bende öyle yapmayi düsünüyorum. yani en mantiklisi bir iki gün otele gitmek gibi geliyor bana ama önce aksam evime gidecegim dedigin gibi... benim evden gitmemi istemesinin sebebi bizim babasinin evinde yasiyor olmamiz. yani benim o evde hic bir hakkim yok diye düsünüyor. babasi evi dayadi dösedi ve bizi yerlestirdi. o yüzden bana birakmak istemiyor orayi. tabiki bir erkege yakismayacak bir davranis bu ve bana da ters geliyor ama gururum daha güclü ve eger gitmem gerekirse sen git diye diretmem ceker giderim. böyle seylerin kavgasini etmek istemiyorum birde.
bence otele gitmeyin aksi halde eşiniz daha büyük sorunlar çıkarabilir
sizin eski ilişkilerinizi bilerek sizi sevdi evlendi ama şimdi kafaya takıyor kıskançlık yapıyor demekki size güveni eksik , insan karşısındaki kendisi gibi bilirmiş ya neyse
sakın yanlış anlamayın sizi suçlamak için demiyorum ama erkekler işlerini yola sokana kadar bu tarz şeyleri önemsemiyor gibi gözükürler evendikten sonra kıskançlık yaparlar , kendileri her fırsatta kadınlarla olurlar ama evleneceği kadının ilişkilerini abartırlar sanki bizler kötü kadınız

siz otele gidersiniz o sizin başka erkekle falan zanneder en iyisi ya onunda güvendiği yakın bir bayan dostunuza gidin yada eğer sesszi kalabilecekseniz evinize gidin