• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizlik

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
26
Merhaba arkadaşlar ben18 yasindayim 9 aydır evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşimden korkuyorum bugün yine korktum diye tekme tokat dövüp küfür etti seni boşayacak git dedi.ondan sonra kaynanam gelip si boşandıgından ben önüme gelen herkese bakire değildi oyuzden ilişkiye girmekten korkuyodu diyecem dedi.cok üzgünüm hayattan kopmuş haldeyim bizim buralarda boşanmak çok kötü algılanıp ne yapacağımı bilmiyorum lütfen?? Neyapmaliyim

Tövbe ya.. bırak anlayan kötü anlasın. Elinde olmayan bir şeyden dolayı seni tekme tokat döven bir manyakla evli olmandan iyidir.. Boşasın seni,şükret sen de boşadığına..

Çocuk yaşta niye evlendin güzelim ya
Böyle koca ve kv ile hayat geçmez
Şu yaşadıklarına rağmen boşanmana taraftar olmayan ailendende hayır gelmez
Darp raporu al polise git onlar yardımcı olur sığınma evlerine gidersin
Ömrünü heba etme

Kocanın insanlıktan uzak hal ve tavırları,anlayışsızlığı senin bu durumunu tetikliyor.yani kocan değişmeden bu olayı yenemezsin.bunun üstesinden gelmek için de sevgi,saygı,anlayış,hoşgörü ilk koşuldur.

Işte kaynanamda diyorki boşaığında herkese diyicem bakire değildi oyuzden ilişkiye girmedi
Derse desin sabahlara kadar desin sen de dersin ki ilişkiye girmediğim halde nerden biliyorsun bunu? Kimseye ispatlamak zorunda değilsin ama illa istiyorsan doktordan al raporu çarp suratına o kendini bilmezin.

Daha doğrusu ailem boşanmaktan yana degil
Ailen evlenmedi o adamla, sen evlendin!
Sen bi bireysin, kimseyi alakadar etmez özel hayatın, onlar senin ailen, aldığın kararlara saygı duymak ZORUNDALAR!

Keşke elimden bişey gelse, ailen dovdugunu biliyor mu. Ama şunu unutma çaresiz değilsin. Ne diyecegimi bilemedim Allah yardımcın olsun.

Keşke elimden bişey gelse, ailen dovdugunu biliyor mu. Ama şunu unutma çaresiz değilsin. Ne diyecegimi bilemedim Allah yardımcın olsun.
Ailem bilmiyor söylemeye korkuyorum kavga çıkar diye ben bundan 2 ay önce artık dayanamayıp annemlere gittim ayrılmak için yalnız o boşanmak istemedi yeminler etti iyi olacağına dair yalnız şimdi daha kötü dayanamıyorum artik

Back
X