Çaresizliğim

Çocuğun önüne gelene baba demesi babalama döneminden.
Babasını ozlediginden değil.
Benim oglumun babasi yanında o da gördüğü herkese ba vs diyor.
Bunla duygusallasmayin öncelikle.
İkincisi bu adam sizinle dalga geçiyor buna izin vermeyin.

Merhaba kızlar benim bir türlü çözüm bulamadığım evliliğim var 3 yıldır evli olup son 2 yılımı hep sorunlu geçiyor eşimle bana çok hata yapıp şiddet vardu ama çok ciddi nedensiz şiddet ayrılma kararo aldık babamın evine gittim yeni doğum yapmıştım tabi o sırada aldatmada oldu 6 ay sonra dava açmaya niyetlendim ve eşim pişmanım oğlumuz 6 aylık deyip tekrar beni aldı evimize geldik bende çok merhametliyim fazlasıyla gerçekten eski adamdan eser yoktu nasıl 5 ay geçti adam birde ayrı yatmaya insanlardan oğlundan uzaklaştı bizi istemediğini para vermemeye başladı bende saygı duydum tekrar babamın evine döndüm 1.5 ay kaldım dün beni tekrar pişmanım deyip aldı eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi oğlum çünkü 1.5 yaşımda herkese baba diyodu babamı babası olarak görüp onun şefkatinden mi artık bilmiyordum neyse kızlar geldim eve 24 saat geçmeden beni tekrar istemiyor senin suçun yok sen yokken özlüyorum gelince istemiyorum deyip tekrar aynı evde yabancı olduk bu erkeklerin neden allah korkuau yok arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede babamdayken sıkıntıdan sütüm kesildi saat 3 hala ağlıyorum ben araba için yaptıysa rabbim hesabını ona sorarmı bide keşke suçum olsa artık ahda etiimiyorum allaha havale ediyorum ailemede diyemiyorum çok çaresizim benle hep oynadı durdu benmi öyle alıştırdım gitme dediği yerde gitmezdim çalışamadığını bildiğim zamnlarda hiç birşey istemezdim namus konusunda çok şükür eminim kendimden temizliği yemeği herşeyim yaptım ama ben neden şanssızım sizce
Adam son 2 yıldır sorunluymuş zaten, hamileyken sizi aldatmış, siz ancak 6 ay sonra dava açmışsınız, onda da adam pişmanım deyince davadan da vazgeçmişsiniz. E bu adam ne yapsa siz bunu kabul ediyorsunuz, bu dakikadan sonra artık suç adamda değil, sizde!
Ananem derdi ki eşek bile aynı çukura 3 kere düşmez.

eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi
Hocaya sorun bakalım ben onu dövsem ve aldatsam üstüne istemesem ERKEĞE de Allah bile affediyorsa sen affet karını der miydi?
Böyle alakasız konulara dini karıştırmayın yaratıcı herkese akıl vermiş yapışmışsınız koca da koca adam da parmağında oynatıyor oh misss günaha giriyorsun günaha hoca yerine ben sana diyim o kücücük çocuğu şiddet varken yapmışsın bi çoccuk daha patlatırsın sen şimdi iki kere vebal alırsın sonra Allah ona sorar mı sana sorar sana anne olan sensin o çocuğun güvenli olmasını sağlayacak olan sensin

Eşiniz kaç yaşında evlilik değil de evcilik oyununa döndermiş sizde çanak tutmuşsunuz keşke 3 de 2 si kötü ve umut vaat etmeyen bir evlilikten çocuk yapmamaýi düşünseydiniz
Eşim 25 oğlum doğana kadr nişanlılık ta 1 yıl hiç böyle sıkıntımız yoktu ki canım

Ne demek yokken ozluyorum gelince istemiyorum.. deli mi ne?
Yaninda bir dakika daha tutman hata topla esyalarini koy kapiya sen niye gidiyorsun.. cocugunda birak dedesine baba desin..
En azindan büyüyünce baba kelimesi bir anlam ifade eder
Haklısın canım ev kendisinin oldugu için benm diyor

