Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek yokken ozluyorum gelince istemiyorum.. deli mi ne?Merhaba kızlar benim bir türlü çözüm bulamadığım evliliğim var 3 yıldır evli olup son 2 yılımı hep sorunlu geçiyor eşimle bana çok hata yapıp şiddet vardu ama çok ciddi nedensiz şiddet ayrılma kararo aldık babamın evine gittim yeni doğum yapmıştım tabi o sırada aldatmada oldu 6 ay sonra dava açmaya niyetlendim ve eşim pişmanım oğlumuz 6 aylık deyip tekrar beni aldı evimize geldik bende çok merhametliyim fazlasıyla gerçekten eski adamdan eser yoktu nasıl 5 ay geçti adam birde ayrı yatmaya insanlardan oğlundan uzaklaştı bizi istemediğini para vermemeye başladı bende saygı duydum tekrar babamın evine döndüm 1.5 ay kaldım dün beni tekrar pişmanım deyip aldı eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi oğlum çünkü 1.5 yaşımda herkese baba diyodu babamı babası olarak görüp onun şefkatinden mi artık bilmiyordum neyse kızlar geldim eve 24 saat geçmeden beni tekrar istemiyor senin suçun yok sen yokken özlüyorum gelince istemiyorum deyip tekrar aynı evde yabancı olduk bu erkeklerin neden allah korkuau yok arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede babamdayken sıkıntıdan sütüm kesildi saat 3 hala ağlıyorum ben araba için yaptıysa rabbim hesabını ona sorarmı bide keşke suçum olsa artık ahda etiimiyorum allaha havale ediyorum ailemede diyemiyorum çok çaresizim benle hep oynadı durdu benmi öyle alıştırdım gitme dediği yerde gitmezdim çalışamadığını bildiğim zamnlarda hiç birşey istemezdim namus konusunda çok şükür eminim kendimden temizliği yemeği herşeyim yaptım ama ben neden şanssızım sizce
Cook zor bir durum olsa gerek canm. Kendini ve bebegini düşün ve sen dik ayakta durmaya çalış. O adamdan sana ve bebeginize hayir gelmez ama belli yani. Babalik etmez. Kendini.belli etmis. Daha fazla uzatmadan yollari ayirmani soylerim. Ama karar yine senindir. Birde arabayı düşünme. Avukata soylersin birsekilde hallolur. Nafakayi falan duyunca avukatlar onu cok güzel ayarliyorlar. Gozunu korkuturlar. Sen smdi cocugunu dusun. Ama o adam icin aglama sakin. Allah yardimciniz olsunMerhaba kızlar benim bir türlü çözüm bulamadığım evliliğim var 3 yıldır evli olup son 2 yılımı hep sorunlu geçiyor eşimle bana çok hata yapıp şiddet vardu ama çok ciddi nedensiz şiddet ayrılma kararo aldık babamın evine gittim yeni doğum yapmıştım tabi o sırada aldatmada oldu 6 ay sonra dava açmaya niyetlendim ve eşim pişmanım oğlumuz 6 aylık deyip tekrar beni aldı evimize geldik bende çok merhametliyim fazlasıyla gerçekten eski adamdan eser yoktu nasıl 5 ay geçti adam birde ayrı yatmaya insanlardan oğlundan uzaklaştı bizi istemediğini para vermemeye başladı bende saygı duydum tekrar babamın evine döndüm 1.5 ay kaldım dün beni tekrar pişmanım deyip aldı eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi oğlum çünkü 1.5 yaşımda herkese baba diyodu babamı babası olarak görüp onun şefkatinden mi artık bilmiyordum neyse kızlar geldim eve 24 saat geçmeden beni tekrar istemiyor senin suçun yok sen yokken özlüyorum gelince istemiyorum deyip tekrar aynı evde yabancı olduk bu erkeklerin neden allah korkuau yok arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede babamdayken sıkıntıdan sütüm kesildi saat 3 hala ağlıyorum ben araba için yaptıysa rabbim hesabını ona sorarmı bide keşke suçum olsa artık ahda etiimiyorum allaha havale ediyorum ailemede diyemiyorum çok çaresizim benle hep oynadı durdu benmi öyle alıştırdım gitme dediği yerde gitmezdim çalışamadığını bildiğim zamnlarda hiç birşey istemezdim namus konusunda çok şükür eminim kendimden temizliği yemeği herşeyim yaptım ama ben neden şanssızım sizce
Enişte ile ilgili yorum yapan arkadaşıma katılıyorum. Herşeyden önce bu tarz olaylarda “yok Allah’ın hakkı üçtür beştir” böyle birşey yok. Bunu kullanıyorlar.
Durumunuz evet üzücü zor Allah yardımcınız olsun. Herşeyden önce anne-babanız arkanızda ve size destek ise üzülmeyin. Böyle bir ömür geçirmekte çocuğunuzu böyle bir adamla büyütmekten iyidir. Tabi benim yorumum herkes kendi yaşadığını bilir ayrılın veya ayrılmayın demek haddim değil. Ama siz ve evladınız nasıl mutlu olacaksanız hakkınızda hayırlısı öyle olsun inşallah. Naçizane bu durumlar sizi yıpratmış bir destek de almanız daha sağlıklı karar vermeniz için size iyi gelebilir.
Böyleleri akraba adı altındaki akbabalar oluyor çok özür dileyerek söylüyorum. Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söyleyebilirim ki o akbabalar sanıyor ki onlardan biri birşey ister(maddi-manevi).Enişte, bu kadına kocası eziyet ederken nerdeymiş acaba.
Böyleleri akraba adı altındaki akbabalar oluyor çok özür dileyerek söylüyorum. Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söyleyebilirim ki o akbabalar sanıyor ki onlardan biri birşey ister(maddi-manevi).
Sorunuzun cevabı belli.arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede