Caresizlik bu olsa gerek

Merhaba sevgili hanimlar. Bugune dek bircok konu actim ve yuzlerce yorum yazdim. Derdim var sanirdim da en guzel gunlerimmis.
22 Temmuz da canim kardesime kanser teshisi kondu. Ve 4 Kasim da kaybettim. Hicbirsey yapamadim ellerimden kayip gitti. 32 yasindaydi guzel melegim. Kemoterapiyw dayanamadi beynine pihti atti gozleri kor oldu bilinci gitti. Ve bir gece melek oldu gitti. Cok zormus cok. Dayanilmaz aciymis. Bir daha onu gorememek sesini duyamamak o kadar kotuyum ki. Is yerinde tuvalete gidip deli gibi agliyorum. Sabah Yasin i serif okuyunca iyi hisseder diye huzur buluyorum. O mezara yakismadi benim kuzum da Allah tan hersey.
Kalbim ruhum gitti sanki sadece paylasmak istedim. Henuz hayattayken sarilin canlariniza.
Allah rahmet eylesin sabır versin size de zor...

Bu illet.ne kadar çoğaldı ya ben de bir hafta önce teyzemin eşinin kanser olduğunu öğrendim,hiç belirti vermeden sinsice sarmis bütün vücudu,Allah ona şifa size sabır versin. Çok zordur eminim. 😔
En çok da belirti vermeden bütün vücudu sarması en zoru...
Allahım olanlara şifa, gidenlere rahmet, kalanlara sabır versin 😔😔

Merhaba sevgili hanimlar. Bugune dek bircok konu actim ve yuzlerce yorum yazdim. Derdim var sanirdim da en guzel gunlerimmis.
22 Temmuz da canim kardesime kanser teshisi kondu. Ve 4 Kasim da kaybettim. Hicbirsey yapamadim ellerimden kayip gitti. 32 yasindaydi guzel melegim. Kemoterapiyw dayanamadi beynine pihti atti gozleri kor oldu bilinci gitti. Ve bir gece melek oldu gitti. Cok zormus cok. Dayanilmaz aciymis. Bir daha onu gorememek sesini duyamamak o kadar kotuyum ki. Is yerinde tuvalete gidip deli gibi agliyorum. Sabah Yasin i serif okuyunca iyi hisseder diye huzur buluyorum. O mezara yakismadi benim kuzum da Allah tan hersey.
Kalbim ruhum gitti sanki sadece paylasmak istedim. Henuz hayattayken sarilin canlariniza.
Ölüm çok acı geçmeyen hergün derinleşen bi yara gibi kimse yaşamadan bilmez kaburgaların kırılacak gibi olur iliklerine kadar hissedersin acıyı ama insanların içinde rol yapmal zorunda kalırsın çok iyi anlıyorum sizi bende babamı kaybettim gözümün önünde nefrs almak için çırpınışını gördüm 7 ay önce hergün daha çok acıyor yaram

Ablamı kaybettim çok ani bir şekilde bir daha hiç gülmem sanıyordum yemek yemem yaşayamam ama öyle olmuyormuş. Diyorlar ya gidene mi kalana mi zor diye bence kalana zor. Çok zor hemde ama maalesef alisiyorsun. Alışmak bile kendini suçlu hissettiriyor ama alisiyorsun iste hayat. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm senin için ailen için kardeşin için. Keşke her ölüm sıralı olsa idi

Öleceğim korkusuyla beklemek kolay imtihan mı? 😢 Çektikleri tüm eksiklerine fazlasıyla kefaret olmuştur, gitti yer terkettiğinden çok daha güzeldir inşallah. ❤
Ölümü yokluk gibi düşünmeyin. Hepimiz aynı durakta yolcuyuz, kimileri bir önceki otobüse biniyor sadece. Sevdiklerimize tekrar kavuşacağız. Ne kadar dua eder, anarsaniz varlığını o kadar net hissedeceksiniz zaten.
Rabbim rahmetiyle sarsin, sarmalasin kardeşinizi.

