Çaresizliğim

Menekse86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
120
101
53
Geçende yazmıştım ama kaynadı gitti yardımcı olabilecek şeyler yazılmadı. Şimdi form'a baktım herkes eşinden şikayetçi biz kadınlar normaliz ilk günkü gibi ama onlar uzaklaşmaya başladı. Diğer konunun devamı niteliğinde yazıyorum eşim hala aynı oğlanı uyutmaya götürüyor gidiş o gidiş orda uyuyup kalıyor yatağa gelmiyor ertesi gün işten gelince konuşuyorum ama değişen bir şey yok ben konuşmaktan bıktım o laf duymaktan bıkmadı illa seks yapacak değiliz neden ayrı yatıyorsun diyorum. Esas konuya gelelim ben bu durumu kayınvalideme söylemeyi düşünüyorum aynı zamanda evdeki görümceme de söylemeyi o da boşandı geldi evde duruyor onla çok iyi anlaşıyoruz. Kayınvalidemle de öyle aramız çok iyidir. Bu durumu söyleyeceğim benden ayrı yatıyor diyeceğim beni istemiyorsa sevmiyorsa boşanalım bitsin diyeceğim sizce doğru mu yanlış mı.

Önceki konunuzda insanlar gayet mantıklı önerilerde bulunmuştu, doktora gitmek gibi. Neden tekrar aynı konuyu açtınız anlayamadım. Eşinizle ciddi konuşursunuz fayda etmedi doktora gidersiniz. Kayınvalidenizle konuşmak da hiç mantıklı bir fikir değil. Eşler arasındaki mahrem şeyleri ailelere yansıtmayı doğru bulmuyorum. Sorun çözülmez hale geldiyse boşanırsınız anne baba ne yapabilir bu durumda. Burdaki insanlar da eşinizin kolundan tutup yanınıza getiremez ya. Yeni üyelik ve 2. konunuz da aynı. Nedense gerçekçi gelmiyorsunuz bana

Son düzenleme:
Diğer konumu okuduysanız doktora gittiğimizi yazmıştım ve eşimle de her gün konuştuğumu yazdım, evet yeni üyeyim kadınlar kulübü diye bir siteyi dahi bilmiyordum Google'dan erkeklerdeki isteksizlik diye aratınca bu sayfa çıktı insanların yorumlarını gördüm ve üye olup ben de yazmak istedim inanmak zorunda değilsiniz. Benim durumumda olanlardan yardım istiyorum sizden değil inşallah sizin başınıza gelmez ne diyim yine de teşekkürler. Kayınvalidem bu konuları sürekli sorduğu için onunla konuşmayı düşündüm kayınvalidemle aramız çok iyidir kendi annemden bile yakınımdır ona.

Cnm kayınvalide le aran iyi olabilir şimdi söyleme görümcene söyle belki abisine söyler baktın düzelmedi kaynvalide le paylaş

yengem gelse ve abim benimle yatmıyor dese ben abime bişey demem. gelinimle de aramız çök iyi ama bana böyle bişey söylese yine oğluma demem , belki kadın kadına gibi tavsiyelerden bulunurum . aranızda çözmeye çalışın bence.

Yani kusura bakmayında cok sacma düşünüyorsunuz.
Cocuk gibi eşinizi benle yatmıyor diye kaynanaya şikayet ettiniz diyelim ne olacagını bekliyorsunuz yatak odanız için eşinize müdahele edecegini mi :S
Kayınvalidem bu konuları bazen soruyor o yüzden anlatma gereği duydum ama sonra vazgeçtim acaba anlatsamıydım dedim bilmiyorum

Konseyi yatak odanıza kadar sokmayın eşiniz çocuk mu?Onunla konusun boşanmak istiyorsa boşanın on lara söylerseniz eşinizin gözünde aciz gibi görünürsünüz.
Onunla konuşmadığımı mı düşünüyorsunuz evdeki tek konu bu başka konumuz yok zaten. Boşanmak istediğimi söyledim evi bile terkettim boşanmak istemiyor daha dün gece konuştum hatta küstüm yüzümü astım bu hece senle yatacağım söz diyor sonra yine çoçuğun yanında yattı uyudu kaldı

Cnm kayınvalide le aran iyi olabilir şimdi söyleme görümcene söyle belki abisine söyler baktın düzelmedi kaynvalide le paylaş
Kayınvalidem bazen bu konuları soruyor o yüzden onunla konuşmayı anlatmayı düşündüm ama bilmiyorum ne kadar doğru olur size sormak istedim

Canım kayınvalidene söyleme bence ilk görümcene tıklat konuyu

Teşekkür ederim canım konu açılırsa biraz bahsetmeyi düşünüyorum
Anneler konuya biraz daha farklı bakabilir seni suçlu görebilir bak bak oğlum yatagına girmiyormuş acaba diye fln söylenir oğlum suçlu demezler geneli böyle ama görümce daha anlayışlı olabilir çözülmeyecek olursa konu illaki Anneyede gider Rabbim yar ve yardımcın olsun canım umarım Hayatın düzene girer herşey gönlünce olsun

Nasıl yani yatak odanızı 3. sahısı gectim kaynananlamı konusuyorsunuz
tabiki açık açık her şeyi konuşmuyoruz öyle bir şey olamaz zaten. Ben kayınvalidemlerle 3 yıl birlikte oturdum evleri çok büyük teras katıda vardı bizim odamız teras kattaydı banyosu tuvaleti herşeyi içinde. Diğer konumda bahsetmiştim ilk çoçuk 5 aylık olunca eşim seks yapmayı bıraktı. Kayınvalidem siz yatmıyormusunuz oğlum ne sabah ne gece banyo yapıyor dedi ben de biraz utandım yapıyor siz nerden duyacaksınız dedim konu öylece kapandı. Neyse evimizi ayırdık kayınvalidem arada soruyor nasıl durumunuz uzaklaşmayın birbirinizden diyor sanki o da sezmiş bir şeyleri o yüzden soruyor.

İnşallah düzelir.

Oha bunu sordu mu cidden rahatlığa bak. Ben olsam bu rahatlığın karşısında söylerdim çat diye oğlunun kusurunu

Kaynaniz ve gorumceniz terapist yada uzman degilse esinize nasil yardim olacaklar merak icindeyim, ayrica bunu anlatmanizin kime me faydasi var zorla sizle birlikte mi olsun, adam istemiyor içi ölmuş, adam yapamayiyor sorunu var vs vs daha cok sebep yazarm ama ban yemek istemem. Adam boyle sizi mutsuz ediyor evliliginizde cinsellik yok ne yapsaniz olmuyor madem bosanin o zaman. Kv gorumceyi de bu mevzuya katmak nedir ya.... hayret biseysiniz cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…