caresizlik ne kötü birseymis...

bende öyle yapmayi düsünüyorum. yani en mantiklisi bir iki gün otele gitmek gibi geliyor bana ama önce aksam evime gidecegim dedigin gibi... benim evden gitmemi istemesinin sebebi bizim babasinin evinde yasiyor olmamiz. yani benim o evde hic bir hakkim yok diye düsünüyor. babasi evi dayadi dösedi ve bizi yerlestirdi. o yüzden bana birakmak istemiyor orayi. tabiki bir erkege yakismayacak bir davranis bu ve bana da ters geliyor ama gururum daha güclü ve eger gitmem gerekirse sen git diye diretmem ceker giderim. böyle seylerin kavgasini etmek istemiyorum birde.

bence otele gitmeyin aksi halde eşiniz daha büyük sorunlar çıkarabilir
sizin eski ilişkilerinizi bilerek sizi sevdi evlendi ama şimdi kafaya takıyor kıskançlık yapıyor demekki size güveni eksik , insan karşısındaki kendisi gibi bilirmiş ya neyse
sakın yanlış anlamayın sizi suçlamak için demiyorum ama erkekler işlerini yola sokana kadar bu tarz şeyleri önemsemiyor gibi gözükürler evendikten sonra kıskançlık yaparlar , kendileri her fırsatta kadınlarla olurlar ama evleneceği kadının ilişkilerini abartırlar sanki bizler kötü kadınız :47:demekki bu erkeklere dürüst olmamak lazım
siz otele gidersiniz o sizin başka erkekle falan zanneder en iyisi ya onunda güvendiği yakın bir bayan dostunuza gidin yada eğer sesszi kalabilecekseniz evinize gidin

zor bir durum sürekli eski defterlerin açılması aynı olayın dillendirilmesi gerçekten onur kırıcı.umarım eşin akıllanır bu kafasındaki düşüncelerden kurtulur canım yoksa gerçekten bu şekilde evlilik yürümez

Öncelikle bir sakinles ve kesinlikle otele falan gitme.Evide terketme.

Esinden ayrilmak istemiyorsun belli ki, ama sihirli degnekle biri senin iliskini düzeltemez.

Hersey senin elinde.Senin esin yaptiklarina ancak sen tamamen evde gittiginde pisman olacak.

Senin durumuna benzer bir iliskiye daha öncede taniklik ettim.

Bak ailenin yanina dön diyorlar ,yok diyorsun,ayri eve cik diyorlar ,borcum var diyorsun.Hem esini de seviyorum diyorsun.O zaman yapacagin cok belli.
Kendinede ,esinede ,iliskinede bir süre zaman ver.Mesela borcun bitesiye kadar.

Bu süre icinde esine cevap verme ki ,olaylar daha kötü bir hal almasin.En üzüldügün durumda bile sabret,de ki,su borc bitsin gidecegim zaten.Ama bunu ,kizdiginda falan esine söyleme.

Eger cevap vermezsen esin kizginken,yavas yavas düzelir hersey.

Ama bana sakin ben susamam ,haksizliga gelemem deme.Cünkü gercekten haksizliga gelemesen ,ceker giderdin ailenin yanina.
Erkekler bir süre sonra yemiyor gidecegim,terkedecegim ayaklarini.

Sabirli ol,bu isin simdilik tek anahtari bu,dayanamadigin zamanlarda ,az kaldi bitsin borcum,gidecegim o zaman görür o deyip ,kendine moral ver.
Ama gercekten sık sık kavga edersen ,hersey istemeden de olsa daha kötüye gider.Ama cevap vermeszen ona üzüldügünü belli edersen sadece kiyamaz sana.

erkekleri anlayamaz oldum
adam ilk olmadıgını biliyor
daha ne arkadaş ya
bile bile kabul etmişsin daha neyin kavgası bu anlamış degilim
demesen sanki daha iyi olacaktı
dürüst oldun yaranamadın bak
bence evinden gitme
gidecek biri varsa herzaman erkektir bence
alsın ceketini defolsun beyfendi!

bu durumda en mantıklısı ailenin yanına gitmen galiba...
zor durum gerçekten anlıyorum seni...
allah yardım etsin...

Öncelikle bir sakinles ve kesinlikle otele falan gitme.Evide terketme.

Esinden ayrilmak istemiyorsun belli ki, ama sihirli degnekle biri senin iliskini düzeltemez.

Hersey senin elinde.Senin esin yaptiklarina ancak sen tamamen evde gittiginde pisman olacak.

Senin durumuna benzer bir iliskiye daha öncede taniklik ettim.

Bak ailenin yanina dön diyorlar ,yok diyorsun,ayri eve cik diyorlar ,borcum var diyorsun.Hem esini de seviyorum diyorsun.O zaman yapacagin cok belli.
Kendinede ,esinede ,iliskinede bir süre zaman ver.Mesela borcun bitesiye kadar.

Bu süre icinde esine cevap verme ki ,olaylar daha kötü bir hal almasin.En üzüldügün durumda bile sabret,de ki,su borc bitsin gidecegim zaten.Ama bunu ,kizdiginda falan esine söyleme.

Eger cevap vermezsen esin kizginken,yavas yavas düzelir hersey.

Ama bana sakin ben susamam ,haksizliga gelemem deme.Cünkü gercekten haksizliga gelemesen ,ceker giderdin ailenin yanina.
Erkekler bir süre sonra yemiyor gidecegim,terkedecegim ayaklarini.

Sabirli ol,bu isin simdilik tek anahtari bu,dayanamadigin zamanlarda ,az kaldi bitsin borcum,gidecegim o zaman görür o deyip ,kendine moral ver.
Ama gercekten sık sık kavga edersen ,hersey istemeden de olsa daha kötüye gider.Ama cevap vermeszen ona üzüldügünü belli edersen sadece kiyamaz sana.

dün evime gittim, aksam sustum surat astim biraz ama agzimi acmadim. gece bi hataya düstüm. yattik öyle konusuyorduk beni neden bu kadar kiriyorsun dedim. demez olaydim. yine sinirlendi, kizdi ve cikti gitti. yarim saat disarda dolandi geri geldi ve icerde tv izlemeye basladi. sabah uyandigimda yanimda uyuyordu. hic konusmadik. beraber evden ciktik (ben onu birakiyorum sabahlari, ordan ise devam ediyorum). arabada normal sekilde konustuk yine ama tabi ordan burdan. galiba gercekten susmak en iyisi. hic birsey dememek ve onu kendi siniriyle bas basa birakmak. o kendini yesin dursun, yeter ki beni yemesin. bende sabredecegim bir süre daha bakalim düzelme olacak mi

Geçmiş bitti gitti. Bunu idrak edemiyor anlaşılan eşin...
Senin seçimin belli. Seçimi yapan sensin. İstesen
eşin bambaşka biri olurdu. Neden hala seni olmayan
bir şeyle itham ediyor ki?? Kendisinin ilk sevgilisi sen
misin peki? Daha önce, platonik de olsa, kimseyi
sevmemiş mi, beğenmemiş mi? Neden sadece sen
geçmişinden ötürü yargılanıyorsun??

Bunları hiç konuştunuz mu??

ben ilk "seni seviyorum" dedigi kisiymisim ve ilk ciddi iliskisiymisim. ondan kendini hakli görüyor ve yargilayabilirim saniyor

dün evime gittim, aksam sustum surat astim biraz ama agzimi acmadim. gece bi hataya düstüm. yattik öyle konusuyorduk beni neden bu kadar kiriyorsun dedim. demez olaydim. yine sinirlendi, kizdi ve cikti gitti. yarim saat disarda dolandi geri geldi ve icerde tv izlemeye basladi. sabah uyandigimda yanimda uyuyordu. hic konusmadik. beraber evden ciktik (ben onu birakiyorum sabahlari, ordan ise devam ediyorum). arabada normal sekilde konustuk yine ama tabi ordan burdan. galiba gercekten susmak en iyisi. hic birsey dememek ve onu kendi siniriyle bas basa birakmak. o kendini yesin dursun, yeter ki beni yemesin. bende sabredecegim bir süre daha bakalim düzelme olacak mi

inan bana susmak en iyisi. ama suratını asarak değildi üzgün bakışlarla sus. işe yarayan bu çünkü. asık suratla susmakda "ben haklıyım" görüntüsü vardır ama üzgün/kırgın bakışlarda "kırılmışlık" görüntüsü vardır. asıl bu vicdanını zorlar.

ben kesinlikle seni haksız bulmuyorum, haklıyken susmak çok zor biliyorum. ama evliliğini sürdürmek istiyorsan buna mecbursun. nekadar sürelik evlisin bilmiyorum ama erkekler özellikle evliklerinin ilk senesinde çok sorunlu oluyorlar. olmadık şeylerden kavga çıkarıyorlar. evliliğe alışmaları 1-1,5 sene sürüyor. ozamanda birçok şey artık rayına oturmuş oluyor.

sana sadece sabır sabır sabır diyorum. geçecek bu günler inşallah.

ben ilk "seni seviyorum" dedigi kisiymisim ve ilk ciddi iliskisiymisim. ondan kendini hakli görüyor ve yargilayabilirim saniyor

Hiç aldanma bu laflara... Yok öyle bir dünya. Ne yani,
senden öncekilerle sadece 'takılmak' için mi görüşmüş,
birlikte olmuş??? Eğer öyleyse, o daha kötü zaten.

Sen en azından gayet masum yaklaşmışsın ilişkilerine,
o 'seni seviyorum' bile demeyeceği insanlarla görüşmüş.
Hanginizin niyeti ve geçmişi tartışılmalı bu durumda???
Bence seninki değil...

Hiç aldanma bu laflara... Yok öyle bir dünya. Ne yani,
senden öncekilerle sadece 'takılmak' için mi görüşmüş,
birlikte olmuş??? Eğer öyleyse, o daha kötü zaten.

Sen en azından gayet masum yaklaşmışsın ilişkilerine,
o 'seni seviyorum' bile demeyeceği insanlarla görüşmüş.
Hanginizin niyeti ve geçmişi tartışılmalı bu durumda???
Bence seninki değil...

bana kalsa hic biri tartisilmamali. önümüze bakip hayatimizi yasamaliyiz ama adam rahat birakmiyor iste. neyse diger arkadasimin dedigi gibi daha 1 sene yeni bitiyor. belki düzelir. bekleyip görecegim. sagolun tavsiyeleriniz icin arkadaslar

Back
X