YERLEŞME LEKELENMESİ MI ÇATLATMA İGNESİNDEN 10 GÜN SONRA

mangoavakado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Çatlatma iğnesi üzerinden 10 gun gecti bugun lavaboda akıntı toz pembe gibi cok cok acik geldi iliski uzerinden 10 gün geçti sizce yerleşme lekelenmesi mi sizde lekelenme nasıl olmuştu Fotoğraf için cok çok özür dilerim lütfen hassas olanlar bakmasin çaresizlikten kimseye içimi dokemedigimden buraya attim🥺 :(

Çatlatma iğnesi üzerinden 10 gun gecti bugun lavaboda akıntı toz pembe gibi cok cok acik geldi iliski uzerinden 10 gün geçti sizce yerleşme lekelenmesi mi sizde lekelenme nasıl olmuştu Fotoğraf için cok çok özür dilerim lütfen hassas olanlar bakmasin çaresizlikten kimseye içimi dokemedigimden buraya attim🥺 :(
Yerleşme kanamasını bilmiyorum fakat bu tarz lekelenmeyi regl günüm yakınken yaşıyorum düzenli olarak, progesteronun dalgalanmasıyla dökülme inceden başladığında regl öncesi beyaz akıntıyla karışıyor böyle geliyor bende
Yeni denemeye başladıysan her döngünde bu kadar takip etmemeni öneririm, kim zamana bırakıp daha az düşünmeye başladıysa gebe kaldı, her döngüde en ufak belirtiyi kovalayınca olmuyor bir türlü

Back