Yemin ediyorum beynimden vurulmusa donuyorum soyle seyleri okuyunca, banyonuzu takip eden kvniz var ve sakin sakin anlatiyorsunuz... sanirim benim dunya gorusum baya dar.tabiki açık açık her şeyi konuşmuyoruz öyle bir şey olamaz zaten. Ben kayınvalidemlerle 3 yıl birlikte oturdum evleri çok büyük teras katıda vardı bizim odamız teras kattaydı banyosu tuvaleti herşeyi içinde. Diğer konumda bahsetmiştim ilk çoçuk 5 aylık olunca eşim seks yapmayı bıraktı. Kayınvalidem siz yatmıyormusunuz oğlum ne sabah ne gece banyo yapıyor dedi ben de biraz utandım yapıyor siz nerden duyacaksınız dedim konu öylece kapandı. Neyse evimizi ayırdık kayınvalidem arada soruyor nasıl durumunuz uzaklaşmayın birbirinizden diyor sanki o da sezmiş bir şeyleri o yüzden soruyor.
Bu kafada derken ben eşime seni kardeşine annene söyleyeceğim diye imalarda bulunmadım. Kayınvalidemlerle birlikte otururken böyle bir şeyi sezmiş ve bana sordu birlikte olmuyormusunuz dedi ben de her şey yolunda diyip konuyu kapattım kendi evimize taşındık bize gelip gittikçe bazen yine soruyor nasıl durumuz uzaklaşmayın diyor ben de iyiz diyorum yatak odamı açık açık anlatmıyorum böyle bir şey yapacak karakterde değilim. 4 yıldır benden uzaklaştı defalarca konuştum doktorada gittik ama umursamıyor boşanmayı teklif ettiğimde de boşanmak istemiyor.Şaka mısınız? Yatak odanızı sülaleyle paylaşmayı düşündüğünüze inanamıyorum.. adam rezil olup sizinle yakınlaşmaya mi başlayacak böyle mi düşünüyorsun?
Bu kafada olduğınızuiçin adam size yanaşmıyordur bence..
Zaten bu olaydan sonra evimizi ayırdık eşime söyledim annen bizi takip ediyor dedim ev bulup çıktık. Kaynanam bu durumu sezmiş olmalıki bize gelip gittiğinde bazen soruyor aranız nasıl iyimi uzaklaşmayın diyor ben de iyiz diyorum yani yatak odanız nasıl diye açık açık sormuyor o da bizim mutluluğumuzu düşünüyor araya soğukluk girerde ayrılırlar diye korkuyor çoçuklarda var bence de böyle düşünmekte haklı çünkü ben eşime boşanmak istediğimi söyledim ve asla boşanmaktan yana değil. Zaten boşanma konusunu açtığımda o gece birlikte oluyoruz gerisi gelmiyor. Çoçuklar olduktan sonra bu hale geldi öncesi çok istekliydi.Yemin ediyorum beynimden vurulmusa donuyorum soyle seyleri okuyunca, banyonuzu takip eden kvniz var ve sakin sakin anlatiyorsunuz... sanirim benim dunya gorusum baya dar.
Tedavi olsun, bu mevzu yuzunden bosanmayacaksaniz bosuna tehtit etmeyin bi sure sonra bu tehtit de islemez. Susup oturun durumu kabullenin basla hobiler bulun o vakit. Sizin niyetiniz bosanmak degilse, adam tedavi olmuyor kabullenmiyor sadece bosanma tehditi sonrasi iliski yasiyorsaniz, bosuna yaygara cikarmayin derim.Zaten bu olaydan sonra evimizi ayırdık eşime söyledim annen bizi takip ediyor dedim ev bulup çıktık. Kaynanam bu durumu sezmiş olmalıki bize gelip gittiğinde bazen soruyor aranız nasıl iyimi uzaklaşmayın diyor ben de iyiz diyorum yani yatak odanız nasıl diye açık açık sormuyor o da bizim mutluluğumuzu düşünüyor araya soğukluk girerde ayrılırlar diye korkuyor çoçuklarda var bence de böyle düşünmekte haklı çünkü ben eşime boşanmak istediğimi söyledim ve asla boşanmaktan yana değil. Zaten boşanma konusunu açtığımda o gece birlikte oluyoruz gerisi gelmiyor. Çoçuklar olduktan sonra bu hale geldi öncesi çok istekliydi.
İşte susup oturup durumu kabullenme işi olmuyor. Başka hobilerle de olacak iş değil insanın psikoloji bozuluyor hiç yaşadınız mı bilmiyorum bu durumu ama yaşasaydınız susup oturun kabullenin demezdiniz çünkü ben böyle birine böyle şeyler söylemezdim çünkü çok kırıcı. Ben hala sürekli çabalıyorum doktor arayışına giriyorum terapist arayışına giriyorum acaba diyorum annesine çıtlatsam mı sonra vazgeçiyorum. Mesleğim öğretmenlik çoçuk 1 yaşına girince mesleğime dönmeyi düşünmüştüm büyüğü kreşe verip küçüğü de kayınvalideye bırakacaktım ama evliliğimde bu sorun olunca öğretmenliği yapamadım. Herkes kayınvalideye söylememi yanlış bulmuş ben de söylemedim zaten sadece aklımdan geçti sorum buydu sadece. Teşekkür ederim.Tedavi olsun, bu mevzu yuzunden bosanmayacaksaniz bosuna tehtit etmeyin bi sure sonra bu tehtit de islemez. Susup oturun durumu kabullenin basla hobiler bulun o vakit. Sizin niyetiniz bosanmak degilse, adam tedavi olmuyor kabullenmiyor sadece bosanma tehditi sonrasi iliski yasiyorsaniz, bosuna yaygara cikarmayin derim.
