Çaresizliğim

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
26
Merhaba arkadaşlar önceki konuma göz atmanızı istiyorum kısaca anlatiyim ben 18 yaşınayım 17de evlendim ve eşimle ilişkiye daha giremedim korkuyorum bu sebeble kaynanam surekli tehdit girmezsen bakirre degildi derim eşimin beni dövmesi anneme aileme hakaretlerı bana küfür etmesi dayanamayıp annemlere gittim boşanacağını bida gitmeyeceğini söyledim bunun üstüne eşim geldi yeminler etti ikinci sefer oldu beni ve ailemi kandirdi iyi olucam küfür etmicem dovmucem dedi şuan daha beter üstüne babama bunda 1 ay önce kanser teşhisi konuldu bana kim saa bakar babandakanser diyo küfür edio annemi aradım kendisi ağlıyor ne olacak sonun gel diyor

Keşke annenlerden hiç geri dönmeseydin. Üzgünüm ama eşin düzelmez senin. Yaşında küçükmüş, daha fazla zarar görmeden kurtul evliliğinden.

Evinize gidin. Korku filmine benzeyen bu evliliği unutmak için de terapi, hipnoz Allah ne verdiyse girişin. 18 yaş için fazla mazoşist gördüm sizi.
Evet ama böyle nasıl evden çıkıcam onlar görürse çıkamam üstine hakaret yerim bende bekliom nasıl giderim die

17 yaşında evlilikten beklentiniz neydi?

Gidin babanızın evine eşinizede önce boşanma davası sonrada uzaklaştırma kararı çıkarttırın numaranızıda değiştirin

Kvnizde tam sapık ytanmasa grup teklif edicek öğrenin diye

Evet ama böyle nasıl evden çıkıcam onlar görürse çıkamam üstine hakaret yerim bende bekliom nasıl giderim die
Ekmek almaya gidiyorum de.. Asağıya çamaşır düştü onu alacağım.. Karnım ağrıyor acile götürün beni..Babam kötüymüş onu görmem lazım..

Önceden açtım buda boşanma açamam galiba açtım araya girdiler ayıptır rezil olursun yaşlı dul biri seni alır mafolursun dediler yine yemin içti kuran ı kerime el basti yine aynı

Çaresizlik diye diye kendini bu hale sen getirdin,
Dayak yediğin eve niye dönüyorsun,
Küçük yaşta evlenmeyin denilince de bin tane bahane,,
Çaresiz falan değilsin,çık tekrar son kez,geri dönme,
Bu kadar basit bir işi dev yaptın ve tekrar dayak yedin ya,helal olsun.
Kim ne derse desin,seni yaşlı alır ne demek?
Nerede yaşıyorsun,sen evlenmek istemedikten sonra zorla mı evleneceksin?
Hiçbir eğitimin,donanımın,cesaretin yok hayata karşı,çok üzülüyorum öyle kadınları gördükçe.

Önceden açtım buda boşanma açamam galiba açtım araya girdiler ayıptır rezil olursun yaşlı dul biri seni alır mafolursun dediler yine yemin içti kuran ı kerime el basti yine aynı

Deli misin sen her söylenene inanıyosun?
Pazar tezgahında çürük elma mısın ?
Tek çaren yaşlı dul biri değil insanlar hayatboyu hiç evlenmeden bile yaşıyolar illa kırmızı evlilik cüzdanı olmak zorunda mı?
Evlenip ayrılıp hiç evlenmemiş düzgün bi adamla evlenen kişi çok bırak yaşlıyı kendinden küçükle evleniyo kadınlar.
Git rapor al kocalık görevini yerine getiremiyo diye bundan sonrasını o düşünsün

git evine dönme sen de aranıyor musun nedir,
önceki konunda da söyledim kayınvaliden seni bakire değildi diyip adını çıkarırım diye tehdit ederse,
ben de bakireydim senin oğlunda iş yoktu derim diye tehdit et, bak bakalım nasıl paçaları tutuşuyor.
bunlar için en önemli mesele, oğullarının kuşu...

Erkek musveddesi aciz,asagilik. Ama sen bu yapılanlara boyum eğerek onun kendisini aslan gibi hissetmesini sagliyorsun. Yapar mısın bilmem ama o sana küfürler yagdirirken sen ancak kadına küfür etmekten,divmekten öteye geçemeyen aciz,hiç bir işe yaramayan bı mahluksun diyebilirsen sevişmeyi bile beceremeyen zavallinin tekisin diye asagilasan (daha yazacam da yeni bandan çıktım) bunun zevkini su hayatta bir daha hiç bişey de yasamazsin. Sen yine de dayak yemeyi göze alma sessizce çık git.

ayrıca (tam emin değilim ama) cinsellik yaşanmadıysa evliliğin iptali davası açılabiliyor,
yani evlenip boşanmış bile olmayacaksın.
yine bilenler netleştirsin.

resmı nıkahınız varmı polisi arayın şiddet gördügünüüzü söyleyn ailenıze bıraksınlar sizi ve o eve sakın gerı dönmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…