Hocaya sorun bakalım ben onu dövsem ve aldatsam üstüne istemesem ERKEĞE de Allah bile affediyorsa sen affet karını der miydi?
Böyle alakasız konulara dini karıştırmayın yaratıcı herkese akıl vermiş yapışmışsınız koca da koca adam da parmağında oynatıyor oh misss günaha giriyorsun günaha hoca yerine ben sana diyim o kücücük çocuğu şiddet varken yapmışsın bi çoccuk daha patlatırsın sen şimdi iki kere vebal alırsın sonra Allah ona sorar mı sana sorar sana anne olan sensin o çocuğun güvenli olmasını sağlayacak olan sensin
Her ha
Enişte ile ilgili yorum yapan arkadaşıma katılıyorum. Herşeyden önce bu tarz olaylarda “yok Allah’ın hakkı üçtür beştir” böyle birşey yok. Bunu kullanıyorlar.
Durumunuz evet üzücü zor Allah yardımcınız olsun. Herşeyden önce anne-babanız arkanızda ve size destek ise üzülmeyin. Böyle bir ömür geçirmekte çocuğunuzu böyle bir adamla büyütmekten iyidir. Tabi benim yorumum herkes kendi yaşadığını bilir ayrılın veya ayrılmayın demek haddim değil. Ama siz ve evladınız nasıl mutlu olacaksanız hakkınızda hayırlısı öyle olsun inşallah. Naçizane bu durumlar sizi yıpratmış bir destek de almanız daha sağlıklı karar vermeniz için size iyi gelebilir.
Haklısınız aslında

Cook zor bir durum olsa gerek canm. Kendini ve bebegini düşün ve sen dik ayakta durmaya çalış. O adamdan sana ve bebeginize hayir gelmez ama belli yani. Babalik etmez. Kendini.belli etmis. Daha fazla uzatmadan yollari ayirmani soylerim. Ama karar yine senindir. Birde arabayı düşünme. Avukata soylersin birsekilde hallolur. Nafakayi falan duyunca avukatlar onu cok güzel ayarliyorlar. Gozunu korkuturlar. Sen smdi cocugunu dusun. Ama o adam icin aglama sakin. Allah yardimciniz olsun
Allah razı olsun canım belkide ben ona iyi niyetle hep yaklaştıgımdan oldu

Siz ve aileniz böyle Allah affeder diye affeder, cezasını Allah versin diye hareket ederseniz daha çoooo...k çile çekersiniz. Allah size akıl ve özgür iradeyi boş yere vermedi. Aklınızı kullanın ve bir an önce bu adamı boşayın. Sizi de yaratan Allah, kendinize değer vermek zorundasınız. Evlendiniz diye adamın malı değilsiniz.
Haklısınız

Ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz bir de ben kendimden eminin yazmışsınız bunu sorgulaması gereken eşiniz siz değilsiniz o kendini sorgulasın nasıl bir koca diye.
Ya evcilik oynuyor sanki bu ne gel deyince gel git deyince git şaka gibi değişir mi sizce yazık o yavruya.
Niye üç şans verilecekmiş eşinize size ya zarar verse bunu düşünmüyor mu enişteniz. Onunla evli olan siz siniz enişteniz değil katlanan neler çeken sizsiniz

Ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz bir de ben kendimden eminin yazmışsınız bunu sorgulaması gereken eşiniz siz değilsiniz o kendini sorgulasın nasıl bir koca diye.
Ya evcilik oynuyor sanki bu ne gel deyince gel git deyince git şaka gibi değişir mi sizce yazık o yavruya.
Niye üç şans verilecekmiş eşinize size ya zarar verse bunu düşünmüyor mu enişteniz. Onunla evli olan siz siniz enişteniz değil katlanan neler çeken sizsiniz
Aynen. Canım zaten bugün bitirdim inş allahından bulur tek içimi bura döküyorum saolun

Bir de oğlunuzun başka birine/birilerine baba demesi ile ilgili birşey söyleyecektim. Bildiğim kadarı ile normal. Yaşı küçük çünkü. Benim oğlum şuan 3,5 yaşında. 1,5-2 yaşlarında iken yolda gördüğü çoğu adamın arkasından baba diye ağlıyordu 🙈 yaşlılar için de dede diye ağlıyordu. Büyüdükçe yüzleri kişileri tam anlamıyla tanıdıkça aileyi/yabancıyı net olarak ayırt eder merak etmeyin.
İnş canım allaj razı olsun güzel yorum için

