çaresizimmmm.....yoruldummmm...

urban666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
95
45
98
O kadar bunaldim ki....o kadar umutsuzum ki....hayal bile kuramiyorum artik.amacsizim sanki...evliligimin 3.yilina girdim hala bebegim olmadi.her ay bir umut acaba var mi oldu mu...benle evlenenlerin hepsinin bebegi oldu hatta yaşlarına bile bastilar.ben hala ayni yerde sayikliyorum....el aleme neden hala yok sorularina üretecek bahane bulamiyorum.isyan degil de kirginim...Üzgünüm. sadece bir kez dusugum oldu.sadece bir hafta hamile oldugumu ögrendim. Sonrasi yok....saniyordum ki ben istedigimde hemen olacak hani korunup korunup ta bi ay korunmayinca hemen hamile kalanlar gibi.. ama nerdeee....her ay hüsran. Her ay umutsuzlugumu pekiştirmek....yoruldum sanki...omuzlarimda dunyanin yükü....bebek kokusu istiyorum ben.bebek aglamasi evimde....yuvam bomboş....dokrorlara gidip hic tanimadigim adamlara mahrem yerlerimi gostermekten.....asilama olurken esimin kasilmasindan....asilamada icimde gezinen o ince hortumun sizisindan.....o kadar yoruldim kiiii...ne olur Allah'im bizleri bu zor imtihanla sinama...ben o kadar güçlü degilim kiiii....bomboş yuvami doldur lütfennnnnnn

canım benim Rabbim yuvanı en kısa zamanda bebek sesiyle doldursun inşallah ve isteyen herkesin senin için dua ediyorum.

canım benim Rabbim yuvanı en kısa zamanda bebek sesiyle doldursun inşallah ve isteyen herkesin senin için dua ediyorum.
Cok teşekkür ederimmmm...dualariniz icin...hayirisiyla tabi ama insan doluyor bazen tasiyor...sizler de olmasin iyice patlarim sanirim...

n666, post: 37096713, member: 610322"]O kadar bunaldim ki....o kadar umutsuzum ki....hayal bile kuramiyorum artik.amacsizim sanki...evliligimin 3.yilina girdim hala bebegim olmadi.her ay bir umut acaba var mi oldu mu...benle evlenenlerin hepsinin bebegi oldu hatta yaşlarına bile bastilar.ben hala ayni yerde sayikliyorum....el aleme neden hala yok sorularina üretecek bahane bulamiyorum.isyan degil de kirginim...Üzgünüm. sadece bir kez dusugum oldu.sadece bir hafta hamile oldugumu ögrendim. Sonrasi yok....saniyordum ki ben istedigimde hemen olacak hani korunup korunup ta bi ay korunmayinca hemen hamile kalanlar gibi.. ama nerdeee....her ay hüsran. Her ay umutsuzlugumu pekiştirmek....yoruldum sanki...omuzlarimda dunyanin yükü....bebek kokusu istiyorum ben.bebek aglamasi evimde....yuvam bomboş....dokrorlara gidip hic tanimadigim adamlara mahrem yerlerimi gostermekten.....asilama olurken esimin kasilmasindan....asilamada icimde gezinen o ince hortumun sizisindan.....o kadar yoruldim kiiii...ne olur Allah'im bizleri bu zor imtihanla sinama...ben o kadar güçlü degilim kiiii....bomboş yuvami doldur lütfennnnnnn[/QUOTE]
Tüp bebek de

Tüp bebek de[/QUOTE]
Allah en yakın zamanda bebeğine kavuştursun insallah umudunu yitirme tüp bebek denedinizmi

canım benim inş olucak ya hepimiz umutsusuz inan aynı duyguları yasıyoruz aynı ozlem.sorunun ne

Allah en yakın zamanda bebeğine kavuştursun insallah umudunu yitirme tüp bebek denedinizmi[/QUOTE]
Yok canim iki kez asilama oldum ondan önce de uc kez kloman ve catlatma ignesi oldum.ben tup bebek icin devlette uc hakkim oldunu saniyordun.asilamalari ankarada yaprirdim.ucuncusunu de oturdugum yerde yapririrm dedim ama ugrastiriyorlar.o kadar sorun cikariyorlar ki asilama kagitlarimi goturdugum halde bana asilama olduguna dair belge getir ankardan dediler.her tahlilimi bastan baslatiyorlar.bilmiyorum daha pasa gonulleri razi gelirse asilama yapacaklar.arrik migdem bulandi klomanin aci tadindan.yani daha tup bebege coook var....

