Bi psikiyatri falanmi gitsen acaba yerinde olmak icin neler vermezdim 13 yildir evliyim 13 yildir anne olmak icin afedersiniz yemedigim bi b*k kaldi bence bi doktora falan gorunun bunları kınamak icin yada sizi yargilamak icin soylemedim insaAllah duzelirsiniz Ama forumda o kadar cok anne olmak isteyen bunun icin aglayan göz yaşı döken kadin var ki insan NEDEN demeden edemiyor Allahim affet..Herkese merhaba…
Lutfen beni yargilamadan yorumlarsaniz mutlu olurum… ben bu durumda olmaktan okadar mutsuzum ki, ama elimden bisey gelmiyor.. Cok aci cekiyorum, hic boyle hissetmedim… ben suan 26 haftalik hamileyim, 6 haftalikken bi konu acmistim bununla alakali, herkes gecer iyi olur yazmisti ama bi turlu mutlu olamiyorum… ben sirf esim mutlu olsun diye hamile kaldim, 6 senelik evliyim cok mutluyum esimi cok seviyorum, ama hic bi zaman cocuk dusunmedim, kendimi cocuklu bir hayatta goremiyorum… oldu artik ama benimseyemiyorum, karnimi dokunamiylrum, Hala alisamadim, istemyorum… cok kotu bi durum hergun agliyorum, tekmelerinden hoslanmiylrum napacam bilmiyorum, bi akil verin… 3 ay kaldi gunahsiz bi cocuk dunyaya gelecek ama ben sevinemiyorum sevemiyorum istemiyorum…. Icim aciyor…
Bi terapiste gitseniz cok iyi olacak.. cunku yazik cocuk dogdugunda daha kotu olabilirsinizHerkese merhaba…
Lutfen beni yargilamadan yorumlarsaniz mutlu olurum… ben bu durumda olmaktan okadar mutsuzum ki, ama elimden bisey gelmiyor.. Cok aci cekiyorum, hic boyle hissetmedim… ben suan 26 haftalik hamileyim, 6 haftalikken bi konu acmistim bununla alakali, herkes gecer iyi olur yazmisti ama bi turlu mutlu olamiyorum… ben sirf esim mutlu olsun diye hamile kaldim, 6 senelik evliyim cok mutluyum esimi cok seviyorum, ama hic bi zaman cocuk dusunmedim, kendimi cocuklu bir hayatta goremiyorum… oldu artik ama benimseyemiyorum, karnimi dokunamiylrum, Hala alisamadim, istemyorum… cok kotu bi durum hergun agliyorum, tekmelerinden hoslanmiylrum napacam bilmiyorum, bi akil verin… 3 ay kaldi gunahsiz bi cocuk dunyaya gelecek ama ben sevinemiyorum sevemiyorum istemiyorum…. Icim aciyor…
Degismesi icin herseyimi veririm okadar aci cekiyorum ki, ama olmuyorDestek mi alsanız acaba , siz de farkındasınız bebeğin suçu yok sizi bu hayatta karşılıksız seven tek kişi olarak dünyaya gelecek. Belki fikriniz zamanla değişir.
Cok iyi anliyorum sizi ama inanin elimde olan bisey degil, kafayi yemek uzereyim 6 aydir cektigimi bir ben bir allah ve esim biliyor, Rabbim inshaallah sizede tez zamanda nasip eder affedin beniBi psikiyatri falanmi gitsen acaba yerinde olmak icin neler vermezdim 13 yildir evliyim 13 yildir anne olmak icin afedersiniz yemedigim bi b*k kaldi bence bi doktora falan gorunun bunları kınamak icin yada sizi yargilamak icin soylemedim insaAllah duzelirsiniz Ama forumda o kadar cok anne olmak isteyen bunun icin aglayan göz yaşı döken kadin var ki insan NEDEN demeden edemiyor Allahim affet..
Korktugum seyde bu iste… ya Kabul etmezsem onuBi terapiste gitseniz cok iyi olacak.. cunku yazik cocuk dogdugunda daha kotu olabilirsiniz
Katiliyorum… banada normal gelmiyor, doktora gittim ilac vermek istedi ama ben korkuyorum ilac kullanmaktanDestek alsanız iyi olacak gibi , istemeye bilirsiniz ama bu denli negatif düşünceleriniz normal gelmedi
Allah yardimciniz olsun, affedin beni ama bende cok aci cekiyorumEleştiri yapmak için yazmıyorm. 3 bebeğimi de düşürdüm senin haftalarına gelebilmek için nelerimi vermezdim kii.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin psikiyatriste görünsen iyi olur.
Buda bi sınav hepimiz biseylerle sınanıyoruz hakkinizda hayirlisi olsun ama lutfen tedavi olun dr gidin bebeginiz sizi secmedi neticedeCok iyi anliyorum sizi ama inanin elimde olan bisey degil, kafayi yemek uzereyim 6 aydir cektigimi bir ben bir allah ve esim biliyor, Rabbim inshaallah sizede tez zamanda nasip eder affedin beni(
Neden korkuyorsunuzKatiliyorum… banada normal gelmiyor, doktora gittim ilac vermek istedi ama ben korkuyorum ilac kullanmaktan((
Ben cok zor seyler yasadim, annemi cok kotu bi trafik kazasinda kaybettim (arabayi ben kullaniyodum), ama her zaman allaha sigindim hic ilac kullanmadan atlattim, suan ilac kullanmak istemiyorum bagimlisi olmaktan korkuyorum, belki sacma gelebilir.. ama korkuyorum iste..Neden korkuyorsunuz
Evet… biliyorum… cok uzgunum cokMutlaka ama mutlaka uzman desteği almalısınız. Hem bebek anne karnında hisleri hisseder hem de doğum sonrası var bir de daha...
Bu kaza da kendinizi mi suçluyorsunuz bu yüzden mi bebeğin sorumluluğundan korkuyorsunuz bakamazsam bişi olursa diye mi acaba istememe sebebinizBen cok zor seyler yasadim, annemi cok kotu bi trafik kazasinda kaybettim (arabayi ben kullaniyodum), ama her zaman allaha sigindim hic ilac kullanmadan atlattim, suan ilac kullanmak istemiyorum bagimlisi olmaktan korkuyorum, belki sacma gelebilir.. ama korkuyorum iste..
Allah rahmet etsin annenize Belki yaşadığınız travmadan kaynaklıdır bir uzmandan destek alsanız hem kendinize hem bebeğinize yazık lütfen en kısa zamanda destek alınBen cok zor seyler yasadim, annemi cok kotu bi trafik kazasinda kaybettim (arabayi ben kullaniyodum), ama her zaman allaha sigindim hic ilac kullanmadan atlattim, suan ilac kullanmak istemiyorum bagimlisi olmaktan korkuyorum, belki sacma gelebilir.. ama korkuyorum iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?