Bu bana çok iyi tanıdığım birini hatırlattı😔 ağlama sil gözyaşlarını çünkü o vasıfsız kocan bunun damlasına bile değmiyor, ağlıyorsan kendine ağla son kez ağla ve oğluna ve kendine söz ver. Merhametin aynı kişiye, aynı hatayı ikinci kere yapılması taktirde merhametlikten çıkıp seni keriz yerine koyar. Haşa biz Allah değiliz şu söz “Allah bile üç defa affediyor” çok karanlık bir söz bunun gibi adamların ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil. Öyle üzüldüm ki sana anlatamam. Bak kardeşim, ilk yapılan hata ikinci yapılan hata değil tercihtir, yani herkes her şeyi bile isteye yaptı bunu unutma.
Yorumun için allah razı olsun haklısın

Merhaba kızlar benim bir türlü çözüm bulamadığım evliliğim var 3 yıldır evli olup son 2 yılımı hep sorunlu geçiyor eşimle bana çok hata yapıp şiddet vardu ama çok ciddi nedensiz şiddet ayrılma kararo aldık babamın evine gittim yeni doğum yapmıştım tabi o sırada aldatmada oldu 6 ay sonra dava açmaya niyetlendim ve eşim pişmanım oğlumuz 6 aylık deyip tekrar beni aldı evimize geldik bende çok merhametliyim fazlasıyla gerçekten eski adamdan eser yoktu nasıl 5 ay geçti adam birde ayrı yatmaya insanlardan oğlundan uzaklaştı bizi istemediğini para vermemeye başladı bende saygı duydum tekrar babamın evine döndüm 1.5 ay kaldım dün beni tekrar pişmanım deyip aldı eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi oğlum çünkü 1.5 yaşımda herkese baba diyodu babamı babası olarak görüp onun şefkatinden mi artık bilmiyordum neyse kızlar geldim eve 24 saat geçmeden beni tekrar istemiyor senin suçun yok sen yokken özlüyorum gelince istemiyorum deyip tekrar aynı evde yabancı olduk bu erkeklerin neden allah korkuau yok arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede babamdayken sıkıntıdan sütüm kesildi saat 3 hala ağlıyorum ben araba için yaptıysa rabbim hesabını ona sorarmı bide keşke suçum olsa artık ahda etiimiyorum allaha havale ediyorum ailemede diyemiyorum çok çaresizim benle hep oynadı durdu benmi öyle alıştırdım gitme dediği yerde gitmezdim çalışamadığını bildiğim zamnlarda hiç birşey istemezdim namus konusunda çok şükür eminim kendimden temizliği yemeği herşeyim yaptım ama ben neden şanssızım sizce
Günaha gircem sababh sabah
Allahın hakkı 3 diyen hoca (bunu da ilk okulda derdik Allahın hakkı sonsuz onu ögrenemeyen hocayı da ciddiye almam)otursun kendi esinizle ozman.
Gel de gel,git de git bu ne ya?Kuklası mısınız adamın?

Eşim 25 oğlum doğana kadr nişanlılık ta 1 yıl hiç böyle sıkıntımız yoktu ki canım
Anladım canım Allah yardımcın olsun o zaman 🙏kadınlara anlaşılmaz diyen erkeklerin bu dengesizliği çok büyük ironi gerçekten evlilik sürecinde insanlar değişiyor elbet ama evlilik bilinci ve sorumluluğu oluşmamış demek ki eşinizinde bundan sonra küçük yavrunuz odaklı karar verin lütfen huzursuz saçma sapan bir evde büyüyecegine annesinin yanında sevgi dolu büyüsün daha iyi

Günaha gircem sababh sabah
Allahın hakkı 3 diyen hoca (bunu da ilk okulda derdik Allahın hakkı sonsuz onu ögrenemeyen hocayı da ciddiye almam)otursun kendi esinizle ozman.
Gel de gel,git de git bu ne ya?Kuklası mısınız adamın?
kadın aldatsa öyle demez ama sözde hoca BEY

Allah aşkına her seferinde gelip beni aldı diyorsunuz bir de , tabiki araba için geldi , çok safsınız.., Boşanın bu adamdan yoksa 2. Çocuğu da getirirsiniz bu sefer hiç kurtuluş olmaz ..

Back
X