Çaresizlik

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Arkadaşlar henüz anne olamamanın verdiği mutsuzluk umutsuzlukla çok kötüyüm bu gece ve sadece desteğinize ihtiyacım var ... bir yıl daha bitiyor yine kucağımız boş
2020 de tüp bebek deneyeceğiz geçen hafta doktorumuz tüp bebek kliniğine yönlendirdi ama hemen olmayacak ... ama yinede artık umut edemiyorum sadece çaresiz hissediyorum

Allah bu yoldan geçen herkese yardımcı olsun ben artık dayanamıyorum :KK42::KK42::KK42:

Allah yardimcin olsun canim bol bol dua et eger rabbim nasip ettiyse olacaktir ve hayirlisini dile ama her seyin hayirlisi.Umarim bu yil rabbim gonlunun muradini verir

Allah yardimcin olsun canim bol bol dua et eger rabbim nasip ettiyse olacaktir ve hayirlisini dile ama her seyin hayirlisi.Umarim bu yil rabbim gonlunun muradini verir

Amin inşallah canım amin Allah razı olsun inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah

Uzun süre bekleyip olmayınca heleki çevren hamilelerle çevriliyse hayat gerçekten çok zor
Aynen öyle hem gerçek hayatta hem sosyal medyada sadece hamilelik, cinsiyet partisi, baby shower, mevlüt, doğum haberi, doğum günü hiç eksilmiyor her gün başka bir haber, her hafta başkasının mujdeli haberini almak artık zor geliyor herşey çok zor geliyor

Aynen öyle hem gerçek hayatta hem sosyal medyada sadece hamilelik, cinsiyet partisi, baby shower, mevlüt, doğum haberi, doğum günü hiç eksilmiyor her gün başka bir haber, her hafta başkasının mujdeli haberini almak artık zor geliyor herşey çok zor geliyor
Insan böyle haberleri görünce içi burkuluyor inşallah diyorum rabbim bizede tattırır bu duyguyu

Rabbim bize evlat nasip etmedi. Tüp bebek tedavisine başlama imkanımız dahi olmadı okadar ilerleyemedik. Tüp bebek tedavisi için gerekli olan koşullar bizde mevcut değil. Bunu yazma sebebim belki kalbindeki umut ışığı canlanır ve sana pozitif geri dönüş yapar. Önünde atacağınız kocaman bir adım var. Tökezleme. Enerjini yüksek tut. Doğum tarihi belli bebeğimin diye kendini inandır. Güzel düşünceyle besle kendini. Başarılı sonuç almadınmı tekrarı için kalk. Önündeki imkanlar için şükret vücütün pozitif enerji ile dolsun ve minik bebişler bu güzel insanda tutunabilmek için yarışsın.

Rabbim bize evlat nasip etmedi. Tüp bebek tedavisine başlama imkanımız dahi olmadı okadar ilerleyemedik. Tüp bebek tedavisi için gerekli olan koşullar bizde mevcut değil. Bunu yazma sebebim belki kalbindeki umut ışığı canlanır ve sana pozitif geri dönüş yapar. Önünde atacağınız kocaman bir adım var. Tökezleme. Enerjini yüksek tut. Doğum tarihi belli bebeğimin diye kendini inandır. Güzel düşünceyle besle kendini. Başarılı sonuç almadınmı tekrarı için kalk. Önündeki imkanlar için şükret vücütün pozitif enerji ile dolsun ve minik bebişler bu güzel insanda tutunabilmek için yarışsın.

Allah razı olsun canım amin amin inşallah sanada tez vakitte nasip olsun. Imkansiz diye birşey yok Rabbim ol der olur inşallah seninde benimde açmaz dediğimiz çiçekler açar ❤

Paylaşmak istermisin canım sizin neden tüp bebek tedavisi hemen başlamadı

Biz de henüz tedaviye başlayamadık. Dr.a her muayeneye gittiğimizde bu ay da başlayamıycaz dediğinde ağlıyorum ancak 1 2 güne toparlanıyorum. Bu da bizim imtihanımız. Güçlü olmak zorundayız. Ümitsizliğe düşmeyin.

Arkadaşlar henüz anne olamamanın verdiği mutsuzluk umutsuzlukla çok kötüyüm bu gece ve sadece desteğinize ihtiyacım var ... bir yıl daha bitiyor yine kucağımız boş
2020 de tüp bebek deneyeceğiz geçen hafta doktorumuz tüp bebek kliniğine yönlendirdi ama hemen olmayacak ... ama yinede artık umut edemiyorum sadece çaresiz hissediyorum

Allah bu yoldan geçen herkese yardımcı olsun ben artık dayanamıyorum :KK42::KK42::KK42:
Allah size de bana da isteyen herkese nasip etsin 2020 de.

Yakin bir arkadasim de ayni bu sekildeydi. 4 sene denediler olmadi. Artik umudu kesip yasamlarina kari koca devam etme karari aldilar. Hatta gezdiler tozdular. Farkli sehirlere gidip kafa dagittilar. 6 ay sonra mujdeli haberlerini aldik. Ustelik ne tüp bebek ne tedavi ! Hicbir sey olmadi. Dogal yol ile hamile kaldi. 2 ay sonra dogumu var. Asla umudunu kesme, yitirme. Hatta imkansiz diye birsey yok derken sanki cok az bir şansın varmış gibi de düşünme. Hayattaki şansın her zaman yüzde 50dir. Ya olur ya olmaz. Sen her zaman ya olursa? Diye düşün. Olumlu düşünmek olumlu sonuc getiriyor. Cunku sen beyin olarak kendini anne olmaya hazirlarsan, bedenin de buna cevap veriyor. Buna bir örnek kendimden vereyim. Bebek calismalarina basladigimizda her ay dogal olarak hamilelik beklentim oluyordu. Hatta bir keresinde o kadar ileri gitmistim ki adetim 10 gun gecikti. Ama hamile degildim oysa ki. Yani kafa olarak kendimi o kadar cok hazirlamistim ki. Vucudum da buna yanit verdi. Hamileymişim gibi ömrüm boyunca gecikmeyen adetim gec geldi. Yani vucuduna nasil bir sinyal verecegin senin elinde. Annelige her daim hazir bir sekilde her ay hamilelik icin umudunu sürdürmeye devam et. Bir gün o adet gecikecek ve hatta hic gelmeyecek. Güven bana. Hepsi senin elinde 😊

Allah razı olsun canım amin amin inşallah sanada tez vakitte nasip olsun. Imkansiz diye birşey yok Rabbim ol der olur inşallah seninde benimde açmaz dediğimiz çiçekler açar ❤

Paylaşmak istermisin canım sizin neden tüp bebek tedavisi hemen başlamadı
Amin canım.
Sperm hiç yok. O yüzden hiç başlayamadı.

Back
X