• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik

çok üzüldüm durumunuza şimdi eski konunuzuda okudum.. allah yardımcınız olsun
eğer suçsuz ise muhakkak anlaşılır ve cok fazla yatmaz içeride
anneniz gidecekmiş.. kesinlikle tek kalmayın gerginde olsanız bırakın kv kp gelsin yanınıza size destek olurlar böyle bir zamanda sizinle atışıp köstek olacak değiller
4 aylık bir bebeginiz olması işin en zor kısmı siz bir annesiniz lütfen evladınız için ayakta durun eğer avukatınız iyi ise elinden gelen herşeyi yapacaktır eşiniz için bir süre maddi anlamda anneniz yahut eşinizin ailesi destek cıkmazmı size ?

Çünkü onların da oğulları içeride. Sizi teselli edecek durumda olmayabilirler.
bende öyle düşünüyorum.. en cok anlarn canı acıyordur şimdi ana baba sonucda konu sahibi gelmelerini istemiyor ama
su durumda bu psikolojide bebegiyle yalnız kalması hiç dogru değil

Sakin olun. Güçlü olmalısınız bebeğiniz için. Arabayı satıp krediyi kapatın. Kv kp yanınızda ise bir işe girmeye çalışın. Hem kafanız dağılır hem de bu süreçte maddi olarak rahatlarsınız.

Hayır onlar yanımda değil ayrı oturuyoruz

çok üzüldüm durumunuza şimdi eski konunuzuda okudum.. allah yardımcınız olsun
eğer suçsuz ise muhakkak anlaşılır ve cok fazla yatmaz içeride
anneniz gidecekmiş.. kesinlikle tek kalmayın gerginde olsanız bırakın kv kp gelsin yanınıza size destek olurlar böyle bir zamanda sizinle atışıp köstek olacak değiller
4 aylık bir bebeginiz olması işin en zor kısmı siz bir annesiniz lütfen evladınız için ayakta durun eğer avukatınız iyi ise elinden gelen herşeyi yapacaktır eşiniz için bir süre maddi anlamda anneniz yahut eşinizin ailesi destek cıkmazmı size ?

Herkesin kendine göre gideri var kimseden maddi bişey beklemiyorum annem emekli işten çıkıp gelip yanında kalırım dedi annem bebeğime bakar bende girer bi işe çalışırım kimseye minnet edemem

bende öyle düşünüyorum.. en cok anlarn canı acıyordur şimdi ana baba sonucda konu sahibi gelmelerini istemiyor ama
su durumda bu psikolojide bebegiyle yalnız kalması hiç dogru değil

Elbette onlarda çok üzülüyor ama es çok farklı benim varım yoğum o maddi manevi her yönden sarsıldım ama inanıyorum bir hafta içinde hersey düzelicek güzel olucak inşaallah bugün bi polis aradı eşim numaramı verip iyi olduğumu söyleyin eşime demiş güzel bi haber bu benim için daha iyiyim suan ve daha iyi olucak inanıyorum hak yerini bulucak

Elbette onlarda çok üzülüyor ama es çok farklı benim varım yoğum o maddi manevi her yönden sarsıldım ama inanıyorum bir hafta içinde hersey düzelicek güzel olucak inşaallah bugün bi polis aradı eşim numaramı verip iyi olduğumu söyleyin eşime demiş güzel bi haber bu benim için daha iyiyim suan ve daha iyi olucak inanıyorum hak yerini bulucak
Tabi ki hak yerini bulacak ondan şüphemiz yok. Fakat sürecin nasıl ilerleyeceği belli olmaz. Siz her zaman güçlü olmaya çalışın ve bu inancınızı hiç kaybetmeyin. Kolaylıklar diliyorum.

Herkesin kendine göre gideri var kimseden maddi bişey beklemiyorum annem emekli işten çıkıp gelip yanında kalırım dedi annem bebeğime bakar bende girer bi işe çalışırım kimseye minnet edemem
Öyle de olmalısın zaten
Varsayalım bosandin yada Allah gecinden versin eşin vefat etti ne yapabilirsin?
Kendine gelip ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmem lazım ailen destekmis bi süre kocasiz idare etmeyi ogrenmelisin vah tüh olamaz la elinden bişey gelmez

Gecmis olsun insallah hak yerini bulur.
Ailesine de gonul koymayin, annesi babasi mahvolmustur, size destek olmak akillarina dahi gelmez.
Sizin bi suredir esiniz, onlarin gozunu actigi gunden beri ogullari, kinse evladina kotu sey yakistiramaz.
Borcla cikisamazsaniz satin arabayi krediyi kapatin.
Allah feraha erdirsin

Öyle de olmalısın zaten
Varsayalım bosandin yada Allah gecinden versin eşin vefat etti ne yapabilirsin?
Kendine gelip ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmem lazım ailen destekmis bi süre kocasiz idare etmeyi ogrenmelisin vah tüh olamaz la elinden bişey gelmez

Haklısın ama duygusal olarak cok çöktüm birden inşaallah toparlanicam

Gecmis olsun insallah hak yerini bulur.
Ailesine de gonul koymayin, annesi babasi mahvolmustur, size destek olmak akillarina dahi gelmez.
Sizin bi suredir esiniz, onlarin gozunu actigi gunden beri ogullari, kinse evladina kotu sey yakistiramaz.
Borcla cikisamazsaniz satin arabayi krediyi kapatin.
Allah feraha erdirsin

Amin inşaallah bende öyle düşünüyorum en kötü arabayi satıp borcunu kapatıp idare ederim bi deliler rabbim verir gücünü bunada şükür

Back
X