Teşekkür ederim beni anlayan bir kişi çıktı. Kv'ye söylemedim burdan sorup bilgi almak istedim sadece. Söyleyince durumun değişeceğini sanmıyorum yine aynı olacaktır ha belki biraz yakınlaşma olur sonra yine başa döneriz.Konu sahibi elinden gelen cabayi yapiyir.esi ile konusmak doktora gitmek vs.
Acaba esin baska kabinlar dicem ama boyle birsey sezseydin bu konu yerine baska konu acardin.
Kv sanki birseyler sezmiş gorumcene biraz tiklata bilirsin.oda büyük ihtimalle zaten kv soyleyecek ben cabaliyorum oglunuz cabalamiyor onlar sana nasil yardimci olurlar onu bilmem.
Peki söylediğinde esin tarafindan daha cok ters teper mi bilmiyorum.
İlerde bosanma vs seyler olursa bilsinler neden.
Bir kadin sevilmek ister cinsellikte bunun bir gostergesi.
Yasadim esimde cinsel isteksizlik sorununu cocuk dogduktam sonra, kendimi cirkin igrenc sevisilmeye bile deger gorulmeyen olarak cok hissettim, esimle de cok kavga ettik. Sonra esim once sigarayo birakti duzelmeye basladi sonra is degistirdi mutlu olacagi is buldu daha da artti cinsel durumumuz. Sizi anliyorum. Merak etmeyn. Sadece caba gostermeye bisi yapmaya niyetiniz yoksa bosa ugrasmayin doye yazdim.İşte susup oturup durumu kabullenme işi olmuyor. Başka hobilerle de olacak iş değil insanın psikoloji bozuluyor hiç yaşadınız mı bilmiyorum bu durumu ama yaşasaydınız susup oturun kabullenin demezdiniz çünkü ben böyle birine böyle şeyler söylemezdim çünkü çok kırıcı. Ben hala sürekli çabalıyorum doktor arayışına giriyorum terapist arayışına giriyorum acaba diyorum annesine çıtlatsam mı sonra vazgeçiyorum. Mesleğim öğretmenlik çoçuk 1 yaşına girince mesleğime dönmeyi düşünmüştüm büyüğü kreşe verip küçüğü de kayınvalideye bırakacaktım ama evliliğimde bu sorun olunca öğretmenliği yapamadım. Herkes kayınvalideye söylememi yanlış bulmuş ben de söylemedim zaten sadece aklımdan geçti sorum buydu sadece. Teşekkür ederim.
Hepsi de çok iyiler 3 yıl birlikte oturduk kendi annemden bile yakındır ilk bebeğim olduğunda bana bırakın gidin gezin başbaşa vakit geçirin derdi şimdi yine aynı evimizi ayırdık yine bizimle çok ilgilenir çoçukları alır götürür siz başbaşa çıkın gezin der.Iyi dusun canim burada cok farkli yorumlar alacaksin.
Ben senin yerinde olsam kv cok iyi taniyorum oğlunun kulagini oyle guzel bir ceker ki..
Gorumcemde öyle.hepsi benim arkamdadir...
Kv gorumcem iyi insalarsa burada anlatilan kv gibi degilse konusup tedavi doktor vs...ikna ederler.ustune esiniz sizden bosanmakta istemiyor.
Belki de bi sıkıntısı var paylaşamıyor.. Tabi paylaşması gerek ama bazı erkekler pek sıkıntı dile getirmez. Daha önce çevremden çok duydum bu tarz sorunlar. Kşmseye açmamalısınız aileden. Özelinizi aile bilirse işler daha karışıyo bence. Çocuğunuzu eşiniz gelmeden uyutmayı deneyin erken saatte gelmiyorsa. Biraz da kendinize bakımınızı arttırıp daha yumuşak şekilde yaklaşın bence. Neden benle yatmıyorsun tarzı değilde daha yumuşak bi şekilde. Benim fikrim sizin başbaşa zaman geçirip vakit öldürmeye ihtiyacınız varGeçende yazmıştım ama kaynadı gitti yardımcı olabilecek şeyler yazılmadı. Şimdi form'a baktım herkes eşinden şikayetçi biz kadınlar normaliz ilk günkü gibi ama onlar uzaklaşmaya başladı. Diğer konunun devamı niteliğinde yazıyorum eşim hala aynı oğlanı uyutmaya götürüyor gidiş o gidiş orda uyuyup kalıyor yatağa gelmiyor ertesi gün işten gelince konuşuyorum ama değişen bir şey yok ben konuşmaktan bıktım o laf duymaktan bıkmadı illa seks yapacak değiliz neden ayrı yatıyorsun diyorum. Esas konuya gelelim ben bu durumu kayınvalideme söylemeyi düşünüyorum aynı zamanda evdeki görümceme de söylemeyi o da boşandı geldi evde duruyor onla çok iyi anlaşıyoruz. Kayınvalidemle de öyle aramız çok iyidir. Bu durumu söyleyeceğim benden ayrı yatıyor diyeceğim beni istemiyorsa sevmiyorsa boşanalım bitsin diyeceğim sizce doğru mu yanlış mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?