzaklıkta bir yere gidin. Sorarsalar ikinizde böyle olması gerekiyor dersiniz.

aslında şöyleki ben buraya gelmek istememiştim ama eşim çok ısrarcıydı sonradan öğrendiğime göre başta şart koşmuşlar bunu ona..yanımızda olursan evelenebilirsin demişler..eşimde çok bıktı artık gitmeyi istediğini düşünüyorum ama ailesine nasıl söyliyceni bilmiyor o da..doğu kökenli bir aile ve kırılması zor kuralları var öyle kimseye fikri sorulmuyor malesef..yani öyle bişey demeliyiz ki kimse incinmeden gidebilelim..ailemin dışında bir şehre gitmek bilmediğimiz bir yer olması bebeğimi bırakıcakı bir yerim olmaması açısından dezavantajlı..yoksa farklı bir şehire daha mı az tepki gösterirler bilemiyorum ama artık boğulduğumu hissediyorum burda:(( :5:

arkadaşlar eşimde tam kararlı şu anda artık..tek iş gideceğimizi k.validelere söylemeye kaldı lütfen bir akıl verin geçerli bir sebep bulamıyoruz ne desek olumsuz birşeyler söyliycekler kalın gitmeyin diyecekler bizse orda mutlu olacağımızdan eminiz lütfen bir akıl verin bana :5:

Back
X