Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın hakkı üçtür dedikten sonrasını okumadım. Enişteniz ne saçmalamış öyle?? Kendi kafasına göre dini hüküm veren insanlar, yatacak yeriniz yok.Merhaba kızlar benim bir türlü çözüm bulamadığım evliliğim var 3 yıldır evli olup son 2 yılımı hep sorunlu geçiyor eşimle bana çok hata yapıp şiddet vardu ama çok ciddi nedensiz şiddet ayrılma kararo aldık babamın evine gittim yeni doğum yapmıştım tabi o sırada aldatmada oldu 6 ay sonra dava açmaya niyetlendim ve eşim pişmanım oğlumuz 6 aylık deyip tekrar beni aldı evimize geldik bende çok merhametliyim fazlasıyla gerçekten eski adamdan eser yoktu nasıl 5 ay geçti adam birde ayrı yatmaya insanlardan oğlundan uzaklaştı bizi istemediğini para vermemeye başladı bende saygı duydum tekrar babamın evine döndüm 1.5 ay kaldım dün beni tekrar pişmanım deyip aldı eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi oğlum çünkü 1.5 yaşımda herkese baba diyodu babamı babası olarak görüp onun şefkatinden mi artık bilmiyordum neyse kızlar geldim eve 24 saat geçmeden beni tekrar istemiyor senin suçun yok sen yokken özlüyorum gelince istemiyorum deyip tekrar aynı evde yabancı olduk bu erkeklerin neden allah korkuau yok arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede babamdayken sıkıntıdan sütüm kesildi saat 3 hala ağlıyorum ben araba için yaptıysa rabbim hesabını ona sorarmı bide keşke suçum olsa artık ahda etiimiyorum allaha havale ediyorum ailemede diyemiyorum çok çaresizim benle hep oynadı durdu benmi öyle alıştırdım gitme dediği yerde gitmezdim çalışamadığını bildiğim zamnlarda hiç birşey istemezdim namus konusunda çok şükür eminim kendimden temizliği yemeği herşeyim yaptım ama ben neden şanssızım sizce
Enişte bugün kayınçoya yarın bana diye düşünmüş.eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi
Saol kendinize saklayın duanizi yinedeBende size bi dua edeyim Allah size akıl fikir versin ne diyeyim![]()
eniştenize takıldım ben sorması ayıp ne hocası müslüman din hocası değil galiba. Çünkü islamda Allahın hakkı 3tür diye bir şey yok. Allahın hakkı sonsuzdur. 3 diyen enişteniz hristiyanlıktaki teslis inancına vurgu yapıyor zannımca.. siz de şansız değilsiniz aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuçlar alacağınızı sanıyorsunuz.kocanız böyle bi şey malesef değişmez ki. Umarım arabayı eşinize devretmemişsinizdirMerhaba kızlar benim bir türlü çözüm bulamadığım evliliğim var 3 yıldır evli olup son 2 yılımı hep sorunlu geçiyor eşimle bana çok hata yapıp şiddet vardu ama çok ciddi nedensiz şiddet ayrılma kararo aldık babamın evine gittim yeni doğum yapmıştım tabi o sırada aldatmada oldu 6 ay sonra dava açmaya niyetlendim ve eşim pişmanım oğlumuz 6 aylık deyip tekrar beni aldı evimize geldik bende çok merhametliyim fazlasıyla gerçekten eski adamdan eser yoktu nasıl 5 ay geçti adam birde ayrı yatmaya insanlardan oğlundan uzaklaştı bizi istemediğini para vermemeye başladı bende saygı duydum tekrar babamın evine döndüm 1.5 ay kaldım dün beni tekrar pişmanım deyip aldı eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi oğlum çünkü 1.5 yaşımda herkese baba diyodu babamı babası olarak görüp onun şefkatinden mi artık bilmiyordum neyse kızlar geldim eve 24 saat geçmeden beni tekrar istemiyor senin suçun yok sen yokken özlüyorum gelince istemiyorum deyip tekrar aynı evde yabancı olduk bu erkeklerin neden allah korkuau yok arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede babamdayken sıkıntıdan sütüm kesildi saat 3 hala ağlıyorum ben araba için yaptıysa rabbim hesabını ona sorarmı bide keşke suçum olsa artık ahda etiimiyorum allaha havale ediyorum ailemede diyemiyorum çok çaresizim benle hep oynadı durdu benmi öyle alıştırdım gitme dediği yerde gitmezdim çalışamadığını bildiğim zamnlarda hiç birşey istemezdim namus konusunda çok şükür eminim kendimden temizliği yemeği herşeyim yaptım ama ben neden şanssızım sizce