eski konumu okuyanlar bilir, esimler cok büyük sorunlarim var. bugün yine kavga ettik. cok agir seyler isittim. en sonunda "isden geldigimde evde olma esyalarimi alip gidecegim" dedim. o da " bu eve gelemezsin, gelirsen seni öldürürüm. gittigin yerin adresini verirsin esyalarini yollarim" dedi. sonra bayagi atistik mesaj ve telefonla. o arada ailemden haber geldi. annem zor durumdaymis. esim aradi yine bende patladim "yeter artik sagdan soldan saldiriyorsunuz, kimse beni düsünmüyor. annem de zor durumdaymis, hanginizle ugrasacagimi sasirim" dedim ve kapattim. ondan beri "annene ne olmus" gibi mesajlar yaziyor. sanki kavgayi eden, ayrilmaktan konusan biz degildik az önce. seytan gercekten cek git bosver esyayi felan diyor, ama gidecek yerim yok. ailemin zaten sorunlari var oraya dönemem, ev tutmaya kalksam bugünden yarina olmaz ve zaten borclar da var altindan nasil kalkarim bilemiyorum. bi arkadasima gitsem kac gün kalinir ki elin yaninda? hersey cok zor, kafam cok karisik ve ne yapacagimi hic bilmiyorum... icimi dökmek istedim, umarim beni aranizda anlayan yada ayni durumlari yasamis olup tecrübesini paylasabilecek birileri vardir aranizda.