- Konu Sahibi ruveydanur
-
biraz üçkağıt gibi gözüksede en iyi kurtuluş yolu bu galiba en azından geçici bi süreliğine...valla ben sizin yerinizde olsam...pc ye bir şekilde maliyeti yüksek bir hasar veririm ,artık modememi ,wireless e mi,düğmeyimi içeri göçertitim ,pcnin bir şekilde çökmesini sağlarım ama yaparım...tabii,inşallah ,eşinizin cebinde akrep varsa (en azından bu konu da )
çocuk yapmış der çıkarım işin içinden,sıkıyorsa çocuğnun boğazına sarılsın bozulan net için ..klava:
valla ben sizin yerinizde olsam...pc ye bir şekilde maliyeti yüksek bir hasar veririm ,artık modememi ,wireless e mi,düğmeyimi içeri göçertitim ,pcnin bir şekilde çökmesini sağlarım ama yaparım...tabii,inşallah ,eşinizin cebinde akrep varsa (en azından bu konu da )
çocuk yapmış der çıkarım işin içinden,sıkıyorsa çocuğnun boğazına sarılsın bozulan net için ..klava:
valla ben sizin yerinizde olsam...pc ye bir şekilde maliyeti yüksek bir hasar veririm ,artık modememi ,wireless e mi,düğmeyimi içeri göçertitim ,pcnin bir şekilde çökmesini sağlarım ama yaparım...tabii,inşallah ,eşinizin cebinde akrep varsa (en azından bu konu da )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?