ÇARESİZLİK KADAR ZOR BİR ŞEY YOK

yaklaşık 25 gün önce annemin rahatsızlığı sebebiyle, acile götürdük. tahlil ve ultrason sonunda karaciğer, bağırsak ve kemiklere sıçramış illet bir hastalık olan kanser dediler. Son kontrolünü aralıkta yaptırmıştık. bir yıl sonra gelin demişlerdi. şimdi ise karnı şiş, vücudu sapsarı ve sürekli kusma var. yemek yemiyor ve gözümün önünde eriyor. tedaviye başlanmadı. çünkü geç kalınmış. ben ne kötü bir evladım ki farkına varamadım... Ve benim evimin bereketi. baştacım gidiyor...
Allah şifa versin. Çok üzücü çok geçmiş olsun. Umarım mucize olur. Annelere bişey olmasın 🤲🤲

yaklaşık 25 gün önce annemin rahatsızlığı sebebiyle, acile götürdük. tahlil ve ultrason sonunda karaciğer, bağırsak ve kemiklere sıçramış illet bir hastalık olan kanser dediler. Son kontrolünü aralıkta yaptırmıştık. bir yıl sonra gelin demişlerdi. şimdi ise karnı şiş, vücudu sapsarı ve sürekli kusma var. yemek yemiyor ve gözümün önünde eriyor. tedaviye başlanmadı. çünkü geç kalınmış. ben ne kötü bir evladım ki farkına varamadım... Ve benim evimin bereketi. baştacım gidiyor...
Aynı aşamalardan geçen biri olarak kendinizi hiç suçlamayın.bu öyle bir illet ki hersey yolunda sanarken 1 gunde hersey değişebiliyor elinizden geleni yaptığınıza eminim.
Annenizin çok ağrısı varsa ve beslenemiyorsa neden palyatif servisine yatirmadilar?orada ağrısını acısını kesip serumla ya da mamayla beslenmesini sağlarlar daha konforlu olur.

1 Yıl dediğinde ertesi gün goturseydiniz bile birden vücudunu sarmış olabilirdi bu böyle birsey.. kendinizi suçlamayın lütfen Rabbım sifa versin inşallah acılarını dindirsin

Çok üzüldüm Rabbim şifalar versin fakat kendinizi suçlamayın bu annenize , size ve ailenin diğer fertlerine daha çok zarar verir böyle durumlarda bence kabullenmek ve şu saatten sonra ne yapılabilir ona bakmak lazım

Back
X