Ablamı kaybettim çok ani bir şekilde bir daha hiç gülmem sanıyordum yemek yemem yaşayamam ama öyle olmuyormuş. Diyorlar ya gidene mi kalana mi zor diye bence kalana zor. Çok zor hemde ama maalesef alisiyorsun. Alışmak bile kendini suçlu hissettiriyor ama alisiyorsun iste hayat. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm senin için ailen için kardeşin için. Keşke her ölüm sıralı olsa idi
Senin de basın sağolsun. Biz Marmara depreminde anne babamızı erkek kardeşimizi kaybetmiştik . Tek ailem kuzum kardeşim di. Olmadı canim annemin yanına gitti. Ne desem bos cennet olsun mekani kuzumun.

Senin de basın sağolsun. Biz Marmara depreminde anne babamızı erkek kardeşimizi kaybetmiştik . Tek ailem kuzum kardeşim di. Olmadı canim annemin yanına gitti. Ne desem bos cennet olsun mekani kuzumun.

Daha cok üzüldüm simdi hayat gülmeyince hiç gülmüyor işte hiç adil değil. Kaç yasindasin bilmiyorum ama bi kardeş bir abla olmak isterim sana. Konuşmak istersen yazmaktan çekinme. Bu da bizim kaderimizmis

Basınız sağolsun allah sabırlar versin
Hastalıkların ölümün dışındaki dertler banada boş geliyor artık bu acıları yaşadıktan sonra
Allah bütün hastalara şifa versin

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...Mayıs ayında 20 yaşına 3ay kala kardeşimi trafik kazasında kaybettim bugün tam 6 ay oldu. Tarif edemiyorum, içim yanıyor. Abla diyişi, gülüşü hep gözümün önünde.

Son düzenleme:
Daha cok üzüldüm simdi hayat gülmeyince hiç gülmüyor işte hiç adil değil. Kaç yasindasin bilmiyorum ama bi kardeş bir abla olmak isterim sana. Konuşmak istersen yazmaktan çekinme. Bu da bizim kaderimizmis
Cok dogru demişsin hayat gülmedi mi gulmuyor. Hayat enerji m kardeşim o da gitti. Her sabah birlikte kahve icerdik ise gitmeden önce. Her seferinde nolur sen yap derdi kiyamam yapardım. Artık kahve icemiyorum o çok severdi diye. Kemoterapi den saçları döküldü ne çok aglamis ti. Şimdilerde saçımi tarayasim yok. Ciddi bor bosluktayim biliyorum. Aglamaktan gözlerim bulanık görüyor. Bugün de doğumgünü kuzumun. Kızım olmasa yasayamazdim biliyorum.
Tek isteğim akşam olsun kızım uyusun rahatça aglayabileyim. Teşekkür ederim ictenligine

Başınız sağolsun rabbim sabır versin çok üzüldüm mekanı cennet olsun..

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim acınızı dindirsin imtihan dünyası hepimiz öleceğiz imanlı ölüm nasip etsin rabbim

Allah sabırların en büyüğünü versin size.Ben de abimi kaybettim yıllar önce.Öpmeye doyamazdım yanaklarını,çok garip ama sürekli onu kaybetme korkum vardı ve maalesef korkum gerçeğe dönüştü.Patates yemeğini çok severdi yıllarca ağzıma süremedim.Acın hiç dinmeyecek ama hayat devam edecek,ruhunda derin ve ince bir sızı olarak yer edecek acın.Başın sağ olsun,kuzunun mekanı cennet olsun.

Allah sabırların en büyüğünü versin size.Ben de abimi kaybettim yıllar önce.Öpmeye doyamazdım yanaklarını,çok garip ama sürekli onu kaybetme korkum vardı ve maalesef korkum gerçeğe dönüştü.Patates yemeğini çok severdi yıllarca ağzıma süremedim.Acın hiç dinmeyecek ama hayat devam edecek,ruhunda derin ve ince bir sızı olarak yer edecek acın.Başın sağ olsun,kuzunun mekanı cennet olsun.
Sizin de basınız sağolsun.. Tüm olmuslerimizin mekanları cennet olsun

Başınız sağolsun sabah sabah gözlerimden yaşlar aktı çok büyük bir acıdır eminim

Allah rahmet etsin, mekanını Cennet eylesin.
Sizlere sabır versin.

Back
X