Evet ama böyle nasıl evden çıkıcam onlar görürse çıkamam üstine hakaret yerim bende bekliom nasıl giderim dieEvinize gidin. Korku filmine benzeyen bu evliliği unutmak için de terapi, hipnoz Allah ne verdiyse girişin. 18 yaş için fazla mazoşist gördüm sizi.
Gelmek istemedim ama çok kötü şeyler yaparım dedi yemin hepsi yalanKeşke annenlerden hiç geri dönmeseydin. Üzgünüm ama eşin düzelmez senin. Yaşında küçükmüş, daha fazla zarar görmeden kurtul evliliğinden.
Ekmek almaya gidiyorum de.. Asağıya çamaşır düştü onu alacağım.. Karnım ağrıyor acile götürün beni..Babam kötüymüş onu görmem lazım..Evet ama böyle nasıl evden çıkıcam onlar görürse çıkamam üstine hakaret yerim bende bekliom nasıl giderim die
Önceden açtım buda boşanma açamam galiba açtım araya girdiler ayıptır rezil olursun yaşlı dul biri seni alır mafolursun dediler yine yemin içti kuran ı kerime el basti yine aynı17 yaşında evlilikten beklentiniz neydi?
Gidin babanızın evine eşinizede önce boşanma davası sonrada uzaklaştırma kararı çıkarttırın numaranızıda değiştirin
Kvnizde tam sapık ytanmasa grup teklif edicek öğrenin diye
Önceden açtım buda boşanma açamam galiba açtım araya girdiler ayıptır rezil olursun yaşlı dul biri seni alır mafolursun dediler yine yemin içti kuran ı kerime el basti yine aynı
Kardeşim olacak yaştasın . Daha önünde kocaman bir hayat var. Bir hata yapmışsın ama çaresiz değilsin. Kaç o evden, annenin yanına git.Gelmek istemedim ama çok kötü şeyler yaparım dedi yemin hepsi yalan
Doğrumu buayrıca (tam emin değilim ama) cinsellik yaşanmadıysa evliliğin iptali davası açılabiliyor,
yani evlenip boşanmış bile olmayacaksın.
yine bilenler netleştirsin.
Işte bende bende çıkıcam evden işte bahçede hep birileri var çıkıcam kaçıncamKardeşim olacak yaştasın . Daha önünde kocaman bir hayat var. Bir hata yapmışsın ama çaresiz değilsin. Kaç o evden, annenin yanına git.
Varresmı nıkahınız varmı polisi arayın şiddet gördügünüüzü söyleyn ailenıze bıraksınlar sizi ve o eve sakın gerı dönmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?