çaresizliğin dibindeyim

Çok zor çok .
Biraz uzak dur, cevap verme, uzaklaştır kendinden.
Bu arada sakin zamanında babnla annenle beraber konuşup ortak bir tavır geliştirseniz.
Nereye kadar böyle gidecek.
Sanada yazık Meltem.
Evde huzur olmayınca insan hiç bir yere sığamaz ki.
17 Yaş ergenliğin en azılı yaşlarından.
Mutlaka toparlanacaktır.
Ama ceremesini siz çekiyorsunuz.

çok denedik çözüm bulamıyoruz zaten aynnı babama benziyor karakteri huzursuz asla düzelmez babam 50 yaşından sonra düzelmeye başladı
babamda yıllarca saçma sapan yerlere kavga etti annemle benle şimdi oğlu yapıyor
hiçbir yerde huzurlu değilim dışarı çıksamda o eve geri döbeceğim ve ben orda yokken anneme yapıyor
ya inanamazsınız anneme neler yapıyor o yemeği yemem hemen git şunu yap yerleri falan tekmeliyor

allah yardım etsin öncelikle....
zor durum gerçekten....
kardeşin sağlam bi dayak istiyo diye sana daha öncede söylemiştim....

Kardeş başa bela. Bazen tek çocuk olmayı öyle çok istiyorum ki. Anneden başka kimse sahip çıkmıyor. Ağlıycam şu an senin adına çok çok üzüldüm. İnşALLAH ALLAH güzel günler gösterir, annen iyileşir, istediklerin hayırlısıyla olur.

Kardeş başa bela. Bazen tek çocuk olmayı öyle çok istiyorum ki. Anneden başka kimse sahip çıkmıyor. Ağlıycam şu an senin adına çok çok üzüldüm. İnşALLAH ALLAH güzel günler gösterir, annen iyileşir, istediklerin hayırlısıyla olur.

inşallah canm çok sağol
babam yumuşadı ay kızım yavrum falan diyor hep böyle olur haksız yere bağrır ağlatır sonr gönlümü almaya çalışır :31:

Günaydın arkadaşım senin kardeşinle yaşıt kardeşim var bir ara kardeşimde çok sinirliydi sinir krizleri geçiriyor evde resmen esir ediyordu hayatı bize çabuk sinirleniyor duvarları çekyatları yumrukluyordu biz üstüne gitmiyorduk ergenlik dönemi oldugu için annemler sen sonunda kardeşimi psikiyatriye götürdüler 6 aylık bir tedavi gördü sonuç şimdi melek gibi arasıra yine psikiyatri doktorunun yanına gidiyor şuan ilaç kullanımıyor önümüzdeki hafta yine gidecek okul açılmadan yanıma bir gel demişti bence sizde kardeşinizi bir doktora götürün biz faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.

Günaydın arkadaşım senin kardeşinle yaşıt kardeşim var bir ara kardeşimde çok sinirliydi sinir krizleri geçiriyor evde resmen esir ediyordu hayatı bize çabuk sinirleniyor duvarları çekyatları yumrukluyordu biz üstüne gitmiyorduk ergenlik dönemi oldugu için annemler sen sonunda kardeşimi psikiyatriye götürdüler 6 aylık bir tedavi gördü sonuç şimdi melek gibi arasıra yine psikiyatri doktorunun yanına gidiyor şuan ilaç kullanımıyor önümüzdeki hafta yine gidecek okul açılmadan yanıma bir gel demişti bence sizde kardeşinizi bir doktora götürün biz faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.

valla senin adına sevindim ama benim en başta babam amann diyor
keşke gitse benim kardeşimde

valla senin adına sevindim ama benim en başta babam amann diyor
keşke gitse benim kardeşimde

Kardeşimde ilk başlarda gitmek istememişti doktora okulda çok başarılı bir ögrenci ögretmenleri ve babam ikna etti öyle gitmişti kardeşinin sevdigi biri yokmu arkadaş çevresi yada kuzenlerinden birisi ikna etsin.Kardeşim şimdi babama ve ögretmenlerine iyiki sözünü dinlemişim gittim doktora diyor.

Back
X