rabbım ınsallah hayırlı sağlıklı bı evlat nasıp etsın sana
bende tedavı goruyorum bazen umutsuz oluyorum yok olmucalk galıba dıyorum ama rabbım ıcın bızım ıstegımız cok kolay o ıstedıkten sonra elbette olucak hepımızın bebegı... o yüzden takmamaya çalışıyorum cunku ne kadar takarsam takım uğraşırsam uğraşım zamanı gelmeden olmuyor hıc bısey sende takma boşuna hayatı kendıne zehır etme rabbım daha beterinden korusun buda bızım sınavımız sabrımızın sonu bebek olucak ınsallah
elımızden gelen tek sey dua etmek cunku verıcek olan Allah

anladım canım inş tüp bebek yaptırmadan kavusursun bebegine tedavi sureci uzadıkça ve olumsuz sonuçlandıkça çok can sıkıcı oluyo

öncelikle s.a kardeşim birgün Hz. Musa nın yanına bi çift gelip biz uzun zamandır evliyiz ama cocugumuz olmuyo rabbimle konusup sorar mısın bizim cocugumuz olacak mı diye tm diyor Hz. Musa ve Rabbine soruyor bu ciftin cocukları olacak mı die ve Cenabı Allah ta hayır diyor Hz.Musa da bunu cifte iletiyo ve Hz.Musa bu cifti 5 sene sonra yine bi sohbette görüyo ve bakıyo ki 4 yaslarında cocukları var .. sonra Rabbine soruyo ve Rabbim ne diyo biliyo musun ?' onlara olmayacak dediğim halde onlar ümitlerini kesmediler ve bende bundan dolayı onlara bi cocuk verdim ' işte bütün sır burda cnm tevekkül edip sabırla inancla beklemek .. bizden daha kötülerini düşünüp şükretmek .. 10 yıl 15 yıl yada ömür boyu cocukları olmayanlar napsın peki ? sen sevmediğin insana naz yapar mısın hic? işte Rabbimde seviyo seni ondan sınıyo ? vermiyo cünkü istiyo ki ona dua et yalvar yakınlas .. farkettysen eger ne zaman Rabbimi anmaktan gafil olsak basımıza bi musibet geliyo peki neden bliyo musun ? onu hatrlayıp ona dua edelim die .. Rabbim hicbir kuluna isteyerek zulmetmez unutma ! belki bu imtihanla derecelerimizi yükseltiyodur bilemeyiz .. diyeceksin konusmak kolay tabi sana tm belki senn kadar cok deil ama bende 1 bucuk yıldır istyrm ve öyle yıprandım ki bu 1 bucuk yılda anlatamam eger isyan edersek Rabbimden koparsak zarar eden biz oluruz .. Rabbim en kısa zamanda göbüşünü doldursun inş nolur dua et namaz kıl agla yalvar ama Rabbimle baglarını koparma .. Rabbim gönlüne göre versin dualarım sennle .. Allaha Emanet Ol ..

ne kadar güzel yazmışsın.rabbim yüreğimize ferahlık versin.bebek hasretimizi dindirsin

ne kadar güzel yazmışsın.rabbim yüreğimize ferahlık versin.bebek hasretimizi dindirsin
ah cnm konusan ben miyim ki ? beni konusturan bi RABBİM var .. içinizi biraz ferahlatabldysem ne mutlu bana demekki görevimi yerine getrebildm sükürler olsun Rabbime ..

Selamum aleykum kardesim...oncelikle boyle guzel ve anlamli mesaj atarak hem moral verdigin hem de bana yapmam gerekenleri hatirlattigin icin cooook teşekkür ederim....evet vicdanim ve kalbimden gecenleri ama kendimi ikna edemediklerimi birer birer yazmissin.aslinda doğru söylüyorsun...halimize sukredip dua etmeliyiz.evlat yalnizca bir oyalanma bu dünyada....yazdilarin veni cok ferahlatti ve beni bir nebze da olsa kendime getirdi.Allah razi olsunnnnn....

Insallah Rabbim umudumuzu kirmadan bebegimizin olmasini nasip etsin ve bu konusmalar bir ani olarak kalsin hayirlisiyla...

ben naptm ki cnm eger cocugum olsa yada bekar olsam seni anlayamazdım belki ama isteyipte bulamamak cok zor bilirim .. hele biz insanoglu istedgimiz bişeyn hemen olmasnı isterken böyle senelerce her ay ümitle negatifi görmek insanı daha cok yıpratıyo .. adetliyken kan tahlili verdigimi coook bilirim .. ümit öyle bişeyki kendme cok kızsamda elimde deil işte.. hem dogurabilmek deil mesele afedersin ama kediler köpeklerde doguruyo .. önemli olan onu iyi yetiştirebilmek .. sen sabret ve zamanını bekle bu günlerinin mükafatınıda alacagını unutma ! hem konusan ben değilim ki kuzum beni konusturan bi Rabbim var hamdolsun ..

Evlat hasreti cekmeyen birisi yazdiklarinizi sozde anlar ama bu duygularin tarifi yok... kelimeler hakkaten bu konuda kifayetsiz...

Allah razı olsun
Sadakallahü'l-